Şimdi Ara

AVEA Kendi Müşterisine Çok Büyük Haksızlık Ediyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle aptal şirket politikası olamaz, bizim suçumuz avea nın yıllardır müşterisi olmak galiba. Üniversite 1. sınıftan beri yaklaşık 7 senedir avea kullanıyordum ve genelde de memnundum. Ama bu numarasını taşıyanlara kendi müşterisinden çok daha fazla avantajlar sunması, aptal yerine koyulduğum hissini uyandırdı bende. Bende aklıma yatan ilk numara taşıma kampanyasında başka bir operatöre geçeceğim.

Bu şirketlere zırt pırt numarasını taşıyan insanlar lazım sanırım. Sen kendi müşterini elinde tutmazsan, numara taşıtsan ne olacak. Numara taşıyan 2 ay sonra, ilk işine yarayan bir kampanyada eski operatörüne yada başka bir operatöre geçer...

Avea
  • aveada duran varmı hala

avea
  • quote:

Orijinalden alıntı: D H SN

aveada duran varmı hala

avea

son duduklemeleri , kurtuluyoruz ins . , artik dunyanin indiriminide yapsa kullanmam bu mereti
  • quote:

Orijinalden alıntı: AveaDestek

quote:

Orijinalden alıntı: Smoch

3 yıldan bu yana ailecek Avea kullanıyoruz. Avea'dan dakika ,sms ve en az 2 gb internetin olduğu sağlam bir faturalı hat tarifesi beklemekten çok yoruldum. Avea sürekli numarasını taşıyanlara avantajlar sunuyor. Tamam belki gelenler gidenlerden çok daha fazladır ama bana göre mevcut müşterisini de memnun etme yönünde çalışmalar gerçekleştirmelidir. Nitekim Vodafone'da Avea kadar avantajlı geçiş tarifeleri sunuyor. Şahsen 1 ay kadar daha bekleyeceğim. Eğer 300 ve üstü dakika , 300 ve üstü sms , 1 GB üstü 3G için avantajlı bir paket bulamazsam Vodafone'a geçeceğim.

Avea mevcut müşterisini korumalı ve kollamalıdır.!

Merhaba,Avea, çok cazip kampanyaları ile belirli dönemlerde tüketicilerin karşısına çıkmaktadır. Abonelerimizden gelen önerilerle geliştirilen yeni kampanyalarımız resmi Internet adresimiz olanwww.avea.com.tr'de de duyurulacaktır.Daha detaylı bilgi ve sorularınızı için numaranızıhttp://bit.ly/FDH_Avea linkinden iletmeniz durumunda tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.Teşekkür ederiz.

Belli dönemlerde müşterilerinin karşısına çıkmakta imiş. Diğer dönemlerde hep müşterinin arkasindalar ya onu diyor herhalde. Değiştirin operatörü bence yeni aboneye 19 a sunulanı 30-40 almak çok mantiksiz.

• yukarıda bi avea yetkilisi link vermiş buradan derdiniz çözülür diye.
    girdim meraktan. biri yazmış muğla yerkesikte çekmiyo neden acaba diye. aveanın cevabı resmen koparttı.
    Sizi bir çok kez aradık ulaşamadık!!,
    Neden acaba? Güler misin ağlar mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muaffak

yukarıda bi avea yetkilisi link vermiş buradan derdiniz çözülür diye.
    girdim meraktan. biri yazmış muğla yerkesikte çekmiyo neden acaba diye. aveanın cevabı resmen koparttı.

Sasirmadim acikcasi , gecen gun faturamin tekrar incelenmesi icin sikayette bulunmak icin telefonla aradim , kullanmadigim gprs in faturaya yansitilmasiyla ilgili , gorusmem bitti teli kapadim 1 dk sonra mesaj geldi : Faturaniz incelenmistir ve bir yanlislik yoktur gibisinden . Vay be ne firmaymis 1 dk da neler becerdi

• burda ki yazılar bot tarafından yazılmış galiba.
  • Avea'nın kendi müşterisine yaptıgı güzellik sanırım kisiye özel teklifler.

