Şimdi Ara

Avea internet hızı , Ankara?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Edge hızında bağlanıyor ve 0.20 mbit download , 600ms ping var. Ankara Kızılay 'a yakınım.

Hep böyle sorunlu mu , denk mi geldi?

• Kızılay hep öyle, maalesef yapacak bir şey yok. Kızılay çok yoğun, ben çoğu kez foruma dahi bağlanamıyordum avea ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler. 3g i açtırdım. sim karttı da değiştirdim. Şimdi dl 19mbit oldu. upload Turkcell e göre biraz yavaş ama yeterli. ping de aynı kalitede .

Bu haliyle ilk kullanımımdan memnun kaldım.
  • çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha bugün öğlen saatlerinde yeni açtırdım telefonumu Avea'dan. İnternete girdim ( Kolay 2GB tarifesi ) gerçekten hız süper. 7-11 Mbps olarak değişiyor. Ping 50-60. Vodafone böyle değildi. 2.75 G yazardı. Şimdi 3.5 G (OpenSignal). Gerçekten tavsiye ederim size. Avea çekmiyor diyenler doğru söylüyor ama bazı yerlerde (Otopark vs.) ama Avea hiçbir yerde çekmiyor lafı yalandır inanmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: HSeldon

Teşekkürler. 3g i açtırdım. sim karttı da değiştirdim. Şimdi dl 19mbit oldu. upload Turkcell e göre biraz yavaş ama yeterli. ping de aynı kalitede .

Bu haliyle ilk kullanımımdan memnun kaldım.

upload istiyorsan vodafone kullanacaksın :)
    güle güle kullan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aldığımdan beri farklı yerlerde hız testi yaptım. upload da fena çıkmadı aslında. Bir iki yer dışında Turkcell le aynı.

Ben Ankara'da daha çok merkezi yerlerde bulunuyorum. Buralarda, en kalabalık olduğu zamanlarda bile sorun çıkmadı. Dolayısı ile benim için iyi bir tarife oldu.
    6gb , 39₺ e.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.