Şimdi Ara

Avea internet paketi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • haftalık 9 kontore 5mb internet paketi var.arada bir google da arama yapmak ve msn için yeterli midir bu durum ? yoksa turkcell bir hat alıp onu mu kullanacağız illa :) açıkçası avea hattım var ve nete cepten girmek istiyorum.samsung i560 telefonum.önerileriniz nelerdir ?

• Birde nette ne kadar mb harcadım dosya transferi oldu yani bunu ölçebilir miyim telefonda kontrol için ?
  • Turkcell hattan internete girme sakın kontor falan kalmıyor avea ya geçme sebebim den biri..

Gelelim 2.soruna internete girdin google de bir şeylere bakıp çıktın bilgi mesajı geliyor şu kadar mb niz kalmıştır diye

Yanlış bilgi verdiysem özür dilerim benim bildiklerim bunlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haydarpaşa62 -- 22 Mart 2009; 13:31:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaiKiseN

haftalık 9 kontore 5mb internet paketi var.arada bir google da arama yapmak ve msn için yeterli midir bu durum ? yoksa turkcell bir hat alıp onu mu kullanacağız illa :) açıkçası avea hattım var ve nete cepten girmek istiyorum.samsung i560 telefonum.önerileriniz nelerdir ?

avea 5 mb işini görür msn için yeterli olur alınan ve gönderilen verilerin toplamı 5 mb geçmeyecek şekilde ayarlarsın kendini
  • Anladım.Şu pakete üye oluyorum o zaman ;) benim arada bir google lazım olur akşamları çok az 1 er saat belki msn çok aktif kullanmayacağım zaten belki arada da okul sitesine girerim.umarım yeterli olur 5mb...teşekkürler arkadaşlar bilgileriniz için....
  • quote:

Anladım.Şu pakete üye oluyorum o zaman ;) benim arada bir google lazım olur akşamları çok az 1 er saat belki msn çok aktif kullanmayacağım zaten belki arada da okul sitesine girerim.umarım yeterli olur 5mb...teşekkürler arkadaşlar bilgileriniz için....

KONTOL et harcadığın miktarları
  • Edeceğim işte mesajla bildiriyorsa iyidir :) deneyip göreceğiz yani ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell bedava internet
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Edeceğim işte mesajla bildiriyorsa iyidir :) deneyip göreceğiz yani ;)

mesajla bildirmiyor ona göre
  • Fakettim.... Nasıl öğrenebilirim peki kotada ne kadar kaldığını ? Avea sitesinde bir açıklama yok :S
  • quote:

Fakettim.... Nasıl öğrenebilirim peki kotada ne kadar kaldığını ? Avea sitesinde bir açıklama yok :S

işlem kaydından
  • quote:

Orjinalden alıntı: haydarpaşa

Turkcell hattan internete girme sakın kontor falan kalmıyor avea ya geçme sebebim den biri..

Gelelim 2.soruna internete girdin google de bir şeylere bakıp çıktın bilgi mesajı geliyor şu kadar mb niz kalmıştır diye

Yanlış bilgi verdiysem özür dilerim benim bildiklerim bunlar..

Bahsettiğiniz bilgilendirme avea'da yok, Turkcell'de var..

Paket almadan cepten internete girerseniz hangi operatör olursa olsun kontörünüz kalmaz..

Üstelik avea'da paket alsanız bile kontörünüz kalmıyor.. Çünkü Turkcell'de olduğu gibi bir sayaç yok.. En son 2 ay önce avea'da paket almıştım.. Hattımdaki tüm kontörler sıfırlanınca bir daha avea kullanmaz oldum.. Bu kadar sinir bozucu bir durum daha olamaz.. Düşünün internet paketiniz var ama eliniz korka korka giriyorsunuz bitip bitmediğini bilemediğinizden.. Bitmeden yenisini de alamıyorsunuz..

Bunun dışında 7 aydır Turkcell'in internet paketlerini kullanıyorum pek bir şikayetim olmadı.. Onda da dikkat edilecek ufak noktalar var.. Mesela günlük pakette gece 00:00'dan sonra çıkmazsanız kontörünüz kalmaz.. Ayrıca haftalık pakete abone olduktan sonra eğer iptal mesajı göndermezseniz sütekli her hafta kendisini yeniler.. Bunun dışında sayaç konusunda bir sıkıntı yaşamazsınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celikhalit8 -- 22 Mart 2009; 23:38:01 >

• google açtım hattrick sayfasını açtım giriş yapmadan bir daha google 2.6 mb diyor,hemen iptal ediyorum :D bu sene work and travel yapacağım oradan wireless li bir tel şart:)
  • ben gunde 2-3 kere tribalwars a giriyorum.250kb (opera ile resımler kapalı)
  • Avea ve Turkcell iki hattım var. Avea 5 mb hiç bir işe yaramıyor. Turkcell haftalık yada aylık paket alabilirsiniz. 100 mb ayda 10 lira

her bağlantı sonrası kotanız şu kadar kaldı şeklinde uyarı veriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.