Şimdi Ara

AVEA ŞARJI HIZLI BİTİRİYOR <<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iphone telefon kullanıyorum hattım avea turkcell e geçmeyi düşünüyorum böyle birşey varmı şarjın hızlı bitmesi gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O senin dedigin vodafonda gecerli

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhatunal66

O senin dedigin vodafonda gecerli

Aveada böyle birşey olmuyormu hocam

• Hayir kesinlikle senin telefonda sikinti vardir

• Kardeş öyle birşey yok dosttum miileti kandırıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: k1lınc

Arkadaşlar iphone telefon kullanıyorum hattım avea turkcell e geçmeyi düşünüyorum böyle birşey varmı şarjın hızlı bitmesi gibi

Bu durum var Aveanin şarjı hızlı bitiyor.Kendisi de itiraf etti bunu.Avealilar daha çok konustup mesajlastigindan bol bol internete girdiğinden haliyle sarjlari daha cabuk bitiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

quote:

Arkadaşlar iphone telefon kullanıyorum hattım avea turkcell e geçmeyi düşünüyorum böyle birşey varmı şarjın hızlı bitmesi gibi

Bu durum var Aveanin şarjı hızlı bitiyor.Kendisi de itiraf etti bunu.Avealilar daha çok konustup mesajlastigindan bol bol internete girdiğinden haliyle sarjlari daha cabuk bitiyor.

Turkcell e gecmelimiyim sizce hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

quote:

Turkcell e gecmelimiyim sizce hocam

İsin latifesi bu yazdığım Avea reklam yapmıştı ya bununla ilgili aveanin sarjinizi bitirdiğini düşünüyorsanız tasiyabilirsiniz turkcell e tabiki birde ona bakın

• Hocam ben Vodafone ve avea kullanıyorum. Galaxy s5 telefonumda ikisinide kullandım. Avea ile kullandığımda aynı kullanımla şarj 23 24 saat giderken Vodafone ile 27 28 saat gidiyor. Turkcell ile mukayesede edemedim ama bu sana bir bilgi sunar umarım..
  • Turkcelle gecince sarjin 10 gun mu gidecek. I phone iste bataryasi akio su gibi. Avea iyidir. Benim note 3 var. Iki gun hatta 3 gun gittigi oluo. Hattim avea.

• quote:

Orijinalden alıntı: ARNT

Hocam ben Vodafone ve avea kullanıyorum. Galaxy s5 telefonumda ikisinide kullandım. Avea ile kullandığımda aynı kullanımla şarj 23 24 saat giderken Vodafone ile 27 28 saat gidiyor. Turkcell ile mukayesede edemedim ama bu sana bir bilgi sunar umarım..

Bu değerler aynı kullanımda değilmi hocam?

• Böyle birşey var ama şöyle.Mesela biz önceden Giresun Bulancak ta oturuyorduk baz istasyonuna yakın sayılırdık 3G 60dbm civarı falandı yani full+full çekerde şimdi Trabzon Vakfıkebir deyiz.Merkeze bitaz uzağız o yüzden 3g tam çekmiyo ikide bir 2gye geçip duruyor.bu yüzden de gözle görülür şekilde şarjı daha çabuk bitiyo.ama bu her operatörde geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BAE0C551 -- 27 Aralık 2014; 16:32:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açan arkadaşa katlyorum sony z var su gbi gdyo şarj aveada.merkezi yerdym full cekıyo ama bıtırıyör

• Avea ve Turkcellde böyle bir problem yok ikisinide kullandım ve avea sarj problemini ilk kez sizden duyuyorum telefonunuzda sıkıntı olabilir vodafoneda var googlea vodafone şarj sorunu yazın onlarca konu yüzlerce yorum görürsünüz.

Edit: Bulunduğunuz yerde iyi cekmiyorsa veya bulunduğunuz yerde baz istasyonu konumu size göre tersse telefonunuz çok enerji harciyordur bu olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamyamix -- 27 Aralık 2014; 17:07:29 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ARNT

Hocam ben Vodafone ve avea kullanıyorum. Galaxy s5 telefonumda ikisinide kullandım. Avea ile kullandığımda aynı kullanımla şarj 23 24 saat giderken Vodafone ile 27 28 saat gidiyor. Turkcell ile mukayesede edemedim ama bu sana bir bilgi sunar umarım..

Bu değerler aynı kullanımda değilmi hocam?

Evet kardeşim aynı kullanım. İyice gözlemledim ve vardığım sonuçta bu.
  • Aveada çekim problemi yaşanan bir yerde yaşıyorsan eğer, şarjında gözle görülür düşüş yaşanacaktır.Şebeke sinyali düştüğünde ya da kaybolduğunda telefon daha fazla enerji harcayacaktır sinyal bulmak için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

Aveada çekim problemi yaşanan bir yerde yaşıyorsan eğer, şarjında gözle görülür düşüş yaşanacaktır.Şebeke sinyali düştüğünde ya da kaybolduğunda telefon daha fazla enerji harcayacaktır sinyal bulmak için.

önceden evin önü açıktı sürekli baz istasyonu değiştirirdi ve şarj 2 -3 giderdi memlekete gittiğimde tek baz istasyonu vardı orada full çekerdi şarj daha uzun giderdi ozamn daha küçüktüm bilmiyordum böle şeyleri 9 sene öncesi 2005 de
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

quote:

Aveada çekim problemi yaşanan bir yerde yaşıyorsan eğer, şarjında gözle görülür düşüş yaşanacaktır.Şebeke sinyali düştüğünde ya da kaybolduğunda telefon daha fazla enerji harcayacaktır sinyal bulmak için.

önceden evin önü açıktı sürekli baz istasyonu değiştirirdi ve şarj 2 -3 giderdi memlekete gittiğimde tek baz istasyonu vardı orada full çekerdi şarj daha uzun giderdi ozamn daha küçüktüm bilmiyordum böle şeyleri 9 sene öncesi 2005 de

Aveada bu tür sorunlar hep oluyor maalesef hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aveada bu tür sorunlar hep oluyor maalesef hocam.

bu sorun değil ki bu tüm operatörlerde oluyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.