Şimdi Ara

AVEA MİCROSİM KART

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni aldığım telefonun sim girişi micro olduğundan dolayı kartımı değiştirmem gerekiyormuş. şimdi ben bir avea bayisine gidersem benim kartı micro simle değiştirirler mi yoksa yeni hatmı almam gerekecek bilen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.

• Sizde kesebilirsiniz kendinizi yormanıza gerek yok. Kesme videosu ve kesme kağıdına buradan ulaşabilirsiniz
  • 8 tl yeni simkart ucreti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senqua

Sizde kesebilirsiniz kendinizi yormanıza gerek yok. Kesme videosu ve kesme kağıdına buradan ulaşabilirsiniz

sağol arkadaşım ama benim elim bu tür şeylere pek yatkın değil:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

8 tl yeni simkart ucreti

para almadan olmaz diyorlar yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih85

quote:

8 tl yeni simkart ucreti

Simkartınızı götürüp kestirin,
    2-3 tl alırlar en fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

Simkartınızı götürüp kestirin,
    2-3 tl alırlar en fazla.

yeni sim almaktan daha mantıklı en azından numaram değişmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone e-sim
    5 yıl önce açıldı
    TURKCELL
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende sim kartımı kestirdim, 5 TL. aldılar. İşlem 5 saniye sürmemişti bile. 5 TL'yi verdim ama helal etmedim açıkçası.İçime oturmuştu. Para kazanmak bu kadar kolay olmamalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaansay

Bende sim kartımı kestirdim, 5 TL. aldılar. İşlem 5 saniye sürmemişti bile. 5 TL'yi verdim ama helal etmedim açıkçası.İçime oturmuştu. Para kazanmak bu kadar kolay olmamalı...

Kendin kesseydin o zaman dostum.

• quote:

Bende sim kartımı kestirdim, 5 TL. aldılar. İşlem 5 saniye sürmemişti bile. 5 TL'yi verdim ama helal etmedim açıkçası.İçime oturmuştu. Para kazanmak bu kadar kolay olmamalı...

10 tl alanlar var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kestirecekseniz kendiniz kesin, PDF taslak var; yazdırıp kartı da üzerine yapıştırıp kesiyorsunuz. Hata yapma ihtimaliniz olmamalı, çok basit işlem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

quote:

Kendin kesseydin o zaman dostum.

o an boş bulundum, oldu bir kere... Birde bu işlemin bu kadar basit olduğunu bilmiyordum açıkçası. Daha çok mikro SIM kart ile değiştirme taraftarıydım ama ona da 8 TL. istedi.
  • eğer faturalı hat ise yedeğini alırken ücret almazlar ama faturasız hat ise yedeği alınırken ücret alınır.ben kestirmiştim vodafone bayisinde ve çalışmamıştı,gittim aynı hattın kontörlü olduğu için 8 liraya yedeğini çıkarmıştım.bide kendin kesmeye kalklma bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariescusjr

Benim sana tavsiyem gidip kestirmen. Zımba makinası gibi bir alet var.Hemen kartı oraya takıp kesiyorlar.Para da almamışlardı benden.

4s'lerde sorun çıkabiliyormuş dostum
  • Orijinal mikro alın, hiç belli olmuyor farklı sorunlara sebep olabiliyor kesince...
  • ne parası ya verin mübarek gün bedava kesyim size ne olcakki kalıp hazır
  • bende telefonu aldığımda aynı sorunla karşılaşmıştır hattınızı değiştiriyorlar ben 15 tl bir ücret ödemiştim.Kesme işlemleri pek sağlıklı olmuyor denilmişti bana ne kadar doğru bilmiyorum ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

quote:

Orijinalden alıntı: ariescusjr

Benim sana tavsiyem gidip kestirmen. Zımba makinası gibi bir alet var.Hemen kartı oraya takıp kesiyorlar.Para da almamışlardı benden.

4s'lerde sorun çıkabiliyormuş dostum

Bendeki 4s ve kesilmiş SİM ama herhangi bir sorun yok şimdilik...

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih85

quote:

8 tl yeni simkart ucreti

Normal sim kart ucreti 8 tl

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.