3g jet paketlerinden herhangi birini almak için izmir karşıyaka çarşısına gittim .
Metrodan inice gördüğüm ilk bayiye sordum , modemlerin olmadığını bana başka bayiye gitmemi söylediler , hemen 20 metre ileride sağda bir bayi daha vardı .
Bu kampanyadan on aydır bir yada iki tane sattıklarını benim bulamıyacağımı söylediler ben yılmadım , o sokak üstünde 4 tane daha bayi vardı çünkü .
Yürürken müşteri hizmetlerini aradım , gerekli aktarmalar olduktan sonra temsilciye durumu anlattım ondan nerede bu cihaz varsa bana söylemelerini o bayiye beni yönlendirmelerini izmirin her tarafını dolaşabileceğimi söyledim ki temsilci bana böyle bir bilgiye onlarında sahip olmadığını bu yüzden bana bilgi veremeyeceklerini söylediler . Diğer bayilere bakın dedi bende caddede yürümeye başladım gördüğüm bir avea bayisine sordum .
ben- 15 gb lık süperjet tarifesi sizde var mı ? bayi- yok beyfendi onu bulamazsınız ben- ben bu tarifeyi istiyorum siz aveadan talep etseniz ? bayi-yok beyfendi gelmiyor biz istiyoruz ama olmuyor göndermiyorlar vs vs vs . ben- müşteri hizmetlerini arıyalım birlikte bayi-siz arayın onlar sizin adınıza göndersinler bize ben- tamam iyi günler
Dedim ve müşteri hizmetlerini tekrar aradım dedim olayı baştan anlattım ve ürünü aveanın göndermediğini söyledim . Siz benim adıma gönderirseniz olabilirmiş dedim . oda bizim sizin adınıza göndermemiz söz konusu değil dedi , illa onlar isticek . onlar istemiyordur falan filan. konuştuda konuştu . Benimde tepemin tası attı .
" Her avea bayinizin yanında bir Turkcell bayisi var , adamlar gel diyorlar ve cihazları elinde tam istediğim şekilde 3G multi vınn da var fiyatlardada pek bir oynama yok . Niye beni 3-4 senedir kullandığım operatörü bıraktırıp Turkcellin kucağına oturtturuyorsunuz ?"
Beyfendi sinirlenmeyin şikayet formu dolduralım falandı filandı 3 gün içerisinde dönücez size dediler .
Gittim bir başka bayiye bu sefer ben jet almak istiyorum dedim adam kibarlıkla tabi dedi bense masaya oturduğumuzda 15 gblık paketten istediğimi söyledim bu o paketin ellerinde olmadığını ve bir alternatif sunarak 5 gb lık paketi 30 liraya alırsın +5 gb yi 15 tl ye alırsın bir 5 gb ıda 15 tl ye alırsın 60 tl ye olur bu iş dedi ve kafama yattı.
Gidip o paketi aldım. Yine telefonla konaktaki bayileri aradım hiç birinde yok.
Sorum şu ki eğer bu paketteki cihaz yoksa elinizde niye sitenizde var ve müşteri temsilciniz bir konuya hakim değil ? Tamam ben ihtiyacımı görücek bir paket buldum canım istemeye istemeye eli mahküm ve 0 MEMNUNİYETLE bu paketi aldım 6. bayide .!!
Niye bana önceki bayileriniz bu teklifi sunmadı ?
Eve geldim modemi bilgisayara taktım kurdum GS3gmobile taraftar modemi , bu program çalışmadı benim bilgisayarımda aveayı gene aradım 4440905 i arıyacaksınız. İyi tamam güzel arıyayım . Aradım ordada bir temsilci beni bir yere aktardı . işte bu program çalışmadı üretici firmanın programını indirdim . o nasıl biz onu bilmiyoruz dedi . 6 dk sonra hat kesildi tekrar aradım başka bir temsilci beni gene bir yere aktardı . başa sardım anlattım herşeyi . durun dedin onun internetten bişeyini açıcaz dedim halen görmüyor . Teknik servisimiz var isterseniz arayın dakikası 1.25 TL gibi fahiş bir rakam . 900 lü hatları arıyorum sanki diye içimden geçirdim . Telefonu kapattım ve teknik servisi aramak yerine biraz kurcaladım ve sonunda buldum bağlantıyı yaptım. Eğer bağlantıyı yapamamış olsaydım o kadar sinirlenmiştimki bilgisayarıda alıp aveanın merkez bayisine gidip çarpacaktım.
Bi hizmet veriyorsanız adam akıllı verin arkadaş!
Turkcell multi vınn kullanıyorum 8gb ( ayrıca kartalcell modem kullanıyorum 8gb ) multivınn sürem dolmak üzere aveanın multi jetini düşünüyorum.. Turkcellin 89 lira aveanın 59 lira acaba piyasada yokmu diye buraya bakayım dedim sizin mesajınızı gördüm...zaten geçen sene de bayiler bu ürünü bilmiyordu ben söylemiştim
umarım ben aradığım da bu multi jet modemi bulabilirim, normal mademle 8gb ı 40 lira ödüyorum 16+ Gb 60 lira olacak multi modem daha avantajlı oluyor çekmediği zaman balkona da koyabiliyorum veya başkalarıda kullanabiliyor interneti