Şimdi Ara

Avea mobil google store 20TL (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
42
Favori
30.449
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neutron Music Player almayı düşünüyorum. Şaun PowerAMP kullanıyorum. Uygulamayı kullanan arkadaşlar varmı?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.neutroncode.mp
  • Khan Aitmatov kullanıcısına yanıt
    http://www.whatsapp.com/faq/tr/general/23014681
    Bende ücretsiz diye biliyordum ama şöyle bir yazı mevcut.
  • Bende deneyecektim birkaç kişi iade alamayınca tırstım ne yalan söyleyeyim Uygulama olarak ne tavsiye edersiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak993 kullanıcısına yanıt
    3 yıldır whatsapp kullanıyorum. Her yıl bi tarih veriyolar 1 yıllık ücretsiz kullanımınız şu sürerde bitecek diye ama o tarih gelidğinde tekrar ücretsiz 1 yıl ekleniyor.
  • Pttcell sorunsuz iademi aldim.tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanblue3455 kullanıcısına yanıt
    Aynı durum bende de geçerli ama bu açıklamayı görünce acaba bizden alınan veya günün birinde alınacak ücret olur mu diye düşündüm.
  • Alacak bir şey bulamadım ben de san andreas aldım
  • 13 TL Harcadım Geri Gelmedi Allah Belasını Versin Avea'nın

• nbaps3 N kullanıcısına yanıt
    Hayır olmaz. Açıklamada Google Play Store üzerinden 20TL’ye kadar yapacağınız ilk harcamanız Avea Mobil Ödeme’den! yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HileciKiz

quote:

Orijinalden alıntı: SeWD@Li

Arkadaşlar aldıklarınızın çoğu sitelerde ücretsiz crackli olarak bulunuyor Nova launcher demişsiniz mesela
    Ben next launcher kullanıyorum yılladır full olarak çift tıklamayla kapatma bunda da var .

Cracklisi olmayan şu uygulamayı öneririm kargo ile işi çok olanlara hem de TÜRK yazılımcıya destek çıkmış oluruz.
    Uygulama içi satın alma şeklinde alınıyor.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.deniz.android.kargotakibi

next launcher ile çift tıklamayı nasıl aktif ediyorsunuz

Tercihler - Hareket Ayarları - Double click action - Lock screen seçilecek marketten next switch kurulacak bu kadar.
    Next 3.05 den sonraki sürümlerde var bu özellik ben 3.16 kullanıyorum 3.6 yı beğenmedim

• Dün şans eseri 2 liralık birşey aldım iade ettim bugün de bu konuyu görüyorum

Bilseydim 2 lirayla harcarmıydım onu ben
  • Satın aldığım uygulamayı silip tekrar yüklemek istedim.
    Satın almamışım gösteriyor şuan.

Ve işin ilginçi ;
    İkinci kez satın almadığım halde satın aldınız mesajı ve iade mesajı geldi.
    Ama hala uygulama play storeda satın alınmamış gözüküyor.

Bu ne biçim iş ya.
  • Bu mobil ödeme işini daha önceden yapan arkadaşlar. Sorum şu: faturaya sadece aldığımız uygulamanın ücreti mi yansıyor işlem ücreti Vs alıyor mu?

• frenze kullanıcısına yanıt
    15 dakika yada 30 dakika içinde aldığını telefondan kaldırırsan satış iptal olur google play de

Yani vazgeçmiş olursun alışveriş ten

Avea şartlarda iade edersen de hakkını kullanmış sayılıyorsun

• burak993 kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini arayıp sordum ilgilenen bayan bi kaç dk bekletip bilgi aldı ve kampanyaya geçerli olacağını söyledi.
  • Beyler turkcell kullandığımdan mobil ödemeye tıkladım bir uygulamada mesaj geldi 3 TL bedava yükleme yapıldı diye. Turkcelli olanlar bir denesin derim 3 lira 3 liradır. Gelen mesaj;GooglePlayde Turkcell Mobil Odeme ile size ozel 3TL hediye bonus kazandiniz. Hemen aktive etmek icin GOOGLE yazip cevaplayiniz.

• Arkadaşlar hiçbir işlem yapmadan direk alıyoruz dimi
  • frenze kullanıcısına yanıt
    Satın aldığınız bir uygulama odeme iptali yazan yere basmadiginiz surece iptal olmaz yanı telefondan kaldirdiniz diye uygulamanın satışı iptal olmaz play store dan kaynaklanan bir hata olmuş olabilir eğer uygulamayı satın aldıysanız satın alındı şeklinde duzelecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue3455

Müşteri hizmetlerini arayıp sordum ilgilenen bayan bi kaç dk bekletip bilgi aldı ve kampanyaya geçerli olacağını söyledi.

Benim annem babam ablam ve kendim avea faturalı kullanıyoruz.Ben onların hatlarını kendi telefonuma takıp kullanabilir miyim yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberteror

quote:

Orijinalden alıntı: istanblue3455

Benim annem babam ablam ve kendim avea faturalı kullanıyoruz.Ben onların hatlarını kendi telefonuma takıp kullanabilir miyim yani ?

Ben bayana şunu sordum 2 telefonum var dedim ikiside android 2 tane avea hattım var acaba aynı gmail hesabından iki telefondada 20 liralık alışveriş yapsam iade gelirmi dedim oda gelir dedi hat değiştirme olayını sormadım ama bence oda olur.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.