Şimdi Ara

Avea'dan 1 gb internet paketi kazanmak isteyen var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
7.092
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: zodiag

ben yaptım yalnız söyle bir cvp aldım 'hatalı içerik' ve iptal işlemi gerçekleştirmek istedim bu seferde işleminiz yapılamıyor daha sonra tekrar deneyin dedi

aynı mesaj geldi iptalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEGHRİ

şimdi iptal etsek yüklenen hediye geri gider mii?

iptal edince hediye gitmiyor dostum biraz önce denedim.
  • Herkes güle güle kullansın arkadaşlar
  • tşkler hocam, saol.
  • yararlandım tşkler
  • Ne kadar kotamız kaldığını nasıl öğreniyoruz acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: SİBGATULLAH

Ne kadar kotamız kaldığını nasıl öğreniyoruz acaba

9333
  • arkadaşlar (IPTAL 1) yazmak gerekiyormuş arkadaş yukarıda tam yazmış ama ben sadece iptal e odaklanmışım paket iptal edildi ama 1 gb daha tlf duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

Avea'nın facebook sayfasında düzenlediği bir kampanya var ve 1 gb internet hediye ediyorlar doğru bilenlere.
    'internet popisi şarkı apaçi hız' yazıp 2772'ye atın.1000 kişi ile sınırlı!
    ben 3 hat ile faydalandım.

'internet popisi şarkı apaçi hız' ne demek yahu. Nasıl bir sorunun doğru cevabı bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozdil

quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

Avea'nın facebook sayfasında düzenlediği bir kampanya var ve 1 gb internet hediye ediyorlar doğru bilenlere.
    'internet popisi şarkı apaçi hız' yazıp 2772'ye atın.1000 kişi ile sınırlı!
    ben 3 hat ile faydalandım.

'internet popisi şarkı apaçi hız' ne demek yahu. Nasıl bir sorunun doğru cevabı bu?

boşluk doldurma

• Sagolasin
  • Ben bir kere aveadan internet paketi satınalma gafletinde bulundum... İptal ettirmek için 3 ay uğraştım.İlk ay İptal mesajını atmama rağmen iptal etmediler.2. ay mesajı attım birde arayıp söyledim , 3 ay mesaj atıp arayıp ağzıma geleni saydırdım ... Umarım benim durumuma düşmezsiniz... Sizi temin ederim 1 aylık bedava internet hakkını kazananların yarıdan fazlası iptal ettiremeyip 2. ay paralı olarak kullanmak zorunda kalacaklar...
  • aldm tşkr. (iptal için reserved)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcemen

Ben bir kere aveadan internet paketi satınalma gafletinde bulundum... İptal ettirmek için 3 ay uğraştım.İlk ay İptal mesajını atmama rağmen iptal etmediler.2. ay mesajı attım birde arayıp söyledim , 3 ay mesaj atıp arayıp ağzıma geleni saydırdım ... Umarım benim durumuma düşmezsiniz... Sizi temin ederim 1 aylık bedava internet hakkını kazananların yarıdan fazlası iptal ettiremeyip 2. ay paralı olarak kullanmak zorunda kalacaklar...

sinir etmesinler kontur yuklememe:)))
  • facebook hesabım yoktu,fırsatı ve cevabı paylastıgınız icin tesekkurler.
    1gb internet hesabıma gectikten sonra iptal msjı attım.az once cvb geldi paketiniz iptal edildi diye.neyseki hatta tanımladıkları 1gb internet duruyor.
  • Saol haber icin bende 1GB kaptim. 1 GB lik olanda kendim kullaniyodum 2 Gb oldu. PC yide cepten baglar bitiririm artik kotayi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg
    Saol haber icin bende 1GB kaptim. 1 GB lik olanda kendim kullaniyodum 2 Gb oldu. PC yide cepten baglar bitiririm artik kotayi

Bende de vardı 2 gb oldu simdi.Bi dahaki ayda 2 kere çekmesinler ücreti?
  • Sağolasın 2 hat ile faydalandım
  • ben de üye oldum ancak aveanın interneti beş kuruş bile etmez baglantı sorunu oluyor. vodofonun aylık sınırsız cepnet paketi buna on basar bence
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.