Şimdi Ara

Avea Prime Klasik 1500 dk 1500 sms 6gb 39 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
3
Favori
16.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsunda gitmediğim bayi kalmadı hepsine bu yazılanları buradaki konuşulanları bile okuttum yok boyle bir kampanya diyorlar anlamadım gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçiş yaptığıma dair somut bir belge elimde yok vermediler yani. Olsa onlara güzel kapak yapardık

• quote:

Orijinalden alıntı: xsxixsx

Samsunda gitmediğim bayi kalmadı hepsine bu yazılanları buradaki konuşulanları bile okuttum yok boyle bir kampanya diyorlar anlamadım gitti

İllere ozel kampanya olabilir,internet onemli deilse;vodafone red cok daha iyi alternatif

• İnanın interneti için alacam 5 bayi gezdim bilgileri yok hiç

• turkattack T kullanıcısına yanıt
    Hocam interneti için alacam fiyatı da uygun geldi ama şans artık yarın son bir bayi var ona da gidecem olmadı sonraki kampanyaları bekleyecem

• Siceyy arkadaşa teşekkür ediyorum bugün ilk gittiğim bayide (İstiklal cd. /İstanbul) geçiş yaptım hadi hayırlısı

Avea Prime Klasik 1500 dk 1500 sms 6gb  39 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdaluzun -- 23 Mayıs 2015; 0:44:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siceyy

Malesef hocam yeni numara almaniz lazim faturali hatlar ucretsizdir sadece ilk ay faturaya 5 lira yansır onun disin bi ucret yok

Avea da çalışıyorum demişsiniz ama, yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz... 5 lira değil, 56 lira vergisi var yeni faturalı hattın, buda 12 aya bölünerek alınır.

http://www.avea.com.tr/web/Destek/Nasil_Aveali_Olurum/Avea_Faturali_Hat_Almak_Icin/Ne_Kadar_Vergi_Oderim

• Nerenle okudun ? Ben vergi mi demişim adam yeni hat ücreti var mı diye sormuş bende ilk ay 5 lira fazla yansır demişim faturana çünkü yeni numara aliyo buraya gelip çok bilmişlik yapma 56 lira telsiz kullanim vergisidir

• Hayirli olsun hocam güle güle kullanın

• quote:

Nerenle okudun ? Ben vergi mi demişim adam yeni hat ücreti var mı diye sormuş bende ilk ay 5 lira fazla yansır demişim faturana çünkü yeni numara aliyo buraya gelip çok bilmişlik yapma 56 lira telsiz kullanim vergisidir

Evvela edebini takın.

faturali hatlar ucretsizdir sadece ilk ay faturaya 5 lira yansır onun disin bi ucret yok

bunu sen yazmadınmı?
  • Ben yazdım ne olmuş Telsiz kullanim ücretini kimse bilmiyor mu ?
    Telsiz kullanim faturali olsada alinir konturlu olsada orada yazilana bakma faturali hattin ucreti 56 liraymiş o kisim hikaye telsiz kullanim hepsi onun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siceyy -- 23 Mayıs 2015; 1:47:41 >
  • Siceyy kullanıcısına yanıt
    2014 yılında açılan hattim için 1.30 telsiz kullanım ücreti (aylık) ve yeni hat tesis ucreti+özel iletisim vergisi kalemleri olarak da 4.75 (aylık) odedim 12 ay boyunca.Toplamda 6.05 her ay vergi geldi bu 2015 de artmıştır haliyle 5 lira falan değil yani gecen sene yıllık 72.6 lira idi bu 56 falan değildi.
    Verginin sadece 14.60 kısmı (yıllık) telsiz kullanım ücreti bu yılbaşında zamlandi zaten aylık 1.5 lira telsiz kullanım ücreti alınıyor şuanda.
    Bütün alınan verginin hepsinin ismi telsiz kullanım ücreti değil

• Çarşamba geçiş işlemi başlattığım hat yarın sabah açılacakmış. Yani 4 günde işlem tamam.

• Turkcelle 45 gün önce geçtim. Bunda da 90 gün sonra geçilir şartı var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avea mh aradım. 90 gün geçmesi gerekmiş. Ayrıca ttnet veya ttkom abonesi olmalısınız filan dedi. Avea prime sitesinde böyle şeyler yazmıyor ve fiyatı 59₺ gözüküyor. Nedir bunun aslı ya?

• faturalı mı?

• faturalı kampanya.

• quote:

Ben yazdım ne olmuş Telsiz kullanim ücretini kimse bilmiyor mu ?
    Telsiz kullanim faturali olsada alinir konturlu olsada orada yazilana bakma faturali hattin ucreti 56 liraymiş o kisim hikaye telsiz kullanim hepsi onun

Sizin gibiler yuzunden insanlar magdur oluyor.faturali hat bedava diyip bi cok insani magdur ettiniz.lutfen insanlari dogru bilgilendirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkattack

quote:

Ben yazdım ne olmuş Telsiz kullanim ücretini kimse bilmiyor mu ?

Sizin gibiler yuzunden insanlar magdur oluyor.faturali hat bedava diyip bi cok insani magdur ettiniz.lutfen insanlari dogru bilgilendirin.

Keşke senin gibilere hiç haberdar etmesem bu kampanyayi hiç gormeseniz bu konuyu ne kadar NANKÖRSÜNÜZ !!!

• Tartışmaya gerek yok arkadaşlar. Konu yardım amaçlı sorusu olana cevap vererek devam etsin.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.