Bildirim
Avea internet hızı , Ankara?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Kızılay hep öyle, maalesef yapacak bir şey yok. Kızılay çok yoğun, ben çoğu kez foruma dahi bağlanamıyordum avea ile.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Teşekkürler. 3g i açtırdım. sim karttı da değiştirdim. Şimdi dl 19mbit oldu. upload Turkcell e göre biraz yavaş ama yeterli. ping de aynı kalitede .
Bu haliyle ilk kullanımımdan memnun kaldım. -
çöp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha bugün öğlen saatlerinde yeni açtırdım telefonumu Avea'dan. İnternete girdim ( Kolay 2GB tarifesi ) gerçekten hız süper. 7-11 Mbps olarak değişiyor. Ping 50-60. Vodafone böyle değildi. 2.75 G yazardı. Şimdi 3.5 G (OpenSignal). Gerçekten tavsiye ederim size. Avea çekmiyor diyenler doğru söylüyor ama bazı yerlerde (Otopark vs.) ama Avea hiçbir yerde çekmiyor lafı yalandır inanmayın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: HSeldon
Teşekkürler. 3g i açtırdım. sim karttı da değiştirdim. Şimdi dl 19mbit oldu. upload Turkcell e göre biraz yavaş ama yeterli. ping de aynı kalitede .
Bu haliyle ilk kullanımımdan memnun kaldım.
upload istiyorsan vodafone kullanacaksın :)
güle güle kullan -
aldığımdan beri farklı yerlerde hız testi yaptım. upload da fena çıkmadı aslında. Bir iki yer dışında Turkcell le aynı.
Ben Ankara'da daha çok merkezi yerlerde bulunuyorum. Buralarda, en kalabalık olduğu zamanlarda bile sorun çıkmadı. Dolayısı ile benim için iyi bir tarife oldu.
6gb , 39₺ e.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bimcell türk telekom mu
- hattımı taşıdım eski fatura nasıl öderim türk telekom
- türk telekom çekim gücü
- türk telekom egm tarifeleri
- 0501 hangi hat
- mobil veri çekmiyor
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- iphone şebeke sorunu
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- vodafone mobil imza
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X