Mesela birçok tarifede 1 yıl kalma sözüne %50 indirim sağlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiya

Avea'nın kendi müşterisine yaptıgı güzellik sanırım kisiye özel teklifler.

Mesela birçok tarifede 1 yıl kalma sözüne %50 indirim sağlıyor.

Bana hiç sunmadılar aycellden beri kullanıyorum
  • yok hocam avea eski müşterisini sevmiyor gerçekten aria iken aldığım hattımı iptal ettirdim sonunda, arkadaşlarımda teker teker taşıyorlar numaraları başka yerlere...
  • avea'yı arayıp indirim talep edin.İlk önce fatura indirimi için sistem belli aboneleri otomatik arıyor diye ahkam kesiyorlar.Sonra siz otomatik aranmayan bir çok arkadaşım var.İsterseniz telefon numaralarını verebilirim diye belirtin.Bu haksız ve adaletsiz uygulamanız ile ilgili şikayetimi tüm sosyal medya platformlarında belirteceğinizi söyleyin.Faturamda indirim talep ediyorum diyin yapacaklardır.ben %25 yaptırmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 30 Kasım 2011; 17:55:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaltun

avea'yı arayıp indirim talep edin.İlk önce fatura indirimi için sistem belli aboneleri otomatik arıyor diye ahkam kesiyorlar.Sonra siz otomatik aranmayan bir çok arkadaşım var.İsterseniz telefon numaralarını verebilirim diye belirtin.Bu haksız ve adaletsiz uygulamanız ile ilgili şikayetimi tüm sosyal medya platformlarında belirteceğinizi söyleyin.Faturamda indirim talep ediyorum diyin yapacaklardır.ben %25 yaptırmıştım.

Tam ben diyecektim, siz yazmışsınız...

Ağlamayana emzik yok malesef. Arayın, bu tarifeyi böyle böyle kullanmak istiyorum diyin, olmazsa şu operatörde böyle böyle tarife var oraya taşıcam diyin, istediğinizi alırsınız...

Alamazsanız, taşıyın gitsin... Babanızın firması değil ya, kim ucuza veriyorsa oraya...

• en güzeli taşımak neden çekiniyorsunuzki taşıyın kampanyası olan bir hatta sonra sizde yeniden gelin aveaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

ne işiniz var avea ile ya vodafone ile kaliteyi ve ucuzluğu fazlasıyla yaşarsanız durmayın aveada.

Katılıyorum ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: benonur2000

en güzeli taşımak neden çekiniyorsunuzki taşıyın kampanyası olan bir hatta sonra sizde yeniden gelin aveaya

+ 1000
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImpuLsiv

quote:

Orijinalden alıntı: engink

arasıra hattınızı taşıyın,her türlü kampanyadan yararlanırsınız.

Bana uygun bir tarife yokki. Örneğin; Turkcell'e geçtim. Kampanya var, 20 TL yüklemeye 1 aylık , 200 dk. bedava 100 sms. 10mb. internet vs.. Ama ben 1 ay boyunca kullanamam bu hakları. Çok konuşan biri değilim. ben 2 ayda kullanmak isterim... O yüzden uygun kampanya yok. Bende katılmadım.

kardeş sen hiç cep telefonu kullanma bence böle tarife fln arama yani ankesörlü kullan gitsin, çevremde annemden babamdan kardeşimden tut da dedeme kadar 1 ayda 200dkyı kullanmıcak kimseyi tanımıorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colaker -- 5 Aralık 2011; 12:24:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muaffak

yukarıda bi avea yetkilisi link vermiş buradan derdiniz çözülür diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

yok hocam avea eski müşterisini sevmiyor gerçekten aria iken aldığım hattımı iptal ettirdim sonunda, arkadaşlarımda teker teker taşıyorlar numaraları başka yerlere...

+1111111111111
  • + 1500
    Bundan sonra Avea tuh kakadır benim için ve bunu her yerde yapacağım kötüleyeceğim
    Zaten gerçeği de bu.
    Vodafone taşıma işlemine başvurdum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.