Şimdi Ara

Avea Faturasız Seç 200 dk 12 TL oldu.Taraftar Seç 200 dk değişmedi.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Avea faturasızda Seç paketi 9 Tl"ye 200 dk yerine 12 TL oldu.
    Taraftar hatlarında fiyat şu an için hala 9 TL 'dir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yıkılan paketin bitmesiyle, aveanın artık ucuz operatör olmayacağı anlaşıldı. işin kötü yanı diğer operatörler de aveaya göre fiyatları endeksleyip anında artırıyorlar. piyasaya avea yön veriyor desek pek yanıltıcı olmaz heralde. vdfn zaten zam için yer arıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TOROS RÜZGARI

Ne yapmaya çalışıyor anlam veremedim.?

" 3 ocak tarihinden önce S.E.Ç. 200 Paketini kullanan müşterilerin paketleri 9TL’den yenilenmeye devam edecektir. "
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

quote:

Ne yapmaya çalışıyor anlam veremedim.?

" 3 ocak tarihinden önce S.E.Ç. 200 Paketini kullanan müşterilerin paketleri 9TL’den yenilenmeye devam edecektir. "

Amacı ne Avea'nın..?
    Taraftar hatları hala 9TL ayrıcalık niye.?

• zamların daha devamıda olacaktır. yeni yıl ile birlikte hemen hemen her pakete zam gelecektir. fazla şaşırmayın zamlar yolda. yakında onları da göreceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: byds24

zamların daha devamıda olacaktır. yeni yıl ile birlikte hemen hemen her pakete zam gelecektir. fazla şaşırmayın zamlar yolda. yakında onları da göreceğiz.

biliyorsanız lütfen detay paylaşın..

• quote:

quote:

zamların daha devamıda olacaktır. yeni yıl ile birlikte hemen hemen her pakete zam gelecektir. fazla şaşırmayın zamlar yolda. yakında onları da göreceğiz.

yeni yılla zammın ne alakası var

devlet dairesi mi avea
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

devlet dairesi mi avea

devlet dairesi değil ama fırsatçılık yapıyor. diyiyorki benim müşterilerim 3-5 lafını yapmaz 3 ödeyen 5'i de öder. ben zam gelcek dedim sağlam duyumlarım var.. ilerliyen günlerde sms paket ücretlerine dikkat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capo24 -- 6 Ocak 2013; 12:32:15 >

• coşturan tarifeye 200 dk ekleyebiliyormuyuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

devlet dairesi mi avea

devlet dairesi değil ama fırsatçılık yapıyor. diyiyorki benim müşterilerim 3-5 lafını yapmaz 3 ödeyen 5'i de öder. ben zam gelcek dedim sağlam duyumlarım var.. ilerliyen günlerde sms paket ücretlerine dikkat

bildiğim kadarıyla zaten SMS paket ücretlerine zam yapıldı

Seç Mesajlaş paketinden bahsediyorsan olabilir!!!

benim demek istediğim zam yapacaksa yapar

yılın başı sonu farketmez

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

devlet dairesi mi avea

bildiğim kadarıyla zaten SMS paket ücretlerine zam yapıldı

Seç Mesajlaş paketinden bahsediyorsan olabilir!!!

benim demek istediğim zam yapacaksa yapar

yılın başı sonu farketmez

öncelikle faturasız sms paketlerinden bahsediyorum.
    "Kuş kadar beyninizle, eşek gibi aveada kalacak, köpek gibi zamlarla birlikte faturaları ödeyecek ve biz de tavuk gibi sizi yolacağız" bu cümleyi bir bankanın reklamı için kullanılan karekterlerden esinlenerek yazmışlardı. bende avea için uyarladım ve bence hayatın her bölümünde geçerli. bu mantık olursa tabi zammın zamanı da olmaz istediği zaman zam yapar. bence zam yapıdığında mh aramalı bu yapılan zamdan dolayı şikayetci olmalıyız. biz zannediyoruz ki mh aradığımızda konuşuyoruz ve kapattıktan sonra bitti bu kadar. operatör bu görüşmeleri dinliyor raporlar hazırlıyor ona göre şirket politikasını belirliyor birde bu şirket avea ise ve türkiyenin en genç operatörü sloganıyla en az müşteri sayısına sahip ise 1 müşteri avea için çok önemlidir. tabi birde faturalıysa. önceden mh aradığında hattımı iptal edecem dediğinde tabi iptal edebilirsiniz. en yakın avea iletişim merkezine gidin derledir. şimdi baktılarki müşteriler kaçıyor şimdi aradığımda sizi ilgili birime aktaracağım diye yalvarıyor. vodafone taşıdığım numarayı aradılar size %50 indirim yapalım dediler. bende dedimki ben vodafone geçtim. peki diyip kapattılar. ne değişti acaba merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capo24 -- 7 Ocak 2013; 18:50:47 >

• işte zamlar
    faturasız heryöne 500 ve avealılarla 5000 sms paketlerine bugün itibariyle zam yapılmıştır.

HerYöne 500 SMS Paketi ile ayda sadece 9 TL’ye yurtiçi her yöne 500 SMS sizin olsun, herkesle bol bol mesajlaşın!(normalde 7.8 tl di ve ikinci aynı paket alınma durumunda paket 5.8 tl di)

Avealılarla 5000 SMS Paketi ile ayda sadece 9 TL karşılığında tüm Avealılara 5000 SMS gönderebilirsiniz. Avea’nın faturasız SMS paketleri ile doya doya mesajlaşın!(normalde 7,8 tl di)
  • quote:

işte zamlar
    faturasız heryöne 500 ve avealılarla 5000 sms paketlerine bugün itibariyle zam yapılmıştır.

HerYöne 500 SMS Paketi ile ayda sadece 9 TL’ye yurtiçi her yöne 500 SMS sizin olsun, herkesle bol bol mesajlaşın!(normalde 7.8 tl di ve ikinci aynı paket alınma durumunda paket 5.8 tl di)

Avealılarla 5000 SMS Paketi ile ayda sadece 9 TL karşılığında tüm Avealılara 5000 SMS gönderebilirsiniz. Avea’nın faturasız SMS paketleri ile doya doya mesajlaşın!(normalde 7,8 tl di)

avea iyice uçmaya başladı. ne de olsa tetenet zihniyeti. Turkcellin bile her yöne 500 SMS paketi 8 TL.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.