Şimdi Ara

Avea Müşteri Hizmetleri Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 300 dk her yöne konuşmaya 30 lira ödemekteyim.Daha uygun paketler olduğundan Avea müşteri hizmetlerini aradım.Tarifeler hakkında bilgi almak istedim.Müşteri hizmetlerine ulaşmak 4 dk aldı.(444lü numaraların ücretlenmesini siz bilin ) tarifemin ekonomik olmadığını ve daha uygun bir tarife önerisi istedim.rezil bir bayan çıktı.Amacı yardım etmek değil sadece küstahlık yapmak.Bana tarifeleri sesli yanıttan dinleyin dedi sürekli.Siz bilgi verin dedikçe.Benimde sesli yanıt sistemini dinleyecek vaktim yok ve artı liramda yoktu.kendisine bana uygun bir tarife önermesinde bulundum.Hala bir çok tarife var hangisini söyleyim dedi ve beni konuşmamı bitirmeden sesli yanıt sistemine aktardı.Şunu çok merak ediyorum.

    Her yöne 300 dk konuşmaya 30 lira alsın benden.Sonra 25 liraya 800 dk versin her yöne avea nasıl bir müşteri memnuniyeti anlamış değilim.
    Müşteri yetkilisi ne için orada onu merak ediyorum.Tarifeleri öğrenmek istiyorum bana sesli yanıt sisteminden dinleyin diyor.Ne için avea müşteri yetkilisini çalıştırıyor.Her şey sesli yanıt sisteminden yapılacaksa boş yere müşteri yetkili almasın.Avea müşteri hizmetleri kadar kalitesiz seviyesiz bir hizmet veren kurum bilmiyorum.







  • Turkcell bu konuyla ilgili bana yarım saatini ayırmıştı. Kadının kötü gününe denk gelmişsiniz sanırım

    Şaka bir yana, size anlatıp uygun tarife için yardımcı olması gerekiyodu, ayıp etmiş.
  • 444 lü hatların önüne alan kodu koyarak dakikalarımızla arayabiliyoduk lakin bu yöntem deşifre oldu yani aranamıyor artık. Direkt aramanın arama başına maliyeti 40 kuruş felan. Ne kadar konuşursan konuş yani, süre önemsiz. Turkcell müşteri hizmetlerinde operatöre bağlanamadan kapatırsanız veya kapanırsa ücret almıyor. İşin mali boyutu bu, gerisi zaten rezil rüsva. Aramayın kısaca diyo adamlar, üç kuruşa çalıştırdıkları yetkisiz insanlarada bizede yazık resmen. her aramada sinirlerim tavan yapıyor. Geçen gece 2 de iş bankasını aradım, diğer müşteriler felan diyo hala o saatte. 9 dakikada anca sıra geldi. Bu btk nın başındakine günde 10 kez bunları arama cezası verecen bak nasıl düzeltiyor bunları
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Dün akşam turkcell e sikayet mesaji yazdim internet fiyatlariyla ilgili. Bugun donus yaptilar bana ve bir bayan cikti resmen sesinden asik oldum Kadin konusurken bile gulerek yada cok mutlu bir sekilde cevapladigini ses tonundan hissedebiliyosunuz. En son bilgi verdigi icin tsk ettim ve bi ben tesekkur ederim diyisi var orda beni benden aldi. hic boyle olmamistim ya
  • Avea'nın Platinum müşterisi iseniz anında telefonu acıyorlar.Hic tusa falanda basmıyorsun.20 sn bekleyecek gibi olursanız kapatın bı arayalım diyorlar :)

    Acikcasi Avea Musteri hizmetleri temsilciye ulaşma acısından çok iyi bence..Hadi sorduklarıma da güzel cevaplar veriyorlar..
  • ben normal avea müşterisiyim ama ne zaman arasam ellerinden geleni yapıyorlar..bazen konuya hakim olmadıkları izlenimi vermiyor değiller ama asla kabalaştıklarına şahit olmadım haksızlık yapmayayım
  • Her yerde yazıyorum. Müşteri hizmetlerini siz aramayın kesinlikle. Twitter'dan, Facebook'tan, buradan AveaDestek sayfalarına yazın. Onlar sizi arasın. Genel Merkezden arıyorlar ve işin ehli, sorununuza hakim temsilcilerle görüşüyorsunuz.

    Kendiniz aradığınızda çıkacak kişi tam bir piyango. Bazen siz onlardan daha fazla bilgili oluyorsunuz. Boş yere paranız ve vaktiniz gidiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albus Dumbledore -- 8 Ocak 2012; 23:34:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MH de hakkaten şans bazı işler fakat zaten operatörler kendi MH'lerini arayanları belli bir şekilde ücretlendiriyor dk bazlı bir ücretlendirme yapılmıyor yani siz telefonu kapatmadıkça 40-50 kuruş gibi sabit bir ücret ödüyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.