Şimdi Ara

AVEA OPERA MINI SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 19 luk tarife aldım 1gb net paketi var ama opera miniden internete giremiyorum.

vodafone kullanıyordum bir sorun yoktu.avea ya geçtim opera pert oldu.

kendi browser dan giriyor opera dan girmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: yeasen

Arkadaşlar 19 luk tarife aldım 1gb net paketi var ama opera miniden internete giremiyorum.

vodafone kullanıyordum bir sorun yoktu.avea ya geçtim opera pert oldu.

kendi browser dan giriyor opera dan girmiyor

operayi vodafone da iken kurduysan operanin vodafone icin yaptigi surumu indirmisindir.o surum vodafone hat ile calisir.operayi sil tekrar yukle.
  • yok hocam.

siz şeyi diyorsunuz herhalde operanın bir sürümü var açılırken altta vodafone üstte opera yazıyor.benim ki ondan değil.

standart 4.3 versiyon kullanıyorum.ama doğru vodafone hat takılıyken indirmiştim.ama vodafone sürümü değil.
  • şimdi kendi tarayıcısındanda giremiyorum o da gitti

bir tek 0.face açılıyor.diğerleri için 2 saat bekliyorum bu ne be?

ayarlarım gprs wap.
  • suan bende avea kullanarak bağlaniyorum. erişim noktası (apn) internet olan bağlantıyi kullanmayi dene.
  • deniyorum hocam.olmuyor olmuyor...

vodafone kullanırken çatır çatır nete giren telefon avea ile resmen offline oldu.

numaram daha bu sabah avea ye taşındı.sonra gittim 20tl yükledim.sonra 19 tl lik genç paket aldım.heryöne 500 dk 1.000sms ve 1gb data olan paket.

sonra ayar gönderdi ayarı herşeyi yaptım yok bağlanmıyor.şimdi kendi tarayıcısındanda giremiyorum.

ayarlardan gprs ve wap ı seçtim yine girmiyor.avea interneti seçtim yine girmiyor yok yani internet.

özellikle bakıyorum apn:internet nette araştırdım

şuan ankara çankayada bulunuyorum.burda mı bir problem var acaba? ama full çekiyor net yok.

ben sırf 1gb data var diye geçtim avea ya.böyle olduğunu bilseydim 6 tl daha fazla verir ayda 25 tl ye vodafone faturalı hat alırdım.en azından twitter a felan girerdim. bunda o da yok.

şuan acayip sinirlenmiş durumdayım.

hayır telefonda felanda sorun yok.vodafone da müthiş bir şekilde giriyordu nete çok memnundum.ayarlarına defalarca baktım sabahtan beri uğraşıyorum girmiyor girmiyor girmiyor kafayı yiyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi This Time -- 10 Ağustos 2011; 14:34:42 >

• benimde opera mini ve avea banada arada oluyo öyle hiç girmiyo ertesi gün giriyo yani gidiyo geliyo anlıycağan yarın falan bi dene olmazsa avea bayisine git göster
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kullanıdığınız cihaz vodafone markaysa avea müşteri hizmetlerini arıyorsunuz onlar telefonunuza güncelleme atıyor sms ile gelen sms i kabul edip kurulumu tamamladıktan sonra telefonun normal internetini kullanabiliyorsunuz. Fakat opera mini programını kullanamıyorsunuz. Bunun için telefondan m.opera.com adresine girip farklı sürüm (6.1 sürümünü indirdim) indiriyorsunuz. java bölümünden kullanabiliyorsunuz. Bende vodafone 840 var ve opera mini dahil hepsini avea 19luk tarfeyle kullanıyorum.
    Buarada yeni kuracağınız opera mini programı güncelleme yapmak isteyecektir. Hiçbir ek ücret ödemiyorsunuz. Uyarı veriyor fakat ücrete tabi değildir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakakgunnn -- 10 Ekim 2011; 14:35:02 >
  • aynı sorun şuan bende var, neden olabilir acaba ?
    edit: erişim noktası vodafone internet yaptım oldu ne alakaysa :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendagi Migzara -- 23 Mayıs 2012; 13:04:30 >
  • mh yi arayınca doğru ayarları seçtiriyorlar hocam ben öyle halletmiştim
  • Ayarlarınızı düzgün yaparak cihazın kendi ağ gezginini kullanabilmeniz lazım.
    Opera Mini'de de ayarlarda Gelişmiş kısmında İletişim kuralı olarak Socket ve HTTP var. 6 yıl önce Avea hattım varken Socket ile Opera Mini'yi kullanamıyordum ama Turkcell'de kullanabiliyordum. Bazı operatör ve ağlar socket bağlantısını engelleyebiliyor. Sizde de socket seçili ise bunun yerine HTTP bağlantısını deneyin.

Socket bağlantısının özelliği, sunucu ile devamlı bağlantı var, bu yüzden sayfalar ile geçişlerde daha hızlı. HTTP ise iş bitince sunucu ile bağlantı da kesiliyor ve yeni bir sayfa açılırken tekrar sunucuya bağlanılıp istek gönderiliyor. Böyle bir şey.

Üniversite ağları ve operatörler, devamlı açık bir bağlantı tuttuğu için olacak engelleyebiliyorlar bu bağlantı tipini.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.