Şimdi Ara

Avea mobil google store 20TL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
42
Favori
30.448
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkürler.

çok izin istiyor riske girip yükledim ama zenmate ile abd bağlansam bile indirmiyor coğrafik konum hatası diyor.
  • Uygulama içi satın alımlarda geçerli arkadaşlar
  • Bende de mobil ödeme seçeneği çıkmıyor? Sabahtan beri uğrasiyorum yapamazdim, bilen biri güzelce anlatabilir mi? Tşkler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bununla skype kontörü alabilir miyiz?
    Deneyen arkadaşların yardımını bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçan_adam

Arkadaşlar tek bir program mı satın alabiliyoruz yani iki farklı program olmuyo mu

Bende bu soruyu sorcamtım ama googleplay'den baktığımda toplu alım gibi birşey yok. Tek tek satın alabiliyorsunuz bu yüzden sadece tek alışverişte kullanılabiliyor.

• 20 tl lik kredi yükleme gibi bir şey yok mu tamamını kullanabileceğimiz.

Lazım bir pro var ama 5 lira 15 lira havaya gidecek
  • Öncelikle haber veren arkadaşa teşekkür ederim.Nova Launcherı yükseltmiş oldum sayesinde.

Mobil ödeme çıkmayan arkadaşlar. Önce hattınızı mobil ödemeye açın. MOBİLODEME KAYIT yazıp 5555'e göndererek. Sonra Play Store'a girip soldan açılan menüden Hesabım seçeneğini seçip gelen menüden ise ödeme yöntemi ekleden avea mobil ödemeyi ekleyebilirsiniz. Daha sonra alışveriş yaparken de yine eklemiş olduğunuz mobil ödemeyi seçebilirsiniz.
  • Avea Benim Turkcell'e geçmemi bekliyormuş demek
  • Paylaşan arkadaşa teşekkürler. Oyun içi alış verişte kullandım oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Cok olsa 2 ay olmustur. Programin kendisi direk indirime giriyor. Belli bir zamani yok. Sansa artik. Ara ara kontrol ediyorum ucuz bir sey varsa aliyorum. Mesela onu 25 kurusa almistim. Birini 2.5 liraya almistim. Su an 8 mi 10 mu ney. Digeri yine ayni. Beklemek lazim kisaca. Markette bir program var appsales miydi neydi. Indirime girince haber veriyor. Ona bakabilirsin usta

Çok teşekkürler hocam çok işime yarayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: NWCFloki

Öncelikle haber veren arkadaşa teşekkür ederim.Nova Launcherı yükseltmiş oldum sayesinde.

Mobil ödeme çıkmayan arkadaşlar. Önce hattınızı mobil ödemeye açın. MOBİLODEME KAYIT yazıp 5555'e göndererek. Sonra Play Store'a girip soldan açılan menüden Hesabım seçeneğini seçip gelen menüden ise ödeme yöntemi ekleden avea mobil ödemeyi ekleyebilirsiniz. Daha sonra alışveriş yaparken de yine eklemiş olduğunuz mobil ödemeyi seçebilirsiniz.

Aktif ettim, yine çıkmıyor hocam.

• Dostlar şimdi annenin avea hattı var ama telefonu akıllı değil :D benim hat vodafone ama ananın numarası ile faydalanabilir miyim acaba?

• PunkBunny kullanıcısına yanıt
    Eyvallah. Kolay gelsin

• Hocam güzel farklı uygulamaların varsa ücretsiz/ücretli paylaş indirelim yeni uygulamaları seviyorum uğraşıyorum öyle
  • Beyler 15 tllik program aldim. Demin bakayim bi ne var ne yok diye. Su ekran cikti. Nedir bu?

Avea mobil google store 20TL

• Bimcell deneyen?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PunkBunny kullanıcısına yanıt
    Demirbaslarim su sekilde ustam. Normalde para vermem. Ama ozellikle kullandigim bir program varsa aliyorum. Hakkini yemeyelim adamin.

Parayla aldigim demirbaslar.

Titanium backup: Yedekleme icin olmazsa olmaz. Rom root isleriyle ugrasanlar icin cok iyi.

Nova launcher: Herkes biliyor zaten.

Pixelphone pro: Rehber programi. Ekstra ozellikleri var.

Solid explorer: Alternatif dosya yoneticisi. Ekstra ozellikleri var.

Bu kadar aldiklarim. Diger kullandiklarim adaway, televizyon rehberi bir de zedge. Bunlara bir bakabilirsin.

• olmadı

edit: aktif ettim ödemeyi denedim bakiye yok dedi olsa olur belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkhoff -- 13 Eylül 2015; 2:48:00 >
  • Tamamdır hocam teşekkürler tek tek incelerim şimdi
  • Tavsiye ettiğim programlar:
    PowerAmp Pro
    Nova Launcher Prime
    Camera Zoom FX
    Puffin Browser

Poweramp kesin alınmalı, cr*cki zor bulunuyor onun gerisi kolay :)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.