Şimdi Ara

Avea ''Kontörünüz yok'' sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 Hafta önce Avea hattıma kontör yüklemiştim. İnterneti falan kurcuklayayım dedim. neyse girdim çıktım bir baktım 80 olan kontörüm 0 a inmiş. Kontörünüz yoktur falan diyor.Herhalde ücretli bi yeri tıkladım falan dedim.Kontörüm yok diye de hiçkimseyi çaldırmıyorum.Aradan 1 hafta geçti yani dün. Arkadaşa Avea hat aldık, arkadaşa aldığımız hattı aramızdaki bir anlaşma yüzünden ben kullanıyorum. ''Yeni üye olduğunuz için İnternet paketi 1 ay hediye'' diye bir mesaj geldi. Bende boş dururmuyum internette dolaşıyorum. Dün gece internetten çıktım yine bir baktım kontörünüz kalmadı dedi.Yine kendi kendime ''yanlış biyerleri tıkladım galiba '' dedim. Sabah kalktım kontörler geri gelmiş . Bugün öğlen yine dayanamadım internete girdim. 9333'ü aradım yine kontörüm kalmamış. Var bu işte birşey dedim. Şu an giden kontörler geri gelmedi ama arama yapabiliyorum mesaj atabiliyorum. Başına aynı şey gelen varsa ben bilgilendirebilirmi acaba?

• quote:

Orjinalden alıntı: 46

1 Hafta önce Avea hattıma kontör yüklemiştim. İnterneti falan kurcuklayayım dedim. neyse girdim çıktım bir baktım 80 olan kontörüm 0 a inmiş. Kontörünüz yoktur falan diyor.Herhalde ücretli bi yeri tıkladım falan dedim.Kontörüm yok diye de hiçkimseyi çaldırmıyorum.Aradan 1 hafta geçti yani dün. Arkadaşa Avea hat aldık, arkadaşa aldığımız hattı aramızdaki bir anlaşma yüzünden ben kullanıyorum. ''Yeni üye olduğunuz için İnternet paketi 1 ay hediye'' diye bir mesaj geldi. Bende boş dururmuyum internette dolaşıyorum. Dün gece internetten çıktım yine bir baktım kontörünüz kalmadı dedi.Yine kendi kendime ''yanlış biyerleri tıkladım galiba '' dedim. Sabah kalktım kontörler geri gelmiş . Bugün öğlen yine dayanamadım internete girdim. 9333'ü aradım yine kontörüm kalmamış. Var bu işte birşey dedim. Şu an giden kontörler geri gelmedi ama arama yapabiliyorum mesaj atabiliyorum. Başına aynı şey gelen varsa ben bilgilendirebilirmi acaba?

bu avea için doğal bir durum çünkü aveanın internet servisi yani gprs kullanımı sonucunda kontörünüzün sıfırlanması doğal bi durum pakete üye olduğunuz için engeç 2 gün içerisinde kontörlerin geri gelir gelmezse direk avea merkzi(500 açılınca 0 basarak temsilciye bağlan )ara olmadı şikayetvar.com a yaz

• quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Hakkımız olanı geri alabilmek için bir de 3 kontör verip müşteri hizmetlerini aramak zorundayız. (Herkes şikayetvar.com'u bilmiyor)

Ne kadar müstesna bir şebeke bu avea, ailecek bayılıyoruz kendilerine.

bu modeller böyle işte naparsın elbet 1 gün düzelir
    bizde buraya yazıyoruz ki bilgileri olsun şikayet te bulunsunlar belki sistemlerini düzeltirler bu sayede
  • hayatına heyecan katmak isteyenlerin yeni uğraşı..

Avea ile internete girmek...

Şaka bir yana aslında bundan 3-4 yıl önce en uygun ve kullanışlı gprs desteği avea'daydı.. Şimdiki kadar ucuz olmasa da en azından internete girdiğinizde kontörlerinizin tamamı birden sıfırlanmıyordu.. Turkcell ve o zamanki telsime göre de daha ucuzdu...

Ne oldu da avea'nın gprs servisi özellikle son beş altı ayda böylesine berbat bir hal aldı..

Turkcell'in son yaptığı kampanyadan sonra avea ile internete girmek sadece macera aramak olur bence.. :)
  • teşekkürler bilgilendirdiğiniz için
  • quote:

Orjinalden alıntı: celikhalit8

hayatına heyecan katmak isteyenlerin yeni uğraşı..

Avea ile internete girmek...

Şaka bir yana aslında bundan 3-4 yıl önce en uygun ve kullanışlı gprs desteği avea'daydı.. Şimdiki kadar ucuz olmasa da en azından internete girdiğinizde kontörlerinizin tamamı birden sıfırlanmıyordu.. Turkcell ve o zamanki telsime göre de daha ucuzdu...

Ne oldu da avea'nın gprs servisi özellikle son beş altı ayda böylesine berbat bir hal aldı..

Turkcell'in son yaptığı kampanyadan sonra avea ile internete girmek sadece macera aramak olur bence.. :)

aynen ya zamanında mobilöğrenci çıktığı zamn ne güzeldi ücretsiz gprs kullanımı vardı miss gibi
    şimdi kullanmıyom bile

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.