Şimdi Ara

Avea İnternet ile bağlandım 2 dakikada 29 kontorum gitti...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avea hattımı taktım, MSN den giriş yapmak icin. Önce kontorumu yokladım, 40 dedi. Bu arada belirtmek isterim, her sorgulamada neredeyse ayrı rakamlar söylüyor, bazen 43 bazen 40. Neyse avea internet bağlantı tipini seçerek bağlan dedim, epey uğraştıktan sonra bağlanılmadı uyarısı geldi, tekrar denedim sonuç yine ayrı, neyse boşver dedim. 9333 den sorguladığımda ise, kalan kontor 11 idi.

AVEA müşteri hizmetlerini aradım, ancak 24 saat sonra bilgilere bakabileceklerini söylediler. Bende şikayetvar.com'a yaptım şikayetimi. Sonuç ne olur bilemem ama, daha öncede kullandığım bir hizmeti, bu sefer kullanamayışıma rağmen 29 kontorömün buhar oluşu beni epey şaşırttı...

2 Kez denedim Aşağıda görüldüğü gibi...

Bunlarda bağlanılan süre ve alınan baytlar.

Ve toplam alınan verilen bayt...

Yani Toplamda 2 dakika 10 saniye bağlanmaya çalışmışım (bağlanamadım bile) Ve toplamda 41 KB veri almış, 10 kb veri göndermişim. Telefonumun Paket veri sayacının tamamı 122 kb bile etmiyor! Bunun karşılığı olarak 29 kontör biraz fazla olmadımı AVEA?

• bazen aveada kontor düşümlerinde yanlışlıklar olabiliyor.ben de yaşadım bi kaç kez.ama emin ol en geç 3 günde sen bişey yapmasan bile kendileri yanlışlarını düzeltiyorlar.şimdiye kadar yanlışlıkla düşüp de geri verilmeyen 1 kontörüm dahi olmadı.
  • Hocam telefonu bi aç kapat bakalım ne olacak? Aynı şey benim de başıma gelmişti.
  • aynı şey benimde başıma gelmişti agileden msn yapıyodum 20 kontör falan gitti sonra geri yüklediler..bende öyle hatalarda hep yüklediler geri kontörlerimi...sende de yükleyeceklerdir geri..çünkü bu arasıra oluyo avea da..
  • Arkadaşlar fotoğrafta görüldüğü gibi, en az 20 kez 9333'ü aradım. Ve çok komiktir ama her seferinde ayrı bir rakam söylüyor. Bi seferinde 10, başka bi sorgulamada 12, başka bir sorgulamada 9, şimdi üstünden saatler gecti 28. Bakalım yarın ne olacak..... Çok ilginç...
  • yarın falan 40 a yani eski kontörüne döner o...idAre et avea böyle
  • Eskiden hic böyle birşey olmuyordu. Tuhaf yani...

quote:

Orjinalden alıntı: rapperist

yarın falan 40 a yani eski kontörüne döner o...idAre et avea böyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok yok bugünlerde oluyo..bana dün oldu hatta o olay..
  • telefon güzelmiş
    AVEA böyle sorunları düzeltiyor kendiliğinden sen canını sıkma
  • Satılık. Görüyorumki sendede K750 var, takas yapalım madem :)

quote:

Orjinalden alıntı: gsserhat

telefon güzelmiş
    AVEA böyle sorunları düzeltiyor kendiliğinden sen canını sıkma
  • walla ben sırf bu yüzden giremiyorum girmeye korkuyorum msn olayına filan yoksa derslere alternatif çözüm esasında şimdilik sadece oyunlarla idare ediyorum
  • benim 2-3 dk da 40 konturum gitmişti hangi akla hizmetse
  • bi zman sora gercek kontor ortaya cikior ilginc bi durum
  • Bugun baktım 38 diyor.... Yarına Allah kerim...

Kaliteli Hizmet Dedikleri Bu Olsagerek!

Allah garip kulunun devesini kaybettirip, sonra geri buldurup sevindirirmiş derlerya, buda o hesap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxco -- 8 Şubat 2007; 18:34:10 >
  • Allah garip kulunu sevindirmek için önce eşeğini kaybettirir sonra buldururmuş…
  • Öylemiydi o laf Düzelteyim o zaman. Ama aveanın bu son olayına çok yakıştı bence.

quote:

Orjinalden alıntı: sesyoksesyokdedim

Allah garip kulunu sevindirmek için önce eşeğini kaybettirir sonra buldururmuş…
  • araplarda deve bizde eşşek.

Yok daha yeni telefon ne takası Noxco
  • Avea farkı ortada YA bi Avea değil diğerlerinden de adam olmaz
  • bence bunu sikayetvar.com ve sikayetim.com sitelerine bildik şikayet et hakkını ara hayret ya , birde zaten olmuş 100 kontor 14 Ytl hayret birsey ya, müşteri artınca... böyle oluyo işte

• ne diyelim geçmiş olsun walla.dönüşü olmuyor malesef gidenin.en sinir bozucu kısmı da bu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.