Şimdi Ara

avea jet kota hızlı gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar dün avea jet aldım 1-2 kademede bile çok hızlı bağlantı var ama kotayı acayip sömürüyo vodafona cepnetle bağlanırken ayda 6 gb yaparken bunda 1 günde 1.5 gb yaptım kullanım sadece 10 saat
    internetteki şikayetlere bakılırsa herkes aynı şeyi söylüyor fakat gönderilenle alınan veri toplanıyo diyorlar asıl sorun bu değil herkes öyle sanıyo upload miktarı zaten çok ufak bişey oluyo 1.5gb ta upload sadece 98 mb yani toplamasalar bile 1.4 gb olacak eee bu bile çok fazla değilmi
    müşteri hizmetlerini aradım film video saçmalığından bahsediyo sanki biz bilgisayardan internetten anlamıyoz böyle giderse bi kaç güne kota dolacak nedir bu 3glerin hızlı kota atma sorunu?

• quote:

Orijinalden alıntı: la1end38

selam arkadaşlar dün avea jet aldım 1-2 kademede bile çok hızlı bağlantı var ama kotayı acayip sömürüyo vodafona cepnetle bağlanırken ayda 6 gb yaparken bunda 1 günde 1.5 gb yaptım kullanım sadece 10 saat
    internetteki şikayetlere bakılırsa herkes aynı şeyi söylüyor fakat gönderilenle alınan veri toplanıyo diyorlar asıl sorun bu değil herkes öyle sanıyo upload miktarı zaten çok ufak bişey oluyo 1.5gb ta upload sadece 98 mb yani toplamasalar bile 1.4 gb olacak eee bu bile çok fazla değilmi
    müşteri hizmetlerini aradım film video saçmalığından bahsediyo sanki biz bilgisayardan internetten anlamıyoz böyle giderse bi kaç güne kota dolacak nedir bu 3glerin hızlı kota atma sorunu?

İnternetten anlamıyosun demekki video kalitesi girilen sayfa görselliği vs vs bunlar kotayı tabiki etkiliyor bide hızlı erişiyosan daha kısa sürede çok sayfa gezmiş olcaksın daha çabuk kotan bitecek 4 5 6 10 vs gb kotamı olur yapın sınırsız kafanız rahat olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 operatörü de kullandim avea kesinlikle çok daha hızlı doluyor.Şaşırmadim sonuçta "dandik"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • la1end38 L kullanıcısına yanıt
    kullanımınızın 1 saat, 5 saat, 10 saat olmasının hiçbir önemi yok

eğer internetiniz çok hızlı ise ki siz öyle olduğunu söylemişsiniz, çok kısa sürede yavaş internet bağlantısına göre çok daha fazla işlem yapacağınız için dolayısı ile kotanız çok çabuk bitebilir

örneğin TTNET 8 mbit hızdaki bir abonelikle 50 GB'lik AKK 25-30 saatte çok kolay bitirilebilir

önemli olan interneti ne kadar süre kullandığınız değil, o sürede ne yaptığınızdır

örneğin Kartal'dan Çorlu'ya Mercedes ile 1 saatte gidersiniz

Şahin ile 2 saatte gidersiniz

Mercedes ile giden adamın 1 depo benzini 1 saatte bitirdim sözüne Şahin ile giden adam 1 depo benzin bana 2 saat yetiyor diye karşılık verirse bu pek mantıklı bir cevap kabul edilmez.........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaggag -- 10 Ekim 2013; 0:10:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.