denmiş bne bu tarifedeyim ama 10 dakikam hiç bir zaman 50 kuruş olmadı alo desem zaten 40 kuruş 2-3 dakikada 2-3 lira gidiyor bu 10 dakika olayı aradıgım kişi mobil öğrencide isemi geçerli ama iheryöne aramanız diyor anlamadım
ŞUAN ORTAM ÇOK SESSİZ VE BU YAZIYI OKURKEN SENİN SESİNİ DUYABİLİYORUM SANKİ EVET SANKİ BU SORUYU BAĞIRARAK BEYNİMİN ODALARINDA YANKI YAPIYORSUN VE BU BENİM HOŞUMA GİTMİYOR RESİME ODAKLANMAKTA SİNİRİMİ BOZMAYA BAŞLADI
quote:
Orijinalden alıntı: BèRuTTì
denmiş bne bu tarifedeyim ama 10 dakikam hiç bir zaman 50 kuruş olmadı alo desem zaten 40 kuruş 2-3 dakikada 2-3 lira gidiyor bu 10 dakika olayı aradıgım kişi mobil öğrencide isemi geçerli ama iheryöne aramanız diyor anlamadım
üyelik işlemlerini yaptın mı yaptıysan her ay sabit en az 20 lira yüklemen gerekiyor..
ben yıllardır üyeyim bu tarifeye yeni bir şey çıkmadıysa hala öyleyim şimdi 20 lira yüklesem her yöne turkcell, ev 10 dakikası 50 kuruşmu olucak. mesela 45 saniye yada 6 dakika konuştum bunun ücretlendirmesi ne kadar olucak?
@XPHOS valla delirtti benide hem resimn hem tarife bi tarife koyuyorlar ama altında 50 tane kıstas hepsine uyuycam diye şaklaban oluyosun evet iletişim çağındayız...
10 saniyenin altında konuşursan 10 kuruş, 10 saniye üstü 10 dakikaya kadar ne kadar konuşursan konuş 50 kuruş atar..söylediklerim her yön için geçerli...
teşekkürler bilgiler için .. eskiden bu 10 dakikası 2 kontor olayı sadece öğrenci tarifesi içindekiler içindi o kalkmış bari..