Şimdi Ara

AVEA'nın gidişine DUR deyin! Herkes okusun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
16.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• AVEA'dan şikayetçiyiz, çünkü :
    1) ÇEKMİYOR.
    2) Çektiği halde arama yapınca ULAŞILMIYOR.
    3) Çektiği halde aranınca size ulaşılamıyor (bi de marifetmiş gibi hemen arkasından mesaj gönderiyorlar: ... numarası sizi aramış, iyi poh yedin! mesajı göndereceğine telefonu bağlasaydın! Bıktım artık arayıp ulaşamayanları geri arayıp kendi kontörümü harcamaktan!)
    4) Herşey yolunda: kontör tam, çekim tam, şarj tam; amaaaaa acil bi işim çıktı, arıyorım DIIITT-DIIIIT. BU DA NE?&^%$ (Şu anda böyle olması bardağı taşırarak yazıyı yazmama vesile oldu).
    5) mobilÖğrenci tarifesinde hediye kontörler sadece şebeke içi! Eskisini geri istiyoruuuuz.

Biz olmadan avea hiçbirşeydir! Bu değirmenin suyu biz avea kullanıcılarıdır, hatta mobilÖğrenci tarifesindekiler bu suyun debisinin en yüksek payına sahiptir!

1 MART'TA KAPATMA EYLEMİ YAPALIM, KATILANLARIN CEVAP YAZMASI YETERLİ.
    (Kimse katılmasa da ben 1 Mart'ta cebimi kapatacam!)

• Benimki aylardır kapalı..
  • Ben de kapatırım. ancak cok katılım olacagını düsünmüyorum.

Sonuc olarak haklısın
  • kimse seni takmazzzzz......
    herkes kendi menfatini düşünür
  • abi bu avea nın boyle yapacağı belliydi ilk baslarda cazip kampanyalarla müşteri toplamak sonra da kampanyaları yawas yawas azaltıp kar etmeye calısmak her iş boyle değilmidir zaten. BAYRAMLARDA SEYRANLARDA OZEL GUNLERDE MESAJ ATAMIYORUZ CUNKU HAT KİTLENİYO BU NASIL Bİ OLAYSA ONU DA COZEMEDİM BASKA NE POHA YARAR BU avea o zaman......
  • quote:

Orjinalden alıntı: algorian
    mobilÖğrenci tarifesinde hediye kontörler sadece şebeke içi! Eskisini geri istiyoruuuuz.

bu gerçekten çok kötü,avantajlı olacağını düşünüp bi mobil öğrenci hattı aldım ama bu mobil öğrenci gençturkcell den kötü bi hale geldi

bu yaptıkları onların gözünde uyanıklılık bnm gözümde dolandırıcılık

mobil öğrenci hattıma ve o slk kontorlere verdiğim paralara yazık
  • AVEA bu mobilöğrenci kampanyasında resmen tükürdüklerini teker teker yalıyor..Neymiş 30 gün içinde kontör yüklemediğim için 10dk 2kontöre konuşamaycakmışım...

Tek isteğim vodafone un gerçekten diğer kampanyaları gibi bomba gibi bir giriş yapması,Telsim in altyapısını düzeltmesi.

Numaraların operatöre değil kullanıcıya ait olması.(en önemlisi)...Bunlar gerçekleşirse iyi rekabet olucak hatta yeni bir operatör çıkarsa daha iyi rekabet olur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sergen_baba

kimse seni takmazzzzz......
    herkes kendi menfatini düşünür

Haklısın, 40 kişi okumuş ama 5 kişi cevap yazmış!
    Helal olsun arkadaşlar, bu demek oluyor ki biz bunu hak ediyoruz.

Gerçek hayatta neysek sanal ortamda da o'yuz. Ya da tam tersini mi söylemeliydim.
    Yine de ben ve diğer cevap yazanlar elimizden geleni yaptığımızın farkındayız.
    Farklı olmak da ne güzel bişeymiş canım...

(Bu arada 1 kontörüm var ama kimseyi ariyamıyorum, 10 dakikası 2 kontör olduğuna göre 1 kontörle 5 dakika konuşabilmem gerekmiyor muydu?! Yoksa 2 kontörü peşin alıp 10 dakika mı veriyolar?)

• bunu aveaya mail atsak hep beraber?? belki duyarlar sesimizi
  • ben attım, siz de atın, malum Internet'ten atılan postalar pul gerektirmiyor.
  • Bende katılıyorum..attım bir mail
  • DUR!..
  • Öğrenciyken bundan 8 yıl önce yani , Turkcell 'e 2-3 defa mail yazmıştım.
    Mailim özetle sms ücretlerinin çoık pahalı olduğunu yurt ışında sms in bi çok ülkede ücretsiz olduğunu 2 kontör olan
    sms ücreini en azından tek kontöre indirmelerini istemiştim .Bu mailin etkisi olmuşmudur bilmem adamlar o gündene 6 ıl sonra ancak gençturkcell,cepöğrenci çıkardılar sms 1 kontör oldu.

