Şimdi Ara

Avea İntouch 3 root[ROOTLANDI] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
11
Favori
45.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darkskinqq

Root explorer ile nasil yapiyorsun bayagidir ugrasiyorum ama 1.31 gb uzeri hicbirsey indiremedim bi anlatirmisin bizde faydalanalim su
    ndan

https://yadi.sk/d/0rM-VU4TZ7FMz burdan paylasmis oldugum dosyayi root explorer ile system/etc nin icine at telefonu kapt ac bu kadar telefon hafizasi ile sd card hafizasi yer degismis oldu boylece simdi istedigin uygulamayi oyunu yuklemenin keyfini cikar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alen57 -- 10 Ağustos 2014; 17:12:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynene onun yaptıgı gibi yaptım telefonu kapat aç olur
  • radyo uygulamasını çalıştırmayı başarabilen arkadaş yok mu ???
  • Rom degismedikce imkansiz.aslinda zte nin sitesinde bosna hersek romu var daha guncel 6. Ayda cikmis onu denemek istetdim ama cok uygulama kurdum ugrasmk istemiyorum telefon stabil xaten fm radyo cokda lszim degil at mp3 dinle

• quote:

Orijinalden alıntı: alen57

Rom degismedikce imkansiz.aslinda zte nin sitesinde bosna hersek romu var daha guncel 6. Ayda cikmis onu denemek istetdim ama cok uygulama kurdum ugrasmk istemiyorum telefon stabil xaten fm radyo cokda lszim degil at mp3 dinle

Bosna hersek zte blade q maxi ROM bizimkine olur dimi bizimki maxi değil ama aradaki fark sadece maxinin ekran büyük galiba birde bosna ROM en son 6 ağustos da güncellenmiş yani 3-5 gün önce acaba KitKat falan olabilirmi

• Zte blade q çikali da 1 buçuk ay olmamış bosna hersek de KitKat olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: kaderin25

quote:

Orijinalden alıntı: alen57

Rom degismedikce imkansiz.aslinda zte nin sitesinde bosna hersek romu var daha guncel 6. Ayda cikmis onu denemek istetdim ama cok uygulama kurdum ugrasmk istemiyorum telefon stabil xaten fm radyo cokda lszim degil at mp3 dinle

Bosna hersek zte blade q maxi ROM bizimkine olur dimi bizimki maxi değil ama aradaki fark sadece maxinin ekran büyük galiba birde bosna ROM en son 6 ağustos da güncellenmiş yani 3-5 gün önce acaba KitKat falan olabilirmi

Maxi degil normal olan var.http://www.ztedevices.com/support/smart_phone/a62edbc3-2bb0-433c-aa30-2c5e2920d0e1.html?type=faq link burda dene yen olursa fikir sahibi oluruz

• Maxi yazılımı da olurmuş acaba bizim telefonlara????

• telefonuma maxinin dediğiniz romunu yüklemeye çalışrım romu atarken hata felan verdi olmadı telefonda sorun yok sizin için telefonumu riske attm :D blade q bizim için olanıda denicektim başka ülkenin survivoru oldugu için 15 kb la iniyo 12 saatte %50 doldu hala doluyo bilgisayar patlıcak :D denedikten sonra cevaplarm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykolok -- 11 Ağustos 2014; 20:29:17 >
  • beyler bu telefon için custom rom bulabilen deliganlı çıkmadımı hala ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykolok

telefonuma maxinin dediğiniz romunu yüklemeye çalışrım romu atarken hata felan verdi olmadı telefonda sorun yok sizin için telefonumu riske attm :D blade q bizim için olanıda denicektim başka ülkenin survivoru oldugu için 15 kb la iniyo 12 saatte %50 doldu hala doluyo bilgisayar patlıcak :D denedikten sonra cevaplarm

Bnm verdigim linktekinimi deniceksin bosna hersek romu blade q nun 6. Ayda guncellemis daha gelismis bi rom olabilir.olacaktir mutlaka ..yorumunu bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alen57 -- 11 Ağustos 2014; 21:02:48 >
  • alen57 A kullanıcısına yanıt
    tm kardeş yabancı bi sitede okumuştum bosna da çıktıgını kaç gündürlü bosna hersek ip baglanmaya calysydm 5 dk önce bosna hersege baglandm eskiden 12 saatte inen dosya şimdi 7 dk ;) bu gün haber verrim sen online ol
  • Tmm bekliyorum .rastgele.

kardeş valla romu atarken assert failed diye bi hata veriyor internette araştırdım kernel sürümleri uyuşmazlığı varmış :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykolok -- 12 Ağustos 2014; 7:26:41 >
  • Bitanede karadag romu var.bak istersen zte blade q (telenor) yaziyo.http://www.ztedevices.com/support/smart_phone/2e29c264-d291-4c09-aa71-5381502382bf.html?type=software ben aramaya devam ediyorum cikarsa bsy haberdar ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alen57 -- 12 Ağustos 2014; 13:08:09 >
    kardeş ben sürüsüyle rom buldum ama hiçbiri olmadı karadağ sürümünüde denedim sırbistanda da vardı yani hepsini denedim yok ! olmuyor acsert failed sorunu

• http://www.apkmania-co.in/2014/02/rom-cyanfox-kitkat-unofficial-kitkat-4-4-1-for-zte-blade-q-blade-q-miniwarp-4gblade-vblade-gv880greef-imperial/ blade q ya cyanfox kitkat mod uygulanmis tam detayli bakamadim linkler saglamsa denenebilir

• evet haykolok bunu bizim için denersen mutlu olurum oluruz bekliyorum
  • tabiki hemen risklere karşı açığım :D
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.