Şimdi Ara

Avea jet modem kurulum sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Jet modemi internetsiz cihazda kurmaya calistim. Olmadi.

Sonra ayni modemi sirketteki cihazda nete bagli sekilde kurdum. Oradaki dosyalari alip kendi pc'me kopyalayarak sorunu cozmeyi dusundum.

Kendi cihazimdaki Mevcut dosyalari uninstall ile silmeye calistim silmedi bu nasil sacmalik?!

Elle sildim.

İsin garibi o dosyalar c klasoruna kopyalanmadigi gibi jet modem artik auto-run'i calistirinca hata kodu veriyor.

İcinden cikilmaz bir hal aldi. Ne yapmaliyim??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosphere -- 25 Eylül 2012; 19:51:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihazı, sitedeki yazılımıyla güncelleştirmeye çalışın, ancak yönergeleri harfiyen uygulayın,

Sonra belgelerimin içinde bu cihazla alakalı bir dosya olması lazım, örneğin turkcell vınn için belgelerimde vınn klasörü bulunur, o klasörü tamamen silin, yazılımı bilgisayardan kaldırın.

Modemi başka bir usb porta takın, kurulumu yapın, muhtemelen çalışacaktır. Çalışmazsa avea mh'den teknik destek alabilirsiniz.

Şayet modem yazılım güncellemez ve aynen hata vermeye devam ederse, garantisi vardır, MH'den gereken prosedürü izleyip, onarım ya da değişim talep edebilirsiniz ;)
  • programı elle sildim. pc'ye restart çektim. iphone ile nete bağlanıp paketleri online indirdim. çalıştı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.