Şimdi Ara

Avea hat aldım sorularım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avea bayisinin önünden geçiyorum camda avea hat + 100 knt 13,99 yazıyor neyse girdik aldık 12 Haziran saat 7 civarı adam 8 den sonra açılır dedi hala açılmadı ne zaman açılır bu kadar gecikmes
    i normal mi ? 2.si 150 Kontör yüklemen lazım falan dedi mobilöğrenci falan filan birsürü şey saydı tabi anlamadım Hat açılınca direk 5000 sms kampanyasını kullanabilirmiyim ? + 10 dk'sı 2 knt olayı nasıl oluyor ?

Yardımlarıınızı bekliyorum

• açılmasıysa aldığın yere tekrar gidip söylemen lazım şuan açılınca zaten hattın mobil öğrenci 150 kontoru 10 dak 2 ve diğer operatörleri dak 2 kontore konuşabilmek için yüklüyon
    patlıcan sim kartı aldıysan ilk alacağım 500 yada 5000 sms paketi hediye
    sen hattın acılınca patlıcan'a da üye ol 150 yüklersen 180 dak gelir
    sms paketi alabilmek için normal kontorun olması lazım hattındakiler hediye kontor olacak
    ilk yüklemende tek seferlik 50 kontor düşecek
  • Doğru anlamışmıyım ben şimdi hat açılınca 150 knt yüklersem 10 dk sı 2 kont konuşacağım + hediye kntlerle 5000 sms paketini kullanamıyoruz yeni kont yüklemek lazım ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Etkisiz Eleman

Doğru anlamışmıyım ben şimdi hat açılınca 150 knt yüklersem 10 dk sı 2 kont konuşacağım + hediye kntlerle 5000 sms paketini kullanamıyoruz yeni kont yüklemek lazım ?

aynen öyle her koşulda senin kontor yüklemen gerekiyor
  • Yahu hat hala açılmadı müsteri hizmetlerini arıyorum 0 a basıyorum dakikalarca avea müziği çalıyor kimsede ses yok açan yok şimdide pişman oldum aldığıma alacağıma
  • Avea Hatlardan 500 veya Sabit Hatlardan 444 1 500'Ü ara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 13 Haziran 2008; 12:18:54 >
  • Abi kimse açmıyor telefonu

D.N: Acaba aldığım bayiye gitsem mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etkisiz Eleman -- 13 Haziran 2008; 12:16:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok garip doğrusu o zaman şunu dene ;

AVEA İRTİBAT NUMARALARI :http://www.avea.com.tr/tr/sta/hakkinda/iletisim.shtml?pagemenu=iletisim

Birde bu numaralardan ulaşmaya çalış o halde..
  • Haha sanki konumu okumuşlar gibi 2 dk önce yine aradım kimse açmadı bilg başına geldim hattı taktım açıldı sorun çözüldü

@Bico ilgin için tşk ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etkisiz Eleman -- 13 Haziran 2008; 12:30:26 >
  • yalnız dikkat et ilk açıldığında 50 kontor hemen kesiyorlar kampanya katılımı olarak. şok olma yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.