Şimdi Mobil Öğrenci tarifesinde ayın 10'unda 150 kontor yüklediniz ve tarifeyi tüm özellikleriyle kullanıyorsunuz diyelim. Bir sonraki ayın 10'una kadar tarife özelliklerinden yararlanabileceksiniz ve bir sonraki ayın 10'undan sonra tekrar 150 kontör yükleyerek tarife özelliklerinden yararlanmaya devam edeceksiniz. Peki, ay ortasında, mesela ayın 20'sinde bir 150 kontör daha yüklediğinizde ne oluyor? Mantıken bir sonraki ayın 20'sine uzaması gerekmiyor mu tarife özelliklerinin kullanımı? Vodafone'da öyle oluyor ama Avea'da olmuyor? Bu konuda fikir verebilecek var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: elderzeus
Şimdi Mobil Öğrenci tarifesinde ayın 10'unda 150 kontor yüklediniz ve tarifeyi tüm özellikleriyle kullanıyorsunuz diyelim. Bir sonraki ayın 10'una kadar tarife özelliklerinden yararlanabileceksiniz ve bir sonraki ayın 10'undan sonra tekrar 150 kontör yükleyerek tarife özelliklerinden yararlanmaya devam edeceksiniz. Peki, ay ortasında, mesela ayın 20'sinde bir 150 kontör daha yüklediğinizde ne oluyor? Mantıken bir sonraki ayın 20'sine uzaması gerekmiyor mu tarife özelliklerinin kullanımı? Vodafone'da öyle oluyor ama Avea'da olmuyor? Bu konuda fikir verebilecek var mı?
vodafonedede öyle olmuyor yanlışın var
Vodafoneda ilk 100 kontör yüklendiğinde 500 dk kazanabiliyor ve 30 gün boyunca sadece o 500 dk ile indirimli görüşebiliyorsunuz.
Avea'da ise ayın 20sinde 2.ye 150 ve üzeri kontör yüklediyseniz 30 gün daha süreniz oluyor yani bir dahaki ayın 20sine kadar.
quote:
Orjinalden alıntı: basturkemin
Vodafoneda ilk 100 kontör yüklendiğinde 500 dk kazanabiliyor ve 30 gün boyunca sadece o 500 dk ile indirimli görüşebiliyorsunuz.
Avea'da ise ayın 20sinde 2.ye 150 ve üzeri kontör yüklediyseniz 30 gün daha süreniz oluyor yani bir dahaki ayın 20sine kadar.
Aynen arkadaşın dediği gibidir
Vodafone'da 500 dakika sınır vardı değil mi. Ben onu unutmuşum. Ayın 5'inde 500 dakikayı veriyorlar ve o diğer ayın 5'ine kadar kalıyor ve sonra sıfırlanıyor. Arada 100 kontör yüklense de nafile demek ki. Enteresan.
Ama Avea'da 150 kontörü 3. kez yükleseniz bile o yüklemeden sonra bir 30 gün süre olması gerekiyordu ama bende olmadı. Neden bilmiyorum. Dün hakkımın bittiğini söyledi ben de bugün yine kontör alıp yükledim ve yeniden aktif oldu özellikler. Ama geçen hafta da 150 kontör yüklemiştim ve 1 ay uzamadı süre. Müşteri hizmetleriyle görüşmeliyim sanırım.
quote:
Orjinalden alıntı: elderzeus
Müşteri hizmetleriyle görüşmeliyim sanırım.
Bencede en güzel cevabı orada bulursun. Bendede 2. kontör yüklediğim tarihe uzadı. Bir yanlışlık olmuştur.