Şimdi Ara

Avea Sınırsız İnternet Hız Düşünceleriniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
2
Favori
21.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kekrops26

Avea İnternet Paketi yapmayı düşünüyorum faturasız hat kullanıyorum siteden baktığıma göre 22 TL'ye Sınırsız internet. 1GB'dan sonra 96kbs'ye düşücek.
    İnternet paketini kullanma amacım telefonu bilgisayara bağlayarak internete bağlanmak. Yeni aldığımız evimizde telefon bağlantısı olmadığı için data hattan internet kullanamıyorum.
    Telefonum Nokia X3-02 bilgisayarın yanında 3G full çekiyor hız sorunum olmucağını düşünüyoruö . 96 kbs ye düşerse ne olur ?
    Knight Online oynamak için kullancam 96 kbs de lag olmadan oynayabilir miyim ?

hocam hiç internette surf yapmassan sadece online oynayarak zaten 1 gb kotayı aşamassın eğer internete girmem diyorsan yap internet paketini ama cs oynama cs çok kota yer knightle bitirmezsin paketi

• Arkadaslar taşıma talebınde bulundum 500 dk artı sınırsız int aldım hat faturalı acaba pc ye baglayınca falan ek ücret yansıtılırmı? Vodafone da oyle. Bir durum yoktu vodeme de baglasan tabletede taksan ek ucret yoktu avea kullananlar avea da durum nedir? Süpriz fatura istemiyorum onerileriniz nelerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: limitsizim

Arkadaslar taşıma talebınde bulundum 500 dk artı sınırsız int aldım hat faturalı acaba pc ye baglayınca falan ek ücret yansıtılırmı? Vodafone da oyle. Bir durum yoktu vodeme de baglasan tabletede taksan ek ucret yoktu avea kullananlar avea da durum nedir? Süpriz fatura istemiyorum onerileriniz nelerdir

PC'ye bağlayabilirsin

ek ücret çıkmaz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

quote:

Arkadaslar taşıma talebınde bulundum 500 dk artı sınırsız int aldım hat faturalı acaba pc ye baglayınca falan ek ücret yansıtılırmı? Vodafone da oyle. Bir durum yoktu vodeme de baglasan tabletede taksan ek ucret yoktu avea kullananlar avea da durum nedir? Süpriz fatura istemiyorum onerileriniz nelerdir

PC'ye bağlayabilirsin

ek ücret çıkmaz....

Teşekkürler faturalı olunca ınsan korkuyor bakalım bırazda avea sınırsız kullanalım tadına bakalım malkaraya gitcem işallah 3g vardır orada nasıl bakabiliriz?

• quote:

quote:

quote:

PC'ye bağlayabilirsin

ek ücret çıkmaz....

Teşekkürler faturalı olunca ınsan korkuyor bakalım bırazda avea sınırsız kullanalım tadına bakalım malkaraya gitcem işallah 3g vardır orada nasıl bakabiliriz?

öyle bir imkan yok sanırım

ancak orada yaşayan bir avealıya sorabilirsin

• arkadaşlar hiç tavsiye etmem ben denedim bi işe yaramıyor 1gb tan sonra internete bile zor giriyor 3g ful çekiyor ama yinede girmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut

Şuan Avea hattım yok, ancak almayı düşünüyorum. O nedenle bu paketi araştırıyorum. Faturasız hat kullanan biri denerse iyi olur

Ben 11 sene AVEA kullandım. AVEA'nın altyapısı gerçek iyi, Turkcell'den kötü değil. AVEA'yı tavsiye ederim. İnternet kotaların Turkcell'deki gibi çabuk bitmiyor.
  • ben kullanıyorum ama 1gb dan sonra ölu gıbı ınternet sanmam onlıne oyun kaldırsın lagdan geçilmez
  • Avea faturalı kullanıyorum,
    Sınırsız neti,cepte,tablette ve pc de kullanıyorum,
    İnternetle yapılacak herşeyi yapıyorum,
    Kullanmaya başlayalı,4 ay oldu ama hiç,ödeme tutarı üstünde fatura gelmedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende suanda Trcell faturasız hat kullanıyorum sınırsız internet icin 500dk ile 30TL lik tarifeyi alacam. Hız konusunda nasıl sadece günlük 2.5 saat yolculukta kullanacagım okulda ve evde internet var. Hd videoları kesintisiz izleyebilirmiyim?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turkattack

6aydir faturali avea yeni nesil tarofesindeyim.
    Fatura şoku yaşamadım.
    Faturası yüksek gelenlerin yuzde99u belli, paketi olmadığı halde internete giren,yurtdışında/yurtdisiyla konusan...
    Vs kişiler.

+

paketi aktif edilmeden paket içeriğini kullanmaya başlayanlar...........

Avea ya yeni taşıdım, hemen sms ve internet paketi için mesaj gönderdim. Sms paketi için anında cevap geldi ama internet için gelmedi. Sözde bilinçli kullanıcıyım ya ısrarla bekledim ama yine de mesaj gelmedi. Sonra müşteri hizmetlerini aradım ve durumu anlattım. Kontrol ettikten sonra internet paketi aktif görünüyor kullanabilirsiniz dedi ve o dakika itibariyle kullanmaya başladım.

