Şimdi Ara

Avea Paketinin Bir Ande Bitmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlık biraz saçma fakat daha uygun bir şey bulamadım.Bugün 1000 dakika Avealılarla konuşma,her yöne 1000 sms ve 1GB'lık internet paketinden yaptım.Hattımda 24 TL vardı.Bu işlemle 5 TL kaldı.Biraz önce iPhone 4s ile internette gezinirken birden 1 GB 200 MB (GB ve MB yazmıyordu ama yazan sayıların karşılığı bu ) kullanılmıştır yazdı.Harcanan 5 TL,kalan 0 TL yazıyordu.Ne yapacağımı bilemedim o an kan beynime sıçradı.Avea'nın internet sitesinin iletişim bölümünden sorunumu yazayım dedim.Bir türlü gönderemeyince daha da sinirlendim.Arkadaşlar ne yapmam gerekiyor ? Yarın Avea bayiisine gideceğim ama sizin fikirlerinizi de almak istiyorum.


    Not:Daha önce de aynı hattıma 1 GB'lık internet paketi yaptığımda da bunun gibi bir anda bitivermişti.Pek üstünde durmamıştım ama bu bardağı taşıran son damla oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sranten -- 31 Ocak 2012; 0:04:56 >



  • avea da internet problemli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fusem

    avea da internet problemli.

    Peki ne yapmam gerekiyor? Telefonun bugün pasaport kaydını yaptırmıştım Avea'ya.Vodafone geçsem bir sıkıntı olmaz değil mi ?
  • sorun olmaz, taşıyabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.