Demek isediğim mailler ,tepkiler elbette etki ediyor ancak bunu organize yapmak gerekiyor. İlgiyi ancak bu şekilde konu üzerine çekebiliriz
  • Ben onlara aylar önce mail attım, hattımda yılbaşından itibaren zaten kapalı. Canavar gibi Telsim var, ne uğraşacam aveanın çekmeyen kazık hattıyla. peh...
  • Avea istediğini yaptı cazip fikirlerle çoğunu kendine çekti şimdi kendi menfeatleri yönünde hareket ediyo(doğal olarak) bende aski mobil ögrenci tarifesini istiyorummmm
  • quote:

AVEA'dan şikayetçiyiz, çünkü :
    1) ÇEKMİYOR.
    3) Çektiği halde aranınca size ulaşılamıyor (bi de marifetmiş gibi hemen arkasından mesaj gönderiyorlar: ... numarası sizi aramış, iyi poh yedin! mesajı göndereceğine telefonu bağlasaydın! Bıktım artık arayıp ulaşamayanları geri arayıp kendi kontörümü harcamaktan!)
    4) Herşey yolunda: kontör tam, çekim tam, şarj tam; amaaaaa acil bi işim çıktı, arıyorım DIIITT-DIIIIT. BU DA NE?&^%$ (Şu anda böyle olması bardağı taşırarak yazıyı yazmama vesile oldu).
    5) mobilÖğrenci tarifesinde hediye kontörler sadece şebeke içi! Eskisini geri istiyoruuuuz.

Biz olmadan avea hiçbirşeydir! Bu değirmenin suyu biz avea kullanıcılarıdır, hatta mobilÖğrenci tarifesindekiler bu suyun debisinin en yüksek payına sahiptir!

tamamda bu sorunları herkesin yaşayıp yaşamadığını bilemeyiz..
    ben kurumsal tarifesini kullanıyorum ve etrafımda aynı tarifeden yüzlerce kişi var ve hiç birinde böyle sorunlar yaşanmıyor..

senin yaşadıkların bölgesel birşey olabilir... bu yönde hakkını aramanı öneririm

mobil öğencide böyle bir haksızlığa uğrayan öğrenci kardeşlerimizin yanındayım

• quote:

Orjinalden alıntı: we[AGRA]

quote:

1) ÇEKMİYOR.

ben kurumsal tarifesini kullanıyorum ve etrafımda aynı tarifeden yüzlerce kişi var ve hiç birinde böyle sorunlar yaşanmıyor..

senin yaşadıkların bölgesel birşey olabilir... bu yönde hakkını aramanı öneririm

6 numaralı şiketi yazmayı unutmuşum:)
    6 ) Çifte standart var!

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: we[AGRA]

quote:

1) ÇEKMİYOR.

6 numaralı şiketi yazmayı unutmuşum:)
    6 ) Çifte standart var!

büyüyünce 6 numaralı şikayetten kurtulursun

• Arkadaşım valla ben mail attım şikayet ettim daha önce çekmediğinş msjın şebeke içi olmasını yani herşeyi yazdım hatta öğrenci tarifesinde gprs ücretsiz yazıyodu internet sayfalarında aradım yok öyle bişey diyolar bende katılırım valla ARKDAŞLAR LÜTFEN CİDDİYE ALAIM VE 1 GÜN KAPATSAK NE KADAR ZARARA GİRERLER YA BİZ TÜRK MİLLETİ OLARAK HERŞEYE SUSUYORUZ LÜTFEN VALLA ACUN FİRARDA DA GÖRDÜM ÇOĞU ÜLKEDE HAFTA SONLARI GÖRÜŞME ÜCRETSİZ OLUYO VE ÇOK UCUZA KONUŞUYORLAR .HERŞEY ASLINDA BİZİM ELİMİZDE
  • arkadaşlar bence buradan büyük bir kitleye ulaşamazsınız bu kapatma konusunda. çok etki edecek bir eylem olacağını sanmam.

maillere de ben pek anlam veremiyorum açıkçası. adamlar bunları rahatça sineye çekebilirler ve hatta belki hiç takmazlar.

çünkü bundan başkasının pek haber olmayacak. fakat mail atacağınıza, sikayetvar.com gibi sitelere herkes bir kez bir şikayet yazsa, bu çok dikkat çeker diye düşünüyorum. sonuçta avea o gönderdiğiniz mailleri kimse görmüyor diye hiç takmayabilir. ama bu gibi siteleri genelde dikkate alıyor bu tür büyük kurumlar. aynı şikayetlerin üst üste ve bir internet sitesinde yayınlanması kesinlikle daha etkili olur.

bence maillerle biraz boş yere uğraşıyorsunuz. dediğim tür şikayet siteleri daha etkili bir yöntemdir bana göre.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.