Şimdi Ara

AVEA PİZZA HUT VE KFC KAMPANYASI.. (1 MENÜ ALANA 1 MENÜ BEDAVA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KFC'den Fillet/Zinger Burger, 5'li Hot Wings ve But Menülerinde 1 Menü alana 1 Menü bedava!

Avealılar kampanyadan faydalanmak için KFC yazıp 5060’a mesaj göndererek, Türk Telekom ev aboneleri ise KFC boşluk EV TELEFON NUMARAsı yazıp 6616'ya mesaj göndererek ŞİFRE’lerini alabilir.

PIZZA HUT'dan Süper Menü alana 2. Süper Menü bedava!

Avealılar kampanyadan faydalanmak için PIZZAHUT yazıp 5060’a mesaj göndererek, Türk Telekom ev aboneleri ise PIZZAHUT boşluk EV TELEFON NUMARAsı yazıp 6616'ya mesaj göndererek ŞİFRE’lerini alabilir.

İki kampanyada resmi sitelerinden yada yemeksepeti.com üzeriden sipariş verilebilir..

http://avantajavea.avea.com.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 3 Temmuz 2012; 2:13:20 >

• Süper Supreme Menü

Super Supreme Pizza, Elma Dilim Patates, Coca-Cola, Sufle 15,75TL
  • güzeeel
  • Guzelllll iyiymis ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kfc den normal menu alan.varmi..

Asiri pahali..

Yari yariya dusmesine ragmen yinede verdigim paranin hakkini veremedi gelenler..

But menu almistim 2 adet 13 tl ye

• KFC ile hiç işim olmadı bugüne kadar. Tavuk menüye o kadar para vermek saçma geliyor bana..

Bugün PİZZA HUT kampanyasından yararlandım. İki kişi 15.75 TL'ye deli gibi doyduk abartmıyorum. Çok şaşırdım. Normalde kolay da doymam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mesaj göndermek ücretsizmi yoksa sms ücreti kesiyorlarmı.Kontör yokda sms göndericem

• Iyi olmuuuss buuu :) Acıktım :(

• quote:

Orijinalden alıntı: GSForever

mesaj göndermek ücretsizmi yoksa sms ücreti kesiyorlarmı.Kontör yokda sms göndericem

1 sms ücreti alıyorlar. Eğer hattında bakiye yok ise işlem gerçekleştiremiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin

KFC ile hiç işim olmadı bugüne kadar. Tavuk menüye o kadar para vermek saçma geliyor bana..

Bugün PİZZA HUT kampanyasından yararlandım. İki kişi 15.75 TL'ye deli gibi doyduk abartmıyorum. Çok şaşırdım. Normalde kolay da doymam

kola bardakta mı acaba

bir de pizza nın büyüklüğü ne kadar

siz hangisini tavsiye edersiniz
  • Abi yapmayın şöyle acayip kampanyalar millet obez olacak ya.http://www.2kafadar.com/dominos-kampanya/
  • quote:

Orijinalden alıntı: jobetevrag

Abi yapmayın şöyle acayip kampanyalar millet obez olacak ya.http://www.2kafadar.com/dominos-kampanya/

Millet kendi kendini korumasını bilmeli. Kendilerine engel olamıyorlar diye biz uygun fiyata yemek yiyemeyecek miyiz? Ne güzel işte uygun fiyata menü yiyoruz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.