Şimdi Ara

AVEA'DAN YENİ BİR PAKET TARİFE (TÜM EVİŞ PAKETİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avea hız kesmiyor arkadaşlar. Bu paketin benzerinin önümüzdeki günlerde faturasızlar için de çıkması olası diye düşünüyorum. Tarifelerinden ötürü tekrar tebrikler Avea

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturali/tumevis.shtml?pagemenu=tarifeler.avantajlipaketler.faturali.tumevis

• bu zamana kadar çıkmaması hata ama bi bildikleri vardır belkide
    sonuçta ortak şirket
  • bu paket çıktığına göre tümevişavea paketlerinde yeni bi düzenleme yapılacakmış gibim geliyor.sanırım yakında tümavea paketleri de çıkartıp faturasız hatlara sunulan paketlerin fiyatına yakın bi fiyatla sunacaklardır.
    bi de faturalı hatlara 500 ve 5000 sms paketleri çıksa çok güzel olurdu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: netcii

bi de faturalı hatlara 500 ve 5000 sms paketleri çıksa çok güzel olurdu...

onuda çıkarılar bence 9 kasım için
  • şöyle 15 kontöre falan sabit hatları aramak için 60 dk verirse muhteşem olur
  • 60 DAK. için 9,70 ytl vereceğime..
    120 DAK. 15.75 ytl veririm daha ucuza konuşurum..

AveA FATURASIZ HATLARADA SABİT HATLARI ARAMA KAMPANAYSI YAP..
    AveA faturasız hatlara her yöne 1 kontör yap..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

şöyle 15 kontöre falan sabit hatları aramak için 60 dk verirse muhteşem olur

39 KONTÖRE : 100 dak. verebilir (Her yöne veya Sabit Hatlara..)
    keşke bu yazımızı okuyan varsa avea'dan artık bizleride görürler umuduyla...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bico

quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

şöyle 15 kontöre falan sabit hatları aramak için 60 dk verirse muhteşem olur

39 KONTÖRE : 100 dak. verebilir (Her yöne veya Sabit Hatlara..)
    keşke bu yazımızı okuyan varsa avea'dan artık bizleride görürler umuduyla...

evet inşallah olur bu dediğiniz.
  • Ayda 12.5 ytl hersey dahil veriyorum. 1600 dakika Türkiyedeki sabit hatları 1600 de bütün şirket hatlarını bedava arıyorum.

Avea-Vodafone- Turkcell i dakikası 29 kurusa arıyorum ve en önemli noktası da kontörlülerdeki gibi dakika üzerinden değil sadece 6 saniye üzerinden fiyatlandırılıyorum.

örneğin , ücretli olarak aradıgımda nerdesin - evdeyim falan gibi bir kısa konusmaya sadece 4 kuruş ödüyorum. tavsiye ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: erencaner

Ayda 12.5 ytl hersey dahil veriyorum. 1600 dakika Türkiyedeki sabit hatları 1600 de bütün şirket hatlarını bedava arıyorum.

Avea-Vodafone- Turkcell i dakikası 29 kurusa arıyorum ve en önemli noktası da kontörlülerdeki gibi dakika üzerinden değil sadece 6 saniye üzerinden fiyatlandırılıyorum.

örneğin , ücretli olarak aradıgımda nerdesin - evdeyim falan gibi bir kısa konusmaya sadece 4 kuruş ödüyorum. tavsiye ediyorum

ne güzel...
  • quote:

Orjinalden alıntı: erencaner

Ayda 12.5 ytl hersey dahil veriyorum. 1600 dakika Türkiyedeki sabit hatları 1600 de bütün şirket hatlarını bedava arıyorum.

BİREYSEL ABONELER BU TARİFEDEN (Tüm İş + Ofis) YARARLANABİLİYOR MU .?
    BEN BU TARİFEYİ ÇOK BEĞENİYORUMDA..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 19 Eylül 2008; 10:33:52 >
  • aveadan gs futbol pakete üye oldum kontör neden gelmiyor?
  • süper........
  • BİREYSEL ABONELER BU TARİFEDEN (Tüm İş + Ofis) YARARLANABİLİYOR MU .?
    BEN BU TARİFEYİ ÇOK BEĞENİYORUMDA..

Bence yakında bireysel abonelerede açarlar gibi geliyor bana bu tarifeyi.Ya da çevrende işyeri sahibi hiç tanıdığın kimse yok mu?biraz gaz ver hemen bu tarifeye yazıl.Benim sim kartım tepeleme sabit numarayla doldu.Valla bi başladımmıydı konuşmaya durmak bilmiyorum.Bu aralar telefonların şarjı en uzun giden modellerini araştırmaya başladım,malum hergün şarj etmekten anam ağladı.Galiba bi tane philips alacam mecburen yoksa bu tarifeye gerçekten şarz dayanmıyo
    Yaşasın tümiş+ofis tarifesii

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.