Şimdi Ara

AVEA İNTOUCH VE AVEA İNTOUCH 2 KULLANICILARI (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.512
Cevap
19
Favori
181.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gardasım sorun romdan değiş imei klonlandığı btk'da da görünüyo cihazın sırtındaki imei klonlanmış orji romu kurdum bende ama imei klondan dolayı hattı acmadı cihaz sebeke gelmiyordu 50 liraya 5 günde imei attılar bugün cihazı aldım almasına orjinal rom war üzerinde 4.4.2 kurayım dedim telefoncuya imei geri çöker dedi sap gibi orji romla kaldık anlayacağın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend-FB

dostum orjinal rom u tekrar yükelemeni tavsiye ederim ben 4.4.2 kurdum dahili hafızayı görmüyordu bi kaç ay sonra imei klonlandı dedi sonra orjinal rom kurdum telefona daha dogrusu backup restore yaptım şu 463 mb olan dosya varya onu yükledim düzeldi şimdi geri 4.4.2 kurdum hiçbi sorun yok gayet stabil kullanıyorum

hocam merhaba. "4.4.2 kurdum dahili hafızayı görmüyordu" yazmışsınız gözüme takıldı.

ben de 4.4.2 kullanıyorum ve dahili hafızaya erişemiyorum. usb'den bağladığımda sadece sd cart'ı görüyor halbuki bir de telefon da olması lazım.

nasıl çözdünüz bu sorunu
  • Merhaba hatırlarsanız sizin tavsiyelerinizle bende 4.2.2 kurmuştum eşimin cihazına.şu an bir sorun yok ancak imei klonlandı mesajı almışsınız.sizce hangi önlemi almalıyım? 2 ayı geçti rom yükleyeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onur.mertt2 kullanıcısına yanıt
    diğer 4.x.x romlardan birini kur kardeşim o zaman telefonuna da advanced system care yi kur kötü yazılımları engelliyo ben hiç bi sorun yaşamadım çok şükür yaklaşık 3 aydır kullanıyorum
  • Charlie Chaplin kullanıcısına yanıt
    Merhaba.
    O problemi henüz çözemedim 8 gb lik hafıza kartı kullanıyorum telefonda ve bilgisayarda dahili hafızayı göremiyorum ama uygulama yüklerken telefon kendi hafızasını kullanıyor henüz bi çözüm yok şimdilik..
  • advanced system care diye program var onu kurmanı öneririm ben onu kullanıyorum telefonu kötü yazılımlara karşı koruyor ayrıca bi çok özellikte var teşekkürler...
  • imei attırdım dışardan cihaza samsunglar gibi rom yükleyince atılan imei kaybolmuyo bizim cihazlarda imei atıldı aldım cihazı 2 gün stock romla gezdim baktım olmuyo bastım 4.4.2 yi sorun sıkıntı yok akıcı halde cihaz canavar gibi oldu mutlu mesuut geçiniyoruz bakalm :)) sırf androidte ne war yok diye test amaclı aldm ben intouch2yi
    bundan sonraki cihaz en az 2 gb ram 4 cekirdekten aşağı olmayacak :D

yani imeisi gitti tek hatta cihazı actırayım demeyin dısarda 30-50 arası fiyatlara imei atıyolar istedğin gibi kullanıyosun cihazı

tek hatta tanımlanan cihaz baska hat calıstırmıyor çöpten farkı kalmıyor

bu imei problemlerinin romlarla ilgisi yok şans eseri denk geliyo herkese ss atarken imeinizin görünmediğine dikkat edin !!!
  • İyi günler alt kat komşumuzun avea intouch 2 si var küçük çocuğu desen kilidini sürekli yanlış gitmş ve Mail ve şifre istiyordu ben daha önce hiç kullanmadım burdan reset atmayı öğrendim resetledim her şey silindi şimdi tekrar böyle bir durumla karşılaşabiliriz diye mail ve şifre girmemiz gerekiyor. Bu işlemi nasıl yaparız?
    Telefon hakkında hiç bilgim yok bu eposta adresini nereden nasıl belirleriz yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_ir

İyi günler alt kat komşumuzun avea intouch 2 si var küçük çocuğu desen kilidini sürekli yanlış gitmş ve Mail ve şifre istiyordu ben daha önce hiç kullanmadım burdan reset atmayı öğrendim resetledim her şey silindi şimdi tekrar böyle bir durumla karşılaşabiliriz diye mail ve şifre girmemiz gerekiyor. Bu işlemi nasıl yaparız?
    Telefon hakkında hiç bilgim yok bu eposta adresini nereden nasıl belirleriz yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba ;

Google Play markete girip ordan hesap oluşturmanız gerekiyor internet paketiniz yoksa wifi kullanın boştan yere mb yüklenir yada kontorunuz gider.
    orda zaten adımlar sırasıyla sizi yönlendirir.girdiğiniz mail adresini ve şifrenizi bi yere not edin rahatça halledebilirsiniz böyle bi durum olursa eğer...

