Şimdi Ara

Avea İntouch 3 root[ROOTLANDI] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
11
Favori
45.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sen bana degistiren dosyayi at ben sana orjinalini atarim hersey karsiliki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu telefonun avea full imaj yedeğini alan varsa birisi upload edebilirmi ben yedek almadan custom rom yükledim telefon brick durumda gözünü sevdiğimin birisi upload yaparsa çok iyi olur
  • serho321 S kullanıcısına yanıt
    kardeş orjinal rom burdahttp://download.ztedevices.com/UpLoadFiles/product/552/4245/soft/2014022014564451.zip
    bide kardş custom romun linkini atsana sana zahmet

• quote:

Orijinalden alıntı: Haykolok

hadi ya bu gün yada yarın atsan iyi olur şimdiden allah razı olsun

https://yadi.sk/d/0rM-VU4TZ7FMz link yenilendi

• quote:

Orijinalden alıntı: alen57

quote:

Orijinalden alıntı: Haykolok

hadi ya bu gün yada yarın atsan iyi olur şimdiden allah razı olsun

https://yadi.sk/d/0rM-VU4TZ7FMz link yenilendi

502 Bad Gateway

böyle bir hata veriyor. dosya indirilemiyor.

• indirmeyi başardım. sanırım yandex te problem vardı. yaptım oldu fakat banada orjinal vold fstab dosyası lazım. elinde olan biri paylaşırsa çok iyi olur.

• xonoxonox X kullanıcısına yanıt
    https://yadi.sk/d/0LQPaAB7Z8wmH ve yahttp://s3.dosya.tc/server26/N5Ycau/vold.rar.html buyur kardeş orjinal vold.fstab dosyası
    bu arada STOCK ROM BULAN YOKMU !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykolok -- 5 Ağustos 2014; 22:13:16 >

• atiser69 A kullanıcısına yanıt
    orjinal vold.fstab dosyası
    https://yadi.sk/d/0LQPaAB7Z8wmH
    alternatif rarlı
    http://s3.dosya.tc/server26/N5Ycau/vold.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykolok -- 5 Ağustos 2014; 22:12:34 >
  • Teşekkürler stock rom bu konuda 15 temmuz da diyalog tarafından paylaşımış

• Arkadaşlar merhaba. MT6572 işlemcili Trident A1 kullanıcısıyım. Avea inTouch 3 gibi bu cihazda da radyo yoktu fakat radyosu olan MT6572 işlemcili Lenovo A369i'nin romundan aldığım kayıt özellikli internetsiz fm radyo uygulaması çok güzel bir şekilde çalıştı.

NOT: Radyoyu yükleyebilmek için cihazın root edilmesi gerekiyor. Başka bir yöntem de yok zaten. Root yapmayı göze alıyorsanız yazdıklarımı uyguladıktan sonra radyo yüklenmiş olacaktır. Framaroot uygulaması ile çok basit bir şekilde root yapılabiliyor. Framaroot ile rootladıktan sonra telefonu yeniden başlatıyoruz. Buradan radyo uygulamasını indirip hafıza kartına veya telefonun hafızasına atıyoruz. İnternetten bulabileceğiniz bir uygulama olan Root Explorer'ı kurduktan sonra çalıştırıyoruz ve radyo uygulamasının olduğu bölüme gelip radyo uygulamasına basılı tutarak copy seçeneği ile kopyalıyoruz. Daha sonra system/app klasörünün içine copy here seçeneği ile atıyoruz. Son olarak radyo uygulamasına basılı tutup çıkan seçeneklerden permissionu seçip gerekli olan izinleri buradaki gibi yapıp okeyliyoruz. Telefonu yeniden başlattıktan sonra radyo kurulmuş oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenbird -- 6 Ağustos 2014; 1:01:02 >

• bu updateler çalışmıyor abiler boşuna atmayın yormayın kendinizi bana lazım olan telefonun alınmış imajı olan varsa upload etsin yoksa canı salsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenbird

Arkadaşlar merhaba. MT6572 işlemcili Trident A1 kullanıcısıyım. Avea inTouch 3 gibi bu cihazda da radyo yoktu fakat radyosu olan MT6572 işlemcili Lenovo A369i'nin romundan aldığım kayıt özellikli internetsiz fm radyo uygulaması çok güzel bir şekilde çalıştı.

