Şimdi Ara

avea konferans ücretlendirme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar bende avea baba tarife var 1.000 dakıka heryone.

ben bazen 3 kişiye kadar konferans konusma yapıyorum bu 1.000dakıka heryöne dakıkamdanmı düşüyor yoksa extra bir ücretmi öderim?

• quote:

Orijinalden alıntı: sceran83

selamlar bende avea baba tarife var 1.000 dakıka heryone.

ben bazen 3 kişiye kadar konferans konusma yapıyorum bu 1.000dakıka heryöne dakıkamdanmı düşüyor yoksa extra bir ücretmi öderim?

bu durumu bir matemetik problemiyle açıklamak istiyorum. bir ali bir ayşe birde ömer var. ali, ayşeyi arıyor. görüşme başladıktan sonra alinin dk düşmede başlamış oluyor. eğer ali, ömeri konferansa davet ederse ve alinin telefonuna göre toplam görüşme 10 dk ise alinin dklarından toplam 20 dk düşmüş olur. eğer görüşme sırasında ayşe ömeri davet ederse 10 dk aliden 10 dk da ayşenin dakikalarında düşer. operatörlerin verdiği dkları konferans yaparak kullanabiliyoruz ama operatörlerin kendi araların da sınırsız konuşma tarifesi olanlar bu haklarını konferans yaparak kullanamıyorlar. örneğin iki egm hattı kendi arasında sınırsız konuşuyor ama bunlar 3 hattı konferans yaparlarsa burda 3 kişi kim bağlıyorsa ona ücret yansıtılır.

• nasıl yani? be diyelımkı kardeşimi aradım ve kardeşimi hatta bekletıp abımıde arayıp konferansa bağladım (2 sinide ben aradım) benım heryöne 1.000 dakıkamdan 2x şeklindemi düşücek sorum bu?
  • quote:

nasıl yani? be diyelımkı kardeşimi aradım ve kardeşimi hatta bekletıp abımıde arayıp konferansa bağladım (2 sinide ben aradım) benım heryöne 1.000 dakıkamdan 2x şeklindemi düşücek sorum bu?

evet
  • buna inanmak istiyorum.. nedenide şu, sürekli sabit olarak 72tl gelen faturam bu ay 79tl geldı dönem içinde 2 defa konferans konuşma olmuştu. avea musterı hızmetlerını arayıp dakıkalarca beklemek ıstemıyorum.
  • quote:

buna inanmak istiyorum.. nedenide şu, sürekli sabit olarak 72tl gelen faturam bu ay 79tl geldı dönem içinde 2 defa konferans konuşma olmuştu. avea musterı hızmetlerını arayıp dakıkalarca beklemek ıstemıyorum.

müşteri hizmetlerini arayıp bekleme müşteri hizmetleri senin ayağına gelsin.
    http://www.avea.com.tr/web/Servisler/Islemler/Arama/Konferans bak ve inan artık

Konferansa davet ettiğiniz her katılımcı, eğer Avea müşterisi ise konferans başkanı gibi davranabilir ve 5’er kişi davet edebilir.
    Konferans görüşmesini bitirmek için konferans başkanının çağrıları sonlandırması yeterlidir.
    Her katılımcı, dilediğinde çağrıyı sonlandırarak konferanstan çıkabilir.
    Konferans servisinden yararlandıgınızda çağrı tarifenizden ücretlendirilirsiniz. Konferansa davet ettiğiniz her kişi için ayrı ayrı çağrı ücreti ödemektesiniz. Ücretsiz görüşme süreleriniz ile konferans servisinden yararlanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capo24 -- 14 Şubat 2013; 2:11:41 >

• eyv. çok işime yaradı inan yardımların için teşekkür ederim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avea Kamu Mega Tarifesi (Referans)
    11 yıl önce açıldı
    turkcell tarife saniye
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilgi için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.