Ilk fatura yeni geldi ve 65 lira internet ücreti geçirmişler. Itiraz ettim olumsuz sonuçlandı. Tekrar itiraz edip ses kayıtlarının dinlemesini talep ettim. Sözde sms gelmeden kullanmaya başlamışım, ki bana hiç sms gelmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: karamsar1İ

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turkattack

6aydir faturali avea yeni nesil tarofesindeyim.
    Fatura şoku yaşamadım.
    Faturası yüksek gelenlerin yuzde99u belli, paketi olmadığı halde internete giren,yurtdışında/yurtdisiyla konusan...
    Vs kişiler.

+

paketi aktif edilmeden paket içeriğini kullanmaya başlayanlar...........

Avea ya yeni taşıdım, hemen sms ve internet paketi için mesaj gönderdim. Sms paketi için anında cevap geldi ama internet için gelmedi. Sözde bilinçli kullanıcıyım ya ısrarla bekledim ama yine de mesaj gelmedi. Sonra müşteri hizmetlerini aradım ve durumu anlattım. Kontrol ettikten sonra internet paketi aktif görünüyor kullanabilirsiniz dedi ve o dakika itibariyle kullanmaya başladım.

Ilk fatura yeni geldi ve 65 lira internet ücreti geçirmişler. Itiraz ettim olumsuz sonuçlandı. Tekrar itiraz edip ses kayıtlarının dinlemesini talep ettim. Sözde sms gelmeden kullanmaya başlamışım, ki bana hiç sms gelmedi.

Düzeltilir merak etmeyin.

• 10 tl ye 1 gb sonrasında hız dusuyor sınırsız ınternet paketıne uye oldum.. bılgısayardan baglansam bu avea yamuk yapmaz degılmı faturada ?
  • Ben şu an 1GB sınırsız internetten yazıyorum hız 96kbs 128 degil avea hızı indirdi haftaya da 46 indirmeyeceginin garantisi yok bu sayfayı 15 sn açtı forumlar hariç hiç bir siteye girimezsiniz çok yavaş.Ha arkadaşlar faturada sorun yaşayanlar tanımlanmadan internet kullananlar diyor ama bana "Seç baglan paketi"hattınıza tanımlanmıştır diye mesaj geldi genede güvenmedim M,H aradım sorun yok mesaj geldiyse kullanabilirsin diye ve ben temkinli bir şekilde kullandım fatura 103 tl geldi.Sebeb hatta internet paketi tanımlanmadan internet kullanmışsınız diye.Bilerek yapıyorlar.M H aradım hatunlar tam anlamıyla mal sadece size nasıl yardımcı olabilirim diyorlar başka bir şey yok inanın bizim gibi kendi intirnet sayfalarında ne var bilmiyorlar.
  • az önce bir deneme yaptım speed test ile; avea da hız 5200 lerde iken aynı telefonda "s2" aynı yerde turkcelde hız 2300 lerde idi avea çok iyi dedim mi hayır tabiki. niye mı? turkcellde bir sayfaya tıkladığımda max 3 sn de girerken aveada neredeyse ekran ışığı kapaniyordu bazen. 7 sn yi bulduğu oluyordu. turkcell Facebook te donanımhaberde bariz daha hızlıydı te gerçektende internette gezinirken keyif aldım oysa avea da böyle değildi her tıklamamdan sonra bekledim. Bir kandırmaca olduğu kesin, 5 mbit lik bir internet bir mobil sitede bu kadar yavaş olamaz zaten. Avea nın 5 mbit interneti beni tatmin etseydi kalırdım ama tatmin etmedigi için turkcelle geçeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: ukayl06

quote:

Orijinalden alıntı: loqoloq

öncelikle avea oporotorunu kulanıyorum ve faturasız hattı kulanıyorum , 1 Gb ınternet , 1000 dk ,1000 sms 30 tl ye kullanıyorum , FATURALI hatta geçmeyi düşünüyorum çünkü benim için öenmli olan internet .10 tl ye sınırsız internet paketinden yaralanmak ıstıyorum toplam gene 30 tl oluyor ama benım merak ettıgım konu su 1 GB sonra hızın 128 dusmesı ,ben her gun camerada konusan bırıyım ,sızce bu hızın dusmesı camera konusmamı engeller mı ?

kameradan görüşmezsin hocam bi kaç kare alırsın sonra takılır bekler yani. 1 mb bağlantının ona biri işte hesapla

128 kps limitsize hız düştükten sonra skype ile problemsiz gorusuyorum. bu hız ile 2 skype kameralıyi bile çalıştırıyor.

•  Avea Sınırsız İnternet Hız Düşünceleriniz
    Avea 3G hızım bu. Gayet memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jdoruk -- 16 Ocak 2013; 15:46:29 >
  • bızde hız 128 ve ben her işimi görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

bızde hız 128 ve ben her işimi görüyorum.

Mesela forumda gezinebiliyormusun? Yada youtubede bilgilendirirmisin.

• faturasiz hatlara sınırsız internet paketi mevcut mu ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.