Şimdi Ara

AVEA İNTOUCH VE AVEA İNTOUCH 2 KULLANICILARI (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.512
Cevap
19
Favori
181.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tahmini olarak bi fiyat 200 lira filan büyük ihtimal garanti karşılamz diye tahmin ediyorum..

Allshare cast telefonda o özellik yok kardeşim...

4.4.2 yükle telefondaki hızı gör sonra hangisi hızlı bana pm at :):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend-FB

tahmini olarak bi fiyat 200 lira filan büyük ihtimal garanti karşılamz diye tahmin ediyorum..

Kesin Daha Hızlıdır Onda Şüphe Yok. Henüz Yavaş Diyen Duymadım. Şuan İçinde İnterneti Kötü Görünüyor. Diğer Konularda Fena Değil. 4.4.2 ile Eminim Çok Daha İyi Olacaktır. Yükleyince Video Bile Çekeceğim Kullanımını Anlatan:))
  • arkadaşlar bugün itibariyle zte blade s aldım, yalnız benim ttec bluetooth kulaklığı görmüyor, note 2 var bende, onunla kullanabiliyorum bu kulaklığı, ama bu telefonda çalışmıyor, telefonda cihazları tara dediğimde laptop ı görüyor, ama ne benim note 2 yi ne de kulaklığı görmüyor. sıkıntısı nedir acaba? teşekkürler şimdiden

edit: arkadaşlar bluetooth kulaklığa basılı tutup , kulaklığı açınca elinizi çekmeyin, basılı tutmaya devam edin, bu şekilde kulaklık seri bir şekilde yanıp sönüyor, sonrasında telefonunuzda cihaz tara yapın, alet kulaklığı görecek:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2ncay -- 22 Ocak 2014; 19:30:26 >
  • quote:

tahmini olarak bi fiyat 200 lira filan büyük ihtimal garanti karşılamz diye tahmin ediyorum..

intouch 2 için 4.4.2 yüklenebiliyor mu? hiç bilgim yok bu rom/root konusunda

yardımcı olabilir misiniz
  • in touch 2 ile
    allshare ile tv ye bağlantın yapılabiyormu
    bu bir proğrammıdır Google stordan indirilen.

tlfondan youtube görüntüsünü tv den nasıl seyredebiliriz

yardımız için teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin

quote:

intouch 2 için 4.4.2 yüklenebiliyor mu? hiç bilgim yok bu rom/root konusunda

yardımcı olabilir misiniz

Yükleniyor. Bir Önceki Sayfayı En Başından İtibaren Okursanız Size Yardımcı Olur. İlk Sayfaya da Bakmakta Yarar Var...

• telefona 4.4.2 yükleniyo gayette akıcı calısıyor kendim yükledim test ettim hatta kullandım.

AMA ŞUAN farklı bi sorunum war Cihazın imei numarası klonlandı msjı aldım telefon kapandı avea tek hat üzerine eşleştirip acarız diyo yani

atsan atılmaz satsan satılmaz durumda cihaz imei atabilecek antalya manavgatta tanıdığınız bilen biri war mı 10 telefoncu gezdim biri 100 lira fiyat çekti diğleri

bi bakalm diye alıp geri verdi çözebilen yok konu hakknda bilgisi olan arkadaslar irtibata geçsin :SSS
     AVEA İNTOUCH VE AVEA İNTOUCH 2 KULLANICILARI

• arkadaşlar intouch 2'ye root attım, ama efs yedeğini almak için root explorer, supermanager uygulamalarını da yükledim ama efs klasörü yok?

etc var diğerleri var ama efs yok nasıl halledilir bu, neden görünmüyor acaba
  • mrblar
    cihazı güncellediğimizde
    üzerine yüklü olan uygulamalar
    rehber
    etkileniyomu.

cihaz güncellemesi 6 aydır yapılmadı
    sadece int dolaşırken arasıra kapanıp başa dönmesi harici
    bi sıkıntı yok.
    kaldıkı cihazın kapasitesi belli
    eşşeğe at muamelesi yapmanın bi anlamı yok.
  • ya arkadaşlar bir sorunum var.

telefona root attım ama rom atmak için 3 saattir bekliyorum, çünkü efs klasörünün yedeğini programlar ve bir sürü yöntem denememe rağmen alamadım. içim de rahat etmiyor çünkü, almadan rom falan atmam diyorum. çünkü ilk kez yapacağım, hata falan yaparsam diye

efs klasörü yok ya bildiğiniz yok görünmüyor. nasıl yedekleyeceğim ben bunu
  • telefona 4.4.2 kurdum ama ana ekran geçişleri falan kasıyor gibiydi. menüde bir sıkıntı yoktu.

ondan sonra 4.1.2 kurdum yağ gibi akıyor şuan telefon. ama ne 4.4.2'de ne de 4.1.2'de oyunlarda bir performans artışı görmedim

biraz daha takılayım diyorum böyle. 4.1.2'de müzik uygulamasi açilmiyor, marketten başka uygulamayla çözdüm sorunu ama bir sorunum daha var ki; whatsapp ta sesli mesaj gönderip almama rağmen onları dinleyemiyorum. ilginç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanılmışım cihaz 4.4.2'de uçuyormuş harbiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tipolu kullanıcısına yanıt
    En azından bir çözümü yokmu ben unroot yaptım birşey değişmedi yeni rom yüklememi önerebilirmisiniz ?
  • Merhaba arkadaşlar bende avea intocuh2 kullanıcısıyım bugüne kadar 3 rom değiştirdim 2 kez root ettim ve telefonun son hali bu ram bayağı düştü nasıl 512 ye geri getirebilirim ?

ROMLAR

4.1.2 Jelly Bean cyanogenmod 10

4.3.1 Jelly Bean cyanogenmod 11
     AVEA İNTOUCH VE AVEA İNTOUCH 2 KULLANICILARI
  • onur.mertt2 kullanıcısına yanıt
    http://bekircankale.com/zte-blade-avea-intouch-imei-sebeke-geri-getirme/ intouch 1 de işe yaradı 2 de yarar mı fikrim yok paylaşmak istedim
  • Charlie Chaplin kullanıcısına yanıt
    overclock uyguladınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abzurtmen

overclock uyguladınız mı?

hayır.
  • Charlie Chaplin kullanıcısına yanıt
    eğer kerneliniz uygun ise menü/ayarlar/performans'dan deneyin derim farkı göreceksiniz. fazla arttırmadan deneyin ama takılmalar meydana gelebilir hatta kitlenip rom sıfırlamak zorunda kalabilirsiniz şahsen intouch 1 de çok yaşadım.fakat overclock sayesinde tatmin edecek şekilde aleti kullanıyorum. denemenizi tavsiye ederim
  • arkadaşlar in touch 2 anakartımda hasar var.ekran görüntüsü gelmiyor telefonla görüşşme yapılabiliyor ama görüntü yok.anakart nerden bulabiliriz uygun fiyata
  • onur.mertt2 kullanıcısına yanıt
    dostum orjinal rom u tekrar yükelemeni tavsiye ederim ben 4.4.2 kurdum dahili hafızayı görmüyordu bi kaç ay sonra imei klonlandı dedi sonra orjinal rom kurdum telefona daha dogrusu backup restore yaptım şu 463 mb olan dosya varya onu yükledim düzeldi şimdi geri 4.4.2 kurdum hiçbi sorun yok gayet stabil kullanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.