Şimdi Ara

avea öğretmen hat ve personel plus yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben en başta ogretmen hattdaydim daha sonra personel plus a gectim ancak faturam artti gibi gelior

bana bu 2 tarifeyi kiyasliyacak arkadas varmi ?

tşk ler

• evet ben de cevapları merak ediyorum...
  • arkadaşlar aslında plus tarifesinde fiyatlar gerçekten uygun ama şu DEVLET VERGİLERİ!!!!! belimizi büküyor benim normalde konuştuğum miktar 25 ytl ama 16-17 ytl vergi alıyor devlet eee bir de sabit ücret olunca fiyat 55-60 ytl yi buluyo ah şu devletimizin garip vergileri ne zaman rafa kalkacak gerçekten çok merak ediyorum...
  • Katılıyorum...
  • bende de öğretmen hattı var personel plus ban daha avantajlı geldi benim etrafımda çogu memur olduğu için 50-60ytl gelen fatura hattı aldığımdan itibaren ilk defa 22ytl geldidiğer tarife ile olan fark şu bir tek aveadan aveayı aradığınız zman fiyat yüksek diğer şebekelri aradığınız zman fiyat düşük 0.35ytl eski tarifede 0.55 ytl idi.etrafınızda memur hattı çok sa bu tarife işe yarıyor.
  • ilk faturan %25 özel iletişim vergisinin 3 taksit olarak alınmasından dolayı yüksek gelmiş olabilir.bundan sonraki iki faturandada bu durumu yaşayabilirsin.ondan sonra rahatsın.
  • plus tarifede diğer operatörleri arama ucuzlarken sabit tel arama pahalılaşıyor.sabit tel aramaların fazlaysa faturan bu yüzden yükselmiş olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende milli egitim hattı kullanıyorum ve plus cıkktında beri de plus ı kullanıorum arkadaşlar.
    oncelikle snu soyleyebilirim :hayır faturalarım hiç de azalmadi.ancak bendeki durum herhalde sundan kaynaklanıyor ki,artık dier operatorler daha ucuz diye iice fazla aramaya başladım sanırım.
    sadece 600 bedava mes i cok hosuma gitti.
    ancak kız arkadasımın kinde belirli bir azalma gozlemledik.aylık 20 ytl gibi bir azalma.ben hala 100 ytl uzerindeki faturalarıma devam ediyorum,cok mu gevezeyim acaaba
  • 600 msj sadece avea ya mı yoksa sadece öğretmen hattı olanlara mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: serifburak

600 msj sadece avea ya mı yoksa sadece öğretmen hattı olanlara mı?

tüm personel hatlarına, plus olup olmaması farketmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nervium

quote:

Orjinalden alıntı: serifburak

600 msj sadece avea ya mı yoksa sadece öğretmen hattı olanlara mı?

tüm personel hatlarına, plus olup olmaması farketmez.
    arkadaşım yanlışın var.600 bedava sms yanlızca tarife içi yani personell plus kullanıcıları arasıda kulklanılabiliyor.
  • 600 ucretsiz mesaj sadece avea plus tarifsi içiçnde gecerli.
    dier avea kullanıcıları için ucretlidir
  • 4 aydır personel tarifesinde 20~30 arası gelen faturam ,personel Plus tarifesine geçtikten sonra son ay 76 ytl olarak geldi. Eylul basi gibi ayrintili faturayi tarayip buraya koyacagim. Bir seylerin dengesi degisiyor.

Bir de 600 hediye SMS ten kalan SMS leri nerden oğrenebilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: son_of_sun
    arkadaşım yanlışın var.600 bedava sms yanlızca tarife içi yani personell plus kullanıcıları arasıda kulklanılabiliyor.

avea müşteri hizmetlerini arayıp sor istersen, numarası avea 500 sabit telefondan 444 0 500.

buda avedan bana gelen mailin ilgili kısmı:

(**) Grup içi SMS’ler, bu tarifedeki hatlara ve diğer tüm Avea Personell hatlarına doğru olan gönderimlerini içermektedir. Aylık ücretsiz SMS adeti üzerindeki grup içi SMS gönderimleri ücretlendirilecektir. Ay içerisinde kullanılamayan ücretsiz SMS’ler bir sonraki aya devretmeyecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nervium -- 23 Ağustos 2006; 18:53:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nervium

quote:

Orjinalden alıntı: son_of_sun

avea müşteri hizmetlerini arayıp sor istersen, numarası avea 500 sabit telefondan 444 0 500.

buda avedan bana gelen mailin ilgili kısmı:

(**) Grup içi SMS’ler, bu tarifedeki hatlara ve diğer tüm Avea Personell hatlarına doğru olan gönderimlerini içermektedir. Aylık ücretsiz SMS adeti üzerindeki grup içi SMS gönderimleri ücretlendirilecektir. Ay içerisinde kullanılamayan ücretsiz SMS’ler bir sonraki aya devretmeyecektir.
    kardeş dün araştırdım tüm personell tarifeleri içinmiş bu bedava 600 sms.saol düzelttiğin için.bende senin bilginde bir düzeltme yapayım bari aveamerkezi sabit telefondan444 1 500 ü arayarak ulaşabilirsin

• iyi de ne saçma hediye... zaten bedevaya aradığın kişiye ne diye mesaj gönderecem! başka bi kıyak yapsalarmış ya. bu aveanın hediyeleri de bir garip oluyor zaten. sevmiyorum ama ucuz işte napiim!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.