ben yaptım yalnız söyle bir cvp aldım 'hatalı içerik' ve iptal işlemi gerçekleştirmek istedim bu seferde işleminiz yapılamıyor daha sonra tekrar deneyin dedi
aynı mesaj geldi iptalde
quote:
Orijinalden alıntı: SEGHRİ
şimdi iptal etsek yüklenen hediye geri gider mii?
iptal edince hediye gitmiyor dostum biraz önce denedim.
Herkes güle güle kullansın arkadaşlar
tşkler hocam, saol.
yararlandım tşkler
Ne kadar kotamız kaldığını nasıl öğreniyoruz acaba
quote:
Orijinalden alıntı: SİBGATULLAH
Ne kadar kotamız kaldığını nasıl öğreniyoruz acaba
9333
arkadaşlar (IPTAL 1) yazmak gerekiyormuş arkadaş yukarıda tam yazmış ama ben sadece iptal e odaklanmışım paket iptal edildi ama 1 gb daha tlf duruyor
quote:
Orijinalden alıntı: Evrekas
Avea'nın facebook sayfasında düzenlediği bir kampanya var ve 1 gb internet hediye ediyorlar doğru bilenlere. 'internet popisi şarkı apaçi hız' yazıp 2772'ye atın.1000 kişi ile sınırlı! ben 3 hat ile faydalandım.
'internet popisi şarkı apaçi hız' ne demek yahu. Nasıl bir sorunun doğru cevabı bu?
quote:
Orijinalden alıntı: kozdil
quote:
Orijinalden alıntı: Evrekas
Avea'nın facebook sayfasında düzenlediği bir kampanya var ve 1 gb internet hediye ediyorlar doğru bilenlere. 'internet popisi şarkı apaçi hız' yazıp 2772'ye atın.1000 kişi ile sınırlı! ben 3 hat ile faydalandım.
'internet popisi şarkı apaçi hız' ne demek yahu. Nasıl bir sorunun doğru cevabı bu?
boşluk doldurma
Sagolasin
Ben bir kere aveadan internet paketi satınalma gafletinde bulundum... İptal ettirmek için 3 ay uğraştım.İlk ay İptal mesajını atmama rağmen iptal etmediler.2. ay mesajı attım birde arayıp söyledim , 3 ay mesaj atıp arayıp ağzıma geleni saydırdım ... Umarım benim durumuma düşmezsiniz... Sizi temin ederim 1 aylık bedava internet hakkını kazananların yarıdan fazlası iptal ettiremeyip 2. ay paralı olarak kullanmak zorunda kalacaklar...
aldm tşkr. (iptal için reserved)
quote:
Orijinalden alıntı: mcemen
Ben bir kere aveadan internet paketi satınalma gafletinde bulundum... İptal ettirmek için 3 ay uğraştım.İlk ay İptal mesajını atmama rağmen iptal etmediler.2. ay mesajı attım birde arayıp söyledim , 3 ay mesaj atıp arayıp ağzıma geleni saydırdım ... Umarım benim durumuma düşmezsiniz... Sizi temin ederim 1 aylık bedava internet hakkını kazananların yarıdan fazlası iptal ettiremeyip 2. ay paralı olarak kullanmak zorunda kalacaklar...
sinir etmesinler kontur yuklememe:)))
facebook hesabım yoktu,fırsatı ve cevabı paylastıgınız icin tesekkurler. 1gb internet hesabıma gectikten sonra iptal msjı attım.az once cvb geldi paketