Şimdi Ara

AVEA İNTOUCH VE AVEA İNTOUCH 2 KULLANICILARI (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.512
Cevap
19
Favori
181.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: quv_vadis

Bilgi sayar basinda olsam daha cok yardimci olmaya calisirimda suan bisi yapamiyorum diger ftm prosuyla teli sifirlaya bilirsin zip dosya sinin icinde kullanim klavuzu var onun harisin de modoko dan ses tusu optimizasyonunu arastira birsin bide cm9 gen 3 bir rom vardi onu yuklemeyi deneye bilirsin bulrsam burda paylasirim linkki

Bu konularda bu kadar cahil olup böyle şeylere kalkışırsan olacağı buydu diyorum kendi kendime ama olan oldu. Dolayısıyla bilgisiz olduğum için yazdığın şeylerin çoğundan inan anlamıyorum. Yalnız paylaştığın programı kurdum, birşeyler yaptı, nerede takıldım anlatayım belki ondan sonrası için yardımcı olursun. Program kuruldu, bir kaç soru ileri ileri falan dedim, ZTE Handset Software update ekranındayım, 1. adım Detect Network'u geçti başarılı, 2. adım Detect Handset'i geçti başarılı, 3. adıma geldim, Download menüsüne, orada 3 tane check yaptı başarılı. Fakat next yok back var. Bende yantaraftaki ZTE'nin internet sitesine yönlendiren resme tıkladım şu siteye attı beni,http://wwwen.zte.com.cn/endata/mobile/ . Buradan da şunu buldum kurcalaya kurcalaya, ülke listesinten Türkiye'yi seçtim, karşıma çıkan seçeneklerden alt taraftan da ZTE-BLADE(AVEA)'yı buldum. SoftWare Download yazan yerden bir dosya download ettim, P020121022834078542243 isimli. Burada takıldım kaldım.

• Ben yaptigimda next vardi direk bastim bi yarim saat yukle tel kapandi acildi aldigim hali karsimdaydi indir digin dosyanin icinde ne var ona gore yardimci olmaya calisayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bilgi sayar basinda olsam daha cok yardimci olmaya calisirimda suan bisi yapamiyorum diger ftm prosuyla teli sifirlaya bilirsin zip dosya sinin icinde kullanim klavuzu var onun harisin de modoko dan ses tusu optimizasyonunu arastira birsin bide cm9 gen 3 bir rom vardi onu yuklemeyi deneye bilirsin bulrsam burda paylasirim linkkilinkki

http://www.modaco.com/topic/355059-romgen233110-cyanogenmod-9-konstakang-android-404/
    Bu rom kur hepsi calismasi gerek

Dosyaları bilgisayara indiriyorum birazdan denerim. Hafıza kartında sadece bu iki zip'li dosya mı olacak işlemi yapabilmem için. Yoksa "su-bin-3.0.3.2-d-signed" , "Superuser-3.0.7-efghi-signed" , "update" isimli zipli dosyaların da olması gerekiyor mu? Ayrıca tabi G2 stock ve g2 v2a 'lara gerek var mı? Sıfır cahilmişim gibi anlat lütfen rica edicem

• quote:

Ben yaptigimda next vardi direk bastim bi yarim saat yukle tel kapandi acildi aldigim hali karsimdaydi indir digin dosyanin icinde ne var ona gore yardimci olmaya calisayim

İnen dosyanın içini göremiyorum. Zip'li bir dosya, içine girmeye çalıştığımda arşiv biçimi tanımıyor veye arşiv hasarlı uyarısı alıyorum.
  • Biraz önce takıldığım yer burasıydı, böyle kaldı

AVEA İNTOUCH VE AVEA İNTOUCH 2 KULLANICILARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kompetan -- 16 Şubat 2013; 1:20:32 >
  • Dosyanin uzantisi zip se dosya inmemis demekki

http://www.modaco.com/topic/343587-guide-de-bricking-a-zte-blade/
    Burda yazanlari bi dene yarin bilgi basina gecince daha bi ayrintili bakarim 16:00 dan sonra

• Evet zip. Verdiğin link tamamen ingilizce, google translate yaptım ama malum tarzanca çevirdi bişey anlayamadım.O Avea ZTE dosyası, yani zip'li olmayan sende yok mu?
  • Benim paylastigim dosya baska bi server daydi eskiden ordan yukluyordu indirdigin dosya varya onu birdaha indir ayni islemleri o dosyanin icindeki exe den yap bu resimdeki ekranda next olucak basinca orjinal rom download edicek direk kurucak tele

Suan yok hatta suan bilgi bileyok elimin altinda telden yaziyorum degigim bilgi basina gecince dosyayi bulup upload ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quv_vadis -- 16 Şubat 2013; 1:34:43 >
  • Bu arada bizim telefon ZTE BALDE mi? Listeden acaba doğru mu seçiyorum. Orada MF190, MF667, MF681 falan da var ama

Mümkünse müsaitsen bi bakabilir misin?http://wwwen.zte.com.cn/endata/mobile/Turkey/
  • quote:

Bilgi sayar basinda olsam daha cok yardimci olmaya calisirimda suan bisi yapamiyorum diger ftm prosuyla teli sifirlaya bilirsin zip dosya sinin icinde kullanim klavuzu var onun harisin de modoko dan ses tusu optimizasyonunu arastira birsin bide cm9 gen 3 bir rom vardi onu yuklemeyi deneye bilirsin bulrsam burda paylasirim linkkilinkki

http://www.modaco.com/topic/355059-romgen233110-cyanogenmod-9-konstakang-android-404/
    Bu rom kur hepsi calismasi gerek

Bunu denedim bu da olmadı. Yok yok harbiden var bu telefonda bişey heralde. Kimler neler önerdi olmuyor olmuyor olmuyor! Çözümsüz olduğunu düşünmüyorum ama nasıl bişeydir bu anlamadım yemin ediyorum!

• quote:

Orijinalden alıntı: kompetan

Bu arada bizim telefon ZTE BALDE mi? Listeden acaba doğru mu seçiyorum. Orada MF190, MF667, MF681 falan da var ama

Mümkünse müsaitsen bi bakabilir misin?http://wwwen.zte.com.cn/endata/mobile/Turkey/

Yok dosya dogru avea zte blade ama uzantisi 7zip telde indiremiyorum o yuzden ama dosya dogru bunu indirip icindeki exe calistirman yeterli

Okadar acilan tel her halukarda kurtulur yarin bilgi basina gecince ayrintili bakicambu aksamlik iyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quv_vadis -- 16 Şubat 2013; 2:00:29 >

• İndiriyorum ama işte zip olarak iniyor. Acaba uzantısını exe yapsam olur mu dur bi deneyeyim
  • Olmadı. Bu arada gönderdiğim ss'de dikkatini çekti mi, "there is no available update package" yazıyor. Yani güncelleme paketi yok diyor. Sanırım o yüzden otomatik devam etmiyor.
  • quote:

quote:

Bu arada bizim telefon ZTE BALDE mi? Listeden acaba doğru mu seçiyorum. Orada MF190, MF667, MF681 falan da var ama

Yok dosya dogru avea zte blade ama uzantisi 7zip telde indiremiyorum o yuzden ama dosya dogru bunu indirip icindeki exe calistirman yeterli

Okadar acilan tel her halukarda kurtulur yarin bilgi basina gecince ayrintili bakicambu aksamlik iyi geceler

Çok teşekkür ederim zahmetlerin ve uğraşların için, iyi geceler, görüşmek üzere...

• quote:

quote:

quote:

Çok teşekkür ederim zahmetlerin ve uğraşların için, iyi geceler, görüşmek üzere...

Arka arkaya mesaj atmayıp mesajlarını düzenlersen sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue Dragon Ready -- 16 Şubat 2013; 15:19:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

quote:

quote:

quote:

yahu hata yapıyorsunuz , efs si giden telefona hala custom rom yuklemeye çalışıyorsunuz siz akşam girin bilgisayar başında olun 6 dan sonra ben müsaitim bugün halledelim şu işi

• yanlış işiye alıntı oldu kusura bakma Blue Dragon Ready kompetan a demiştim
  • @Blue Dragon Ready uyarını dikkate almak isterim tabi ki ama düzenlemek ve arka arkayadan kastınız nedir anlayamadım açıkçası.

@jailbroken tamamdır, teşekkür ederim. Saat 6 da buradayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jailbroken

quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

quote:

quote:

quote:

yahu hata yapıyorsunuz , efs si giden telefona hala custom rom yuklemeye çalışıyorsunuz siz akşam girin bilgisayar başında olun 6 dan sonra ben müsaitim bugün halledelim şu işi

@jailbroken

aynı durumda daha önce bir cok defa karşılaştım kendi telefonumda sadece
    1 defa menü+(vol+)+power kombinasyonu çalışmadığı için yukarda verdiğim linkteki
    pro ile sıfırladım teli fakat şuan çalışmıyor o pro (bu sabah denedim)
    avea online sistemden update yi silmiş yada zte kesin olan şuan o sistemin çalışmadığı

onun haricinde herhangi bir gen 2 yada Gen1 to Gen2 TPT Upgrade birini
    menü+(vol+)+power kombinasyonu yükleye bilse sorun çözülür yani ben kendim bu şekilde
    çözüyorum

bunlar haricinde aklıma gelen en kolay yol Fastboot yöntemi ile ADB Interfaces den
    gen2 ile clockworkmod flashlayıp ardından recovery modda rom yüklemek (ki buda bayabi karmaşık bı yol)

@kompetan bende yollar tükendi jailbroken arkadaşımız bi gelsin farklı bir yok bulabiliriz

• Arkadaslar Selam,

Benim telefonda kendılıgınden kapandı az once.. Acmaya calısıyorum avea ın touch yazısı gıdıp gelıyor ılerleme yok... Bı bılgısı olan ? yada yardımı dokunacak olan war mı?

Sımdıden tesekkurler...
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.