Şimdi Ara

Avea'dan şimdi mesaj geldi ve...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

quote:

Değerli müşterimiz, Yemeksepeti.com Kampus'ten 1 haftada en az 10 TL değerinde 5 adet sipariş verin, Avea'dan JET Modem ve 1 aylık 1 GB internet kazanın!

Bu mesajdan başkasına gelen oldu mu? Sizce yapmalı mıyım?

• 50 lira vereceksin... Modem ve 1 aylık net kazanacaksın. Kim bilir daha arka planda ne şartlar vardır...
  • Telefonu ağzına sok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janti

50 lira vereceksin... Modem ve 1 aylık net kazanacaksın. Kim bilir daha arka planda ne şartlar vardır...

teşekkürler bilgilendirdiğiniz için. :)
  • quote:

50 lira vereceksin... Modem ve 1 aylık net kazanacaksın. Kim bilir daha arka planda ne şartlar vardır...
    Ama o 50 liraya sadece yemek de yiyebilir, yemek + jetmodem + 1gb internet, fena sayılmaz yine de :)
  • Yazan herkese teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Az önce gelen garip mesaj
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wait4u

quote:

Ama o 50 liraya sadece yemek de yiyebilir, yemek + jetmodem + 1gb internet, fena sayılmaz yine de :)

En az 50 lira...

Sanıyorum ki bunun eve sipariş ücreti olacaktır ufak bir miktar olarak. Hocam evinde yemek varken, internetin varken... neden 50 lira verip yenek yiyip, net kazanasın. :)) Ve eminim ki arkasında çok sert şartlar var. Mesela bilmem kaç ay abone olma zorunluluğu gibi...

Yoksa o yemek firmasının kazandığı ne ki Avea 'ya bu kadar şey yaptırabilecek 50 liraya?
    :)
  • herkese 1 tane gelır..dün bana aynı msj 6 kere geldı..sinirim bozuldu
  • bana 4 tane geldi aynısından
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.