İyi Akşamlar, Turkcell'i Avea'ya taşıdım, sonra aklıma geldi, tekrar gittim ikiz kart istiyorum dedim, olmaz falan dedi bilmiyorum yarın gel dedi. Bilgisi olan var mı?(Fiyat falan nedir) Bir de verdiği kart 64 KB, bende eski Avea var o bile 128 kb bilgisi olan varsa ve paylaşırsa minnettar kalırım...
quote:
Orijinalden alıntı: jüpiter
İyi Akşamlar, Turkcell'i Avea'ya taşıdım, sonra aklıma geldi, tekrar gittim ikiz kart istiyorum dedim, olmaz falan dedi bilmiyorum yarın gel dedi. Bilgisi olan var mı?(Fiyat falan nedir) Bir de verdiği kart 64 KB, bende eski Avea var o bile 128 kb bilgisi olan varsa ve paylaşırsa minnettar kalırım...
bende vodafone dan turkcell e taşımak istiyorumda taşıma esnasında bi evrak falan bşy istiolarmı yoksa içeri direk girip kontör yükleyin der gibi hattımı taşımak istiyorum demek yeterlimi ?
quote:
Orijinalden alıntı: dere.beyi bende vodafone dan turkcell e taşımak istiyorumda taşıma esnasında bi evrak falan bşy istiolarmı yoksa içeri direk girip kontör yükleyin der gibi hattımı taşımak istiyorum demek yeterlimi ?
Taşıyacağınız numara sizin üzererinize olmalı, biliyorsunuzdur ama gene belirteyim dedim Vatandaşlık numarası bulunan ehliyet veya kimlik olması yeterli.İçeri giriiyorsunuz numaramı taşımak istiyorum diyorsunuz, ordakiler formu dolduruyorlar sizede imzalamak kalıyor...Hepsi bu...
saol kardeşim :)
quote:
Orijinalden alıntı: jüpiter
Tasima islemini yaptiginizda size yeni bir sim kart verilmis olmasi gerekiyor zaten verilmedimi ? eger yeni sim kart istiyorsan yedek sim islemi yapabilirsin ücreti 8 tl dir ama iki sim ayni anda calismaz ilk sim kartin iptal olur.Avea'nin yeni sim kartlarinin hepsi 128kb dir bayinin elindekiler eski sim kartlardir muhtemelen
quote:
Orijinalden alıntı: Rockko Tasima islemini yaptiginizda size yeni bir sim kart verilmis olmasi gerekiyor zaten verilmedimi ? eger yeni sim kart istiyorsan yedek sim islemi yapabilirsin ücreti 8 tl dir ama iki sim ayni anda calismaz ilk sim kartin iptal olur.Avea'nin yeni sim kartlarinin hepsi 128kb dir bayinin elindekiler eski sim kartlardir muhtemelen
Sim kart verildi de; ben iki tane sim kart istiyorum, biri 3G modemde diğeri telefonda olacak tak-çıkar yapmadan yani. Vodafone'da var Avea'da da var da bayideki vatandaş bilmeyince uğraşıyoruz işte.Cevabınıza çok teşekkür ederim...