Şimdi Ara

AVEA' dan PEK DE YENİ OLMAYAN BİR KAZIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avea kontörlü hattımı hiç kullanmıyorum.

Tarih: 01/10/2005
    Avea Asistana kalan kredimi öğrenmek için msj atıyorum ve gelen cvp ta toplam 30 kontörümün olduğunu söylüyor.

O zamandan beri hiç kullanmadığım hatta telefona takıp açmadığım aynı hattımı avea asistana msj atıp aynı sorguyu demin yaptım. Ve gelen cvp ta toplam 20 kontörümün kaldığını söylüyor.

Yani ben hiç kullanmasam bile bunlar her ay 10 kontör tırtıklıyorlar benden. İşte Avea KAZIĞI

• yok ya bu kadarıda olamaz yapamazlar...nasıl beceriyolar bu ısı...
  • avea çıktı çıkaLı turkcell hattımla değiştim ve bugüne kadar hiç bir sorun olmadı..sanırım yanlışlık olmuştur..
  • Aynen, bayağı zamandır AVEA kullanıyorum hiç sorunum yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Avea kontörlü hattımı hiç kullanmıyorum.
    Avea Asistana kalan kredimi öğrenmek için msj atıyorum ve gelen cvp ta toplam 30 kontörümün olduğunu söylüyor.
    O zamandan beri hiç kullanmadığım hatta telefona takıp açmadığım aynı hattımı avea asistana msj atıp aynı sorguyu demin yaptım. Ve gelen cvp ta toplam 20 kontörümün kaldığını söylüyor.
    Yani ben hiç kullanmasam bile bunlar her ay 10 kontör tırtıklıyorlar benden. İşte Avea KAZIĞI

turkcelle geç ozaman kontur nereden nasıl çalınır göstersinler sana 2günde..millet başka başlıklarda milyar liralardan bahsediyo arkadaşım, elbette yanlış bişi ama olan 10kontur una olsun kafana taktığına değmez

• quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Avea kontörlü hattımı hiç kullanmıyorum.

Bilip bilmeden bence konuşma!!!!Önce müşteri hizmetlerini ara bakalım neden kontör düşmüş öğren.Hiç bir zaman kendi kendine kontör düşmez ki düşseler bile iade ederler.Sen önce bilinçsiz salllama topic açmadan 4441500 ü ara sor bi öğren ne oldu ne etti diye sonra topic aç

• kullandığınız operatörün uygulamaları herzaman açıktır. sizden boş yere hiçbir ödeme yada kontör almazlar (herhangi bir sistem arızası hariçicdeki bu da tesbit edildiğinde size geri iade edilir)

Bu iddia da bulunurken kontörlerin neye göre düşüldüğünü biyormusunuz yoksa sadece tepki olsun diye mi yazıyorsunuz. Eğer biliyorsanız bizi de aydınlatın yoksa hiç bir kuruma bu şekilde iftira atamazsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.