Şimdi Ara

Avea Sıfır Note 2 1389TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Dün İzmir Karşıyaka Çarşısında gezerken bir avea bayinde 1389 liraya sıfır note 2 gördüm. Forumdaki arkadaşlar 2. El ürüne 1250-1300 lira fiyat çekiyor bende buraya bilgilendirme amaçlı yazayım dedim faydalanabilen olursa ne mutlu bana.

http://imageshack.us/photo/photo/802/imagehnq.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiper-Man -- 11 Haziran 2013; 13:13:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: hıpermen

Merhaba arkadaşlar. Dün İzmir Karşıyaka Çarşısında gezerken bir avea bayinde 1389 liraya sıfır note 2 gördüm. Forumdaki arkadaşlar 2. El ürüne 1250-1300 lira fiyat çekiyor bende buraya bilgilendirme amaçlı yazayım dedim faydalanabilen olursa ne mutlu bana.

http://imageshack.us/photo/photo/802/imagehnq.jpg/

Her avea bayisi distribütör ürünü satıyor diye bir şart yok keşke içeri girip garanti sağlayıcı firmayı sorsaydınız bizim buradakilerde satıyor aynı şekilde oradan biliyorum.
    2 yıl garantili mi garantili ama paralel oluyor bir çoğu aynı zamanda konunun yeri burası değil

• Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim ben sadece bilgilendirmek istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hıpermen

Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim ben sadece bilgilendirmek istedim.

Gayet iyi fiyat..Tabi dist. garantilisi ise...Eğer birara uğrayıp bu bilgiyi alma olanagınız olursa sevinirim İzmirdeyim ama uzak yerim çok ..
  • Tamam hocam bu gün uğramaya çalışırım yolumun üstü zaten

• Distrübitör İstanbul telpa dediler sorduğumda ne demek bilmiyorum. Ayrıca S4 1679 liraya satılıyor.

• Forumdaki arkadaşların çoğu THY ile rekabet ediyor ondan dolayı fiyatlarımız böyle :))

Gerçek satıcı note2 yi 800-900 bandında satıyor. Tatlı satıcılar, taksitle alıp peşine döndericiler vs vs piyasaya 1.250 den giriyorlar. İnadına 800 den yukarı çıkmam :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 12 64gb TR CİHAZI SIFIR
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • samsung garantisi çok farkediyor. 1 ölü pixel çıktı ekranı komple değiştirdiler. telefon yeni gibi oldu resmen. eğer 1 yıl içinde 3 kere daha garantilik durum olursa yenisi ile değiştiriyorlar. paralel ithalat hiçbir firma 1 pixel için 450-500e satacağı ekranı değiştirmez. 200-250 liranın derdine düşmek yerine samsung garantili alın pişman olmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.