Bildirim
Avea'dan şimdi mesaj geldi ve...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
50 lira vereceksin... Modem ve 1 aylık net kazanacaksın. Kim bilir daha arka planda ne şartlar vardır... -
Telefonu ağzına sok. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Janti
50 lira vereceksin... Modem ve 1 aylık net kazanacaksın. Kim bilir daha arka planda ne şartlar vardır...
teşekkürler bilgilendirdiğiniz için. :) -
Ama o 50 liraya sadece yemek de yiyebilir, yemek + jetmodem + 1gb internet, fena sayılmaz yine de :)quote:
50 lira vereceksin... Modem ve 1 aylık net kazanacaksın. Kim bilir daha arka planda ne şartlar vardır...
-
Yazan herkese teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: wait4u
Ama o 50 liraya sadece yemek de yiyebilir, yemek + jetmodem + 1gb internet, fena sayılmaz yine de :)quote:
En az 50 lira...
Sanıyorum ki bunun eve sipariş ücreti olacaktır ufak bir miktar olarak. Hocam evinde yemek varken, internetin varken... neden 50 lira verip yenek yiyip, net kazanasın. :)) Ve eminim ki arkasında çok sert şartlar var. Mesela bilmem kaç ay abone olma zorunluluğu gibi...
Yoksa o yemek firmasının kazandığı ne ki Avea 'ya bu kadar şey yaptırabilecek 50 liraya?
:) -
herkese 1 tane gelır..dün bana aynı msj 6 kere geldı..sinirim bozuldu -
bana 4 tane geldi aynısından
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X