Şimdi Ara

AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS! (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.183
Cevap
64
Favori
278.969
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pyrzkzy

quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

500 dakika 5000 sms 1 gb internet 25 tl olan paketi kullanıyorum.
    Şuan 2 gb internet olan pakete geçebiliyor muyum hocam ? bu pakete geçeli 2 ay oldu daha. 10 aylık taahhüt var şuan

malesef üstad bu dertten bende müzdaribim geçemiyorsun

Yanlış biliyorsunuz. Benim de 10 aylık taahhütüm vardı. Bu taahhütünüz "aveada kalacağınıza" dair, "bulunduğunuz tarifede kalacağınıza" dair değil. Gönül rahatlığıyla geçebilirsiniz. Değişen şey tekrardan 12 aylik faturalida kalma taahhütü verecek olmaniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Serkan

yakinda kayıt olan varmi ? hattimi bugun tasiyacam umarm dolmadan geçerim

Numara tasimalarda kota koymuyorlar. Ben de tasicam ama şuan vodafonda paketin 12 ocakta bitiyor. 8inde tasicam 3-5 günde tasinir sonuna kadar kullancam paketi yani
  • [simage]http://i.hizliresim.com/emlO4Z.png[/simage]
    Bursa merkez
    Vodafone 15 mb , Avea 5 e yakın, hiç fena değil, Aveada gelişme var.
  • Fenercell iyim faturasız.
    Dün sorunsuz geçtim.
    Bana da sim kartı değiştirmek gerekiyor denildi.
    Şansımı denedim oldu.
  • Arkadaşlar biraz önce faturalıya geçtim toplamda 28TL ye gelecek galiba. Çünkü SOZ yazıp 5555 e gönderdim. Gelen cevap :

12ay faturalida kalma sozune,mevcut tarifenizden 12ay 47TL yerine 42TLye yararlanmak icin bu SMSi ONAY yazip cevaplayiniz.Taahhude uyulmazsa yararlanilan toplam indirim ile kalan ay ucretler toplamindan lehinize olani yansitilir.Detay:avea.com.tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

Arkadaşlar biraz önce faturalıya geçtim toplamda 28TL ye gelecek galiba. Çünkü SOZ yazıp 5555 e gönderdim. Gelen cevap :

12ay faturalida kalma sozune,mevcut tarifenizden 12ay 47TL yerine 42TLye yararlanmak icin bu SMSi ONAY yazip cevaplayiniz.Taahhude uyulmazsa yararlanilan toplam indirim ile kalan ay ucretler toplamindan lehinize olani yansitilir.Detay:avea.com.tr

Aynı şey bende de oldu. Bu paketin asıl fiyatı oymuş. Woopsa geçip sonrasında bunu yaptıysan sistem hatasından kaynaklı mesaj bu.
    Siz onaylayın, paketiniz 23 tl dedi bana MH.

@SoldaTr hocam 1 mbit neyinize yetmiyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: neselihayalet

quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

Arkadaşlar biraz önce faturalıya geçtim toplamda 28TL ye gelecek galiba. Çünkü SOZ yazıp 5555 e gönderdim. Gelen cevap :

Aynı şey bende de oldu. Bu paketin asıl fiyatı oymuş. Woopsa geçip sonrasında bunu yaptıysan sistem hatasından kaynaklı mesaj bu.
    Siz onaylayın, paketiniz 23 tl dedi bana MH.

@SoldaTr hocam 1 mbit neyinize yetmiyor :D

Benim konuştuğum kişi de 30bin kişi arasına girerseniz toplamda 23TL giremezseniz 28TL olacak dedi. İnşallah sizin dediğiniz şekildedir. Bu arada ben benim adıma olan diğer hattımı da aynı şekilde geçirecem sorun çıkar mı acaba?

• Söyle göstereyim.

AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS!

Yine tekrarliyorum Eskisehir Baglar mahallesi. Eskisehir'de olupta bu taraflarda çok bulunanlar varsa Avea'dan uzak dursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoldaTr -- 5 Ocak 2014; 19:07:20 >
  • Ankara kızılayda bile 3g göremedim nerede çekiyor bu 3g?
  •  AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS!  AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS!

RESİM 1 AKSARAY MİGROS EYLENCE MERKEZİ CİVARI
    RESİM 2 AKSARAY POLİS OKULU-FEN LİSESİ CİVARI

Bölgesine göre değişir ama avea kullanmak isteyenler bulundukları şehir ve konuma göre tercihlerini yapmaları doğru olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B44075273 -- 5 Ocak 2014; 20:35:13 >

• Kartlar hep boşalmış. Yarın TL yükleyeyim de 50bin kişi dolmamışsa katılayım.
  • YENI NESIL 500 TARIFesındeyım...faturalı

Sımdı ne yapmam gerek yanı dahıl olabılırmıyım 25 yas altı tc nosunuda hazır...
  • gecnler 23 lira 500dk5ksms1gb 1991 tarifesindeyim. bundaki paketi iptal edmem lazim.simdi bosa 28 liraysa iptal etmeyim o yuzden yarina kadar gecebilenler yazarsa sevinirim
  • Şimdi geçmiyor.Yarına kadar inşallah kota dolmaz
  • Faturalılarda 2den sonra sınırsız beyler Bu arada yukarıda bi arkadaş sormus ben dün gece yaptığımda dolmamıştı ama şimdi doldumu bilmiyorum.
  • Ben super3lu paketım suresı dolmadan yaptım paketı. Sende bı dene istersen. Bitene kadar bekleme :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzytr_1905

gecnler 23 lira 500dk5ksms1gb 1991 tarifesindeyim. bundaki paketi iptal edmem lazim.simdi bosa 28 liraysa iptal etmeyim o yuzden yarina kadar gecebilenler yazarsa sevinirim

Ben aksam 10 sularinda gectim.Hala 23 TL.

Ayrica mesajlari okudum. Durumumu anlatayim, cogu arkadasin sorusuna cevap olur.

Bende 23TL Yikilan Paket (Her yone 500dk, 5000 SMS, 1GB) vardi. 18 Ocak da yenilemesi olacakti.

Ilk once Woops uyeligini actim.

Fiyati kacirmamak icin fiyatin 23 TL oldugundan emin olmak istedim. Bakiyem yetersizken basvuru yaptim ve 23TL bakiyem olmasi gerektigini soyleyen mesaj geldi Avea dan. Boylece paketin hala 23TL oldugunu teyit ettim.

Daha sonra TL yukledim ve basvurumu yaptim. Paket taninlandi ve yenileme tarihi 4 Subat oldu. 23TL bakiyemden alindi.

Paket tanimlandiktan sonra 23TL olan Yikilan Paket imi iptal ettim. (Onceden edip paketi kaybetme riskine girmedim)

Bu sekilde tarifemi degistim. 12 gun zararim oldu Yikilan Paket yuzunden ama bu fiyat icin hic bir sey. +1GB eklemis oldum paketime. Yikilan dan kalan haklar da 18 Ocak a kadar iptal edilse de duruyor.

Sizlere de bu sekilde risksiz bir yol izlemenizi oneririm.

• Zaten hali hazırda Avea faturalı hat kullanıcısıydım..
    600 dakika + 6000 SMS + 4GB Internet'e 43 TL indirimli fiyat ödüyordum..
    Az önce WOOPS'a geçişimi yaptım ve 500 dakika + 5000 SMS + 2GB Internet için fiyatım 23 TL, 1 yıl boyunca..

Geçiş yapılabilir durumda yani bu sabah itibariyle hala..
    Bilginize..
  • Geçiş yapalı bir hafta oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoldaTr

Eskisehir Baglar mahallesi. Eskisehir'de olupta bu taraflarda çok bulunanlar varsa Avea'dan uzak dursun.

Odunpazarında kalıyorum ben de şu Abacı Otel'in yan tarafında.
    2.5 Mbit çıktı hız testi yaptığımda. Gerçi şaşırmıyorum arkadaşım da Bağların göbeğinde oturuyor ancak evinde Turkcell Vınn çekmiyor. Sözde Eskişehirin en popüler yeri Bağlar.

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.