Şimdi Ara

AVEA nın UYANIKLIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • > >avea kullananlar: telefonunuzdan hemen ##002# yi tuslayin (Arayin, ekraniniza aktarma iptal diye bir yazi gelecek)

> >böylece yönlendirmeyi kaldirin.yoksa size ulasamayan herkesten bir kontör düsecek..ve bunu avea kullanan herkese gönderin..göndermezseniz siz aradiginizda sizden de kontör düsecek.

> >Eğer aradiginiz kisinin telefonu da telesekreter ayarli ise, dinlediginiz 1 sn'lik "aradiginiz kisiye ulasilamiyor" mesaji icin bir normal arama karsiligi ücretlendiriliyorsunuz!!.

>>Isin garip olan kismi bu degil aslnda: Normal avea hatlarnda default(fabrika cikisi) olarak ayarli bir telesekreter yokken, mobilögrenci tarifesindeki herkeste bu telesekreter otomatik olarak ayarli geliyor!. Yani sizin hicbir seyden haberiniz yokken, belki
    de grupca gidip aldiginiz mobilögrenci tarifesi caktrmadan sizden intikamini aliyor 10 dakikasi 1.5 kontor olan uygulamanin!

> >Arkadasinizi aradinz ve ulasamadinz mi? Hemen 1.5 kontor. Iki dakika sonra yine mi ulasamadiniz bir 1.5 kontor daha . . Ne uyanikca degil mi?

> >Isin daha da kötüsü kimsenin böyle bir uygulamadan haberi yok, herkes diger operatorlerde oldugu gibi aranilan telesekreterin bedava olmasini bekliyor. Ne de olsa parali olan bir uygulama otomatik olarak ayarli gelmez yaniliyor muyum?

> > Bu olayi iptal ettirmek ise daha da bir traji komik; avea'yi ariyorsunuz, durumu anlatiyor ve "uyanik" oldugunuzu gösteriyorsunuz, onlar da size avea hatli telefonunuzdan ##002# 'yi aramaniz durumunda telesekterin kaldirilabilecegini anlatiyorlar.

bunlara ek olarak sunu demek istiyorum:
    (hepsi mobilögrenci ile
    ilgili)
    1) 2006 yilina girerken haberimiz olmadan, bedava mesaj olayi "sebeke ici bedava mesaj" oldu. yeni yilin ilk günlerinde mesaj basarken beles die, bi anda kontörsüz kaldik
    2) ocak ayinda yüklediin kdr kntr hediye dediler, önce 10 aya böldüler hediyeyi
    sonra eksik geldi
    sonra da bi ay atladilar
    3) yine su an mobilögrenci 10 dakkasi 2 kontör
    bilmeyenler illaa ki vardir: 1 saniye de konussaniz, 10 dakka da konussaniz 2 kontör
    yani telefonu acar acmaz 2 kontör atiyo

bilgilerinize...

• arkadaşım bu konu defalarca açıldı forumda lütfen arama yapalımmmm...
  • bn uyguladıımm bu dedğini çok iyi oldu valla habire 2kont 2kont gidiodu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr_Death86

bn uyguladıımm bu dedğini çok iyi oldu valla habire 2kont 2kont gidiodu

işte forumun faydasııı
  • İyi bir noktaya değinmişsin, bu yüzden avealıları aramaktan nefret ediyorum
  • bak defalarca konusulmasına rağmen kaçıranlar olmuş..en azından işe yaradı dostm
    quote:

arkadaşım bu konu defalarca açıldı forumda lütfen arama yapalımmmm...
  • katiliyorum
    buna bi care bulunmali!!!!!!!!!!!
    bu kadar sssrflik....olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • artık boyle acılmıyo hatlar default olarak
    eskı haber..
  • bigi için tenks.
  • ben kapaamam çünkü o zaman arayanıbil mesajı gelmiyor ihihiihh
  • sağol kardeş

Aveaya
  • sağolasın kardeş
  • avea ya
    bunu gerçekten çok hak ediyo
  • YAwf sizede hiç bir hat yaranamıyor. İnsanları memnun etmek zordur.
  • ben turkcellin sadece kelime oyunlarını sevmiyorum
  • Saol kardesım ilk aldıgımda ben düzeltmıstım ama soranlar vardı bilimiyordum eline sağlık
  • Evet benim de işime yaradı sağolasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pamuk_Prenses

ben kapaamam çünkü o zaman arayanıbil mesajı gelmiyor ihihiihh

telsimde bedava
  • arayanı bil mesajı ile telesekreter ayrı. telesekreteri iptal ettirip arayanıbil mesajı alabiliyorsun. bunun için müşteri hizmetlerini aramanız yeterli.
    quote:

Orjinalden alıntı: Pamuk_Prenses

ben kapaamam çünkü o zaman arayanıbil mesajı gelmiyor ihihiihh
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.