• abzurtmen kullanıcısına yanıt
    konunun üzerinden cok geçmiş ama hala rootsuz ekran görüntüsü alma hakkında hiç bişey bulamadım hiçmi bulanınız yok çok ihtiyacım var. yardım edin bulalım şunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend-FB

quote:

Orijinalden alıntı: x_ir

İyi günler alt kat komşumuzun avea intouch 2 si var küçük çocuğu desen kilidini sürekli yanlış gitmş ve Mail ve şifre istiyordu ben daha önce hiç kullanmadım burdan reset atmayı öğrendim resetledim her şey silindi şimdi tekrar böyle bir durumla karşılaşabiliriz diye mail ve şifre girmemiz gerekiyor. Bu işlemi nasıl yaparız?

Merhaba ;

Google Play markete girip ordan hesap oluşturmanız gerekiyor internet paketiniz yoksa wifi kullanın boştan yere mb yüklenir yada kontorunuz gider.
    orda zaten adımlar sırasıyla sizi yönlendirir.girdiğiniz mail adresini ve şifrenizi bi yere not edin rahatça halledebilirsiniz böyle bi durum olursa eğer...

Teşekürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: |AG|Furkan

konunun üzerinden cok geçmiş ama hala rootsuz ekran görüntüsü alma hakkında hiç bişey bulamadım hiçmi bulanınız yok çok ihtiyacım var. yardım edin bulalım şunu

power tuşuyla ses kısma tuşuna aynı anda basılı tutun.
  • Arkadaşlar merhaba,

Babamın bu marka bir telefonu var. Telefona kurulum esnasında Google Play hesabı aldık. Fakat bu hesabın şifresini unuttuk. Başka bir mail adresi de tanımlayamadığımız için şifre geri dönüşü de yapamıyoruz.

Fakat telefonda şifre hesaplar bölümünde doğal olarak kayıtlı ve uygulama indirebiliyoruz.

Benim sorum şu, Google Play Şifresi (Gmail Şifresi) telefonda kayıtlı. Bunu görüntüleme şansımız var mı?

Tüm bunları anlatmamın ve sormamın nedeni firmware update yapmak istiyorum. Bilgileri ve telefon numaralarını kaybedeceğiz diye hiç bir şey yapamıyoruz.

Yardımlarınızı arz ederim.

Saygılarımla,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin

quote:

Orijinalden alıntı: |AG|Furkan

power tuşuyla ses kısma tuşuna aynı anda basılı tutun.

Kardes dediğin konbinasyon android 4 te gecerli.bahsettiğimiz telefon zte-blade / avea in touch yani android 2.3.5
    Hala bi cevap bulamadim hic bi sekilde ekran.görüntü alinmiyor. Bazi programlar var fakat o.larda rootlutelefon istiyor. Bnde rootlatmak istemiyorum.

• stabilo kullanıcısına yanıt
    Merhaba ;
    Kardeşim gmail.com a girip ek olarak kaydettiğin mail adresine bilgilerini isteyebilirsin şifreni ve adresini.
    root ve rom atacaksan zaten telefonu sıfırlayacağın için yeni bi adres alırsın eğer gmail hesabında önemli bişeyler yoksa.
    saygılar...
  • Dostum merhaba
    google play marketten screenshoots diye arama yaptır ordaki programlar yardımcı olur büyük ihtimal ama paralı olabilir...Rootsuz başka yol bilmiyorum teşekkürler...
  • Arkadaşlar telefonun kendi kendine reset atma olayina bir çözüm bulundu mu. Gerçekten çok sinir bozucu.lütfen acil yardım edin. hattım turkcell.

• odessa.13 kullanıcısına yanıt
    4.1.2 yi kullanıyorsan bu sorunla karşılaşman normaldir kardeş.
    diğer romları dene derim ben sana onlarda herhangi bi sorun yok ben hepsini denedim en cok verim aldıgım 4.4.2 kitkat oldu tavsiyelerimle...
  • şuan orjinal rom yüklü. 4.4.2 yi yüklerim ama imei nin klonlanmasından korkuyorum. acaba orjinal romu tekrar yüklesem problem geçer mi
  • Hocam selamlar.

Benim sorunum zaten gmaile girememem.

Şifresini hatırlıyor olsam hiç bir problemim yok.

Bu sebepten bu şifreye telefondan ulaşabilir miyim diye soruyorum.

Saygılarımla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stabilo -- 8 Şubat 2014; 11:35:19 >
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.