NOT: Radyoyu yükleyebilmek için cihazın root edilmesi gerekiyor. Başka bir yöntem de yok zaten. Root yapmayı göze alıyorsanız yazdıklarımı uyguladıktan sonra radyo yüklenmiş olacaktır. Framaroot uygulaması ile çok basit bir şekilde root yapılabiliyor. Framaroot ile rootladıktan sonra telefonu yeniden başlatıyoruz. Buradan radyo uygulamasını indirip hafıza kartına veya telefonun hafızasına atıyoruz. İnternetten bulabileceğiniz bir uygulama olan Root Explorer'ı kurduktan sonra çalıştırıyoruz ve radyo uygulamasının olduğu bölüme gelip radyo uygulamasına basılı tutarak copy seçeneği ile kopyalıyoruz. Daha sonra system/app klasörünün içine copy here seçeneği ile atıyoruz. Son olarak radyo uygulamasına basılı tutup çıkan seçeneklerden permissionu seçip gerekli olan izinleri buradaki gibi yapıp okeyliyoruz. Telefonu yeniden başlattıktan sonra radyo kurulmuş oluyor.

Ayni isimde bide odex dosyasi olmasi lazim system app icine baktim hepsi o sekilde bir apk bir odex dosyasi var her uygulamanin o sekilde bulunursaniz calisabilir belki.

• Avea inTouch 3, Trident A1, Lenovo A369i ve Vodafone Smart Mini 4 aynı işlemciye sahip telefonlar. Bu işlemcinin fm radyo desteği var fakat Avea inTouch 3 ve Trident A1'in yazılımına konulmamış. Radyo uygulamasını Lenovo'nun A369i modelinin romundan aldığımı yazmıştım. Bahsettiğim romda radyo için bir odex dosyası yok. Zaten gerekli olsaydı radyoyu çalıştıramazdım. Avea eğer radyo için extra bir müdahalede bulunmadıysa bir önceki mesajımda yazdıklarımın uygulanması durumunda radyo yüklenecektir. Deneyen arkadaşlar sonuç bildirirse çok faydalı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenbird

Avea inTouch 3, Trident A1, Lenovo A369i ve Vodafone Smart Mini 4 aynı işlemciye sahip telefonlar. Bu işlemcinin fm radyo desteği var fakat Avea inTouch 3 ve Trident A1'in yazılımına konulmamış. Radyo uygulamasını Lenovo'nun A369i modelinin romundan aldığımı yazmıştım. Bahsettiğim romda radyo için bir odex dosyası yok. Zaten gerekli olsaydı radyoyu çalıştıramazdım. Avea eğer radyo için extra bir müdahalede bulunmadıysa bir önceki mesajımda yazdıklarımın uygulanması durumunda radyo yüklenecektir. Deneyen arkadaşlar sonuç bildirirse çok faydalı olur.

Denedim ama acilmiyor kendini kapatiyor.galiba avea intouch 3 radyo ile ilgili hc bsy koymamislar sadece yazilimsal degil donanimsal olarakta eklememisler

• beyler custom rom bulan yapan bulan yokmudur ya :((
  • Aynen 4.4.4 ROM arıyorum yok

• kardeş 4.4.4 ü bırak ben 4.2.3 e bile razıyım yeterki yeni rom bulunsun yada lanet olasıca zte ve ya avea güncelleme getirsin !!
  • beyler bende avea in touch 3 kullanıyorum herkes takmıs bi general mobileye niye onu almadın niye onu almadın diye aralarında hiçbir fark yok root explorer ele gta san oynuyorum ben . gerçektende bu rom işini avea nın yapmasını beklemiyorum zaten telefon ZTE BLADE Q buna uygun rom yapmıyorlar belkide takmıyorlar
    DİSKAVRİ fakirin zengin telefonudur..
  • Root explorer ile nasil yapiyorsun bayagidir ugrasiyorum ama 1.31 gb uzeri hicbirsey indiremedim bi anlatirmisin bizde faydalanalim su
    ndan

• Root explorer ile nasil yaptin bi anlatirmisin

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.