Şimdi Ara

AVEA RAMAZAN PAKETI ILE DOLANDIRDI!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ramazanda ücretsiz diye ramazan paketine abone olmuştum. Ramazan bitti peşine her sabah dua falan gelmeye başladı. Ben de müşteri hizmetlerini arayıp sordum ramazan paketinden dua falan geliyor nedir bu ücretsiz mi diye. Onlar da ücretsiz dedikleri için teşekkürler dedim kapattım. Bugün hattımdan bir anda 8 tl düştü. Önce internet paketi sandım. Sonra bir 8 tl daha düştü. Ne oluyoruz diye mh yi arayınca 3520 den gelen mesajlar ücretli dediler. Benim de acil bir yere girmem gerekiyordu suratlarına kapattım telefonu. Şimdi arasam sizin evet yazıp gönderdiğiniz mesaj elimde diyecekler. Ne yapmalı sizce. Eski kayıtlardan müşteri temsilcisinin bana ücretsiz dediği kaydı bulup tl leri geri istesem verirler mi acaba?

• Başka bir pakete de üye olmuşsun yanlışlıkla, ramazan paketine bir sürü insanı üye yaptım ben de üye oldum. Bence tutarı iade ederler, arayıp bir kayıt oluştur derim ben ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

Ramazanda ücretsiz diye ramazan paketine abone olmuştum. Ramazan bitti peşine her sabah dua falan gelmeye başladı. Ben de müşteri hizmetlerini arayıp sordum ramazan paketinden dua falan geliyor nedir bu ücretsiz mi diye. Onlar da ücretsiz dedikleri için teşekkürler dedim kapattım. Bugün hattımdan bir anda 8 tl düştü. Önce internet paketi sandım. Sonra bir 8 tl daha düştü. Ne oluyoruz diye mh yi arayınca 3520 den gelen mesajlar ücretli dediler. Benim de acil bir yere girmem gerekiyordu suratlarına kapattım telefonu. Şimdi arasam sizin evet yazıp gönderdiğiniz mesaj elimde diyecekler. Ne yapmalı sizce. Eski kayıtlardan müşteri temsilcisinin bana ücretsiz dediği kaydı bulup tl leri geri istesem verirler mi acaba?

kesinlikle alırsın aynı olay başıma geldi.. ve müşteri temsilcisi işten atılmıştı:( hattıma 10TL yüklenmişti eski kayıtlar dinleniyor görüşmelerin saati ve gününü belirtmen önemli!!!!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.