Şimdi Ara

AVEA İNTOUCH VE AVEA İNTOUCH 2 KULLANICILARI (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.512
Cevap
19
Favori
181.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam onu halletttim sağolasın bir sıkıntım daha var bir numarayı yanlış kayıt ettim nerden düzeleceğini veya silineceğini bir turlu bulamadım bu konuda da
    yardımcı olursan çok sevinirim
  • hocam onu hallettım çok sağolasın bır sorum daha olacak bır numarayı yanlış kayıt ettim şimdi silmek veya düzeltmek istiyorum ama nerden yağılacağını bulamadım bir yardımcı olursan sevınırim
  • hocam onu hallettım çok sağolasın bır sorum daha olacak bır numarayı yanlış kayıt ettim şimdi silmek veya düzeltmek istiyorum ama nerden yağılacağını bulamadım bir yardımcı olursan sevınırim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tzlyrt

hocam onu hallettım çok sağolasın bır sorum daha olacak bır numarayı yanlış kayıt ettim şimdi silmek veya düzeltmek istiyorum ama nerden yağılacağını bulamadım bir yardımcı olursan sevınırim

numarayı Kişiler bölümünde görüntüleyin. oradan silebilirsiniz
  • numaraya tıkla ordan seçeneklerden düzenle dediğin zaman ne istersen onu düzenleyebilirsin ismini numarasını resmini vs vs..
  • Merhaba bende ilk çıktığından beri İnTouch 2 kullanıcısıyım ama cihazıma bugüne kadar 2 rom 3 kez ise root ettim romlarımı ise modaco.com dan indirdim ve şuan olması gereken ram 512 iken bende şuan 392 var nasıl çözerim bunu ?
  • öyle bi ihtimal yok benim bildigim kadarıyla heralde rom root işleminden sonra direk olarak düşüyor ram miktarı ben öyle biliyom en azından
  • merhaba, bende avea intouch 2 yeni kullanıcısıyım. bu benim ilk android telefonum bu yüzden burada yazılanlardan pek bişey anlamadım, bene göre şu anda telefon gayet iyi avea menü felan şekilli duruyor yani :) benim bikaç sorum olacak ancak 10 dan fazla sayfa yazı var, ve çoğu root room :)

1- bu telefonda bir müziği zil sesi alarm mesaj sesi yapamıyor muyuz? sadece telefonun seçeneklerini mi kullanabiliyoruz?
    2- telefon son seste bile çok kısık çıkıyor sesi çaldığı zaman hiç duymuyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tipolu

merhaba, bende avea intouch 2 yeni kullanıcısıyım. bu benim ilk android telefonum bu yüzden burada yazılanlardan pek bişey anlamadım, bene göre şu anda telefon gayet iyi avea menü felan şekilli duruyor yani :) benim bikaç sorum olacak ancak 10 dan fazla sayfa yazı var, ve çoğu root room :)

1- bu telefonda bir müziği zil sesi alarm mesaj sesi yapamıyor muyuz? sadece telefonun seçeneklerini mi kullanabiliyoruz?
    2- telefon son seste bile çok kısık çıkıyor sesi çaldığı zaman hiç duymuyorum..

1- Evet Müzikler Zil Sesi Oluyor, Alarmda Oluyor
    2- Benim Gayet Yüksek Çıkıyor. Rahatsız Edici Değil. Başka Sesler Deneyin İsterseniz...
  • tipolu kullanıcısına yanıt
    Sende Çalan müziğin kalitesine bağlı yüksek çıkıp çıkmaması
    müzik klasörüne gelip müziği dinlerken sağ üst taraftaki seçeneklere yada telefondaki dokunmatik butonlardan en soldakine tıklayıp müziği zil sesi için kullanabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend-FB

Sende Çalan müziğin kalitesine bağlı yüksek çıkıp çıkmaması
    müzik klasörüne gelip müziği dinlerken sağ üst taraftaki seçeneklere yada telefondaki dokunmatik butonlardan en soldakine tıklayıp müziği zil sesi için kullanabilirsin

merhaba,
    sesi kısık olanlar aveanın orjinal olan sesleri bunlar son seste bile kısık çalıyor. mp3 lerde ses daha yüksek evet.
    ben telefonu yeni aldım avea temalı kullanıyorum aldığım haliyle mp3 ün üzerine tıkladığımda direkt çalmaya başlıyor ve sadece pause tuşu var ekranda. sağ yukardaki ve sol üsteki menüler çalışmıyor o zaman.
    mp3e basılı tuttuğumda da kopyala yapıştır seçenekleri çıkıyor sadece.. yapamadım yani..

bu telefonda ekran görüntüsü alabiliyor muyuz? alabiliyorsak nasıl yapabiliriz? ekran görüntülerini de eklerim o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tipolu -- 2 Ocak 2014; 11:33:08 >

• tipolu kullanıcısına yanıt
    ben şu anda 4.4.2 rom u kullanıyorum çokta memnunum telefon çok hızlnlandı neredeyse oynanmayan tüm oyunları çalıştırıyor diyebilirim
    ekran görüntüsü alınmıyor bildiğim kadarıyla
    ordan olmuyorsa dosya yöneticisinden müziği bul öyle yapmayı dene birde olması lazım..
    benim telefonda sesle alakalı hiç bi sorun yaşamadım...
  • benim cihaz bir uygulamaya girince durduk yere ekran mavi oluyor kapanıp tekrardan açılıyor ne yapabılırım
  • tzlyrt T kullanıcısına yanıt
    Rom değiştir derim bendede mesaj yazarken mavi ekran geliyodu değiştirdim düzeldi..
  • NASIL DEĞİŞTİRRİM
    [
  • tzlyrt T kullanıcısına yanıt
    rom yüklemen gerek telefona yani birinci sayfadan bak orda vardı rom yükleme rehberi galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend-FB

ben şu anda 4.4.2 rom u kullanıyorum çokta memnunum telefon çok hızlnlandı neredeyse oynanmayan tüm oyunları çalıştırıyor diyebilirim
    ekran görüntüsü alınmıyor bildiğim kadarıyla
    ordan olmuyorsa dosya yöneticisinden müziği bul öyle yapmayı dene birde olması lazım..
    benim telefonda sesle alakalı hiç bi sorun yaşamadım...

Uzun Zamandır Root ve Rom Olayını Düşünüyorum Ancak Bir Türlü Uygun Zaman Ayırıp İlgilenemedim. Araştırıyorum İşlem İçin Zaman Olmuyor vs. Yakın Zamanda İnşAllah Ayarlarım. Bahsettiğiniz Romu Bende Düşünüyorum.

İşlem Öncesi Sizden Bazı Bilgiler Almam Gerekebilir;)

Birde Foruma Şöyle Birşey Sorayım. Yedekleme İşlemi Sonrası Yedeklediğimiz Dosya Ne Kadarını Yedekliyor Acaba. Yedeği Tekrar Yüklediğimizde Tamamen Eski Görüntü ve Dosyalar mı Oluyor? Şuan Oldukça Düzenli ve Hızlı Sistem Var. Belki Dönmek Gerekebilir. O Kadar Emek Boşa Gitmesin Dedim:)

• merhaba,
    ekran görüntülerini aldım, dosya yöneticisinden mp3 leri buluyorum telefonda yer alan tuşlar basmıyor o zaman, müziğe basılı tuttuğumda da kopyala yapıştır seçenekleri geliyor. bi türlü yapamadım,
    bu telefonda da eskilerde olduğu gibi profiller var mı? oraya girip ordan denesem?

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.