Şimdi Ara

Avea Hat Kapattırma Bilgilsi Olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim bi sorunum var arkadaslar. Avea faturalı hattım var hat babamın üstüne kayıtlı. Babam vefat etti. Bu hattı nasıl kapattırabilirim?

Avea şubesinde bütün varislerin aynı anda gelip imza atması gerektiğini söylediler. Böyle bir saçmalık var mı? Annem gelebilecek durumda değil kardeşlerimde calısıyor. Nasıl yapacağım bilgisi olan bilgilendirirse minnettar olurum.

Sevgiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFE0905A1 -- 2 Mart 2016; 10:59:52 >

• Vefat belgesi alıp başvurun kapatmak zorundalar. Yok varis falan sallamış bayi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul24 -- 2 Mart 2016; 13:36:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul24 kullanıcısına yanıt
    Avea müşteri hizmetlerini aradım önce belge yeterli dediler sonra bayi varis dedi deyince kıvırdılar. Kanunen böyle bir şey var mı acaba varis bilmemne hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: andresalih

Avea müşteri hizmetlerini aradım önce belge yeterli dediler sonra bayi varis dedi deyince kıvırdılar. Kanunen böyle bir şey var mı acaba varis bilmemne hocam?

Dediğim gibi ölüm belgesi yeterli başka bir bayiden deneyin ayrıca borcu yoktur diye belge almayıda unutmayın.

• hocam öncelikle başınız sağolsun, hat devir için varislerin imzasını istiyorlar, hat kapatmak içinde istemiş olabilirler.
  • Tesekkurler hocam deneyece?im.

@KARACABEYY: Allah razy olsun hocam. Evet hocamda herkesin ?ubeye gitmesi gerekiyor mu acaba sanmyyorum öyle oldugunu. Kredi karty kapatyrken bile sadece veraset ilamy yetti.
  • Bu arada başınız sağolsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turknet Vs Vodafone
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • istanbul24 kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun hocam Amin

• quote:

Orijinalden alıntı: andresalih

Merhaba;

Benim bi sorunum var arkadaslar. Avea faturalı hattım var hat babamın üstüne kayıtlı. Babam vefat etti. Bu hattı nasıl kapattırabilirim?

Avea şubesinde bütün varislerin aynı anda gelip imza atması gerektiğini söylediler. Böyle bir saçmalık var mı? Annem gelebilecek durumda değil kardeşlerimde calısıyor. Nasıl yapacağım bilgisi olan bilgilendirirse minnettar olurum.

Sevgiler...

Bütün kardeşler noterden bir kişiye vekalet verirse işler hızlanır. Vekaletnamelerin 10 sene geçerlilik süresi var. Burada önemli olan şey vekalet verilecek kişinin güveniliri olması. Kardeşler birbirine güvenmiyorsa dışardan biri olur.

Ayrıca istersen annene mahkemeden vasi tayin ettirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 2 Mart 2016; 20:19:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• serdarski S kullanıcısına yanıt
    Hocam tesekkurle gerek kalmadı gibi artık öyle şeylere... Avea müşteri hizmetlerini aradım veraset ilamı yeterli şube kapatmak zorunda dedi. Yarın öyle yapacağım başka şubeyi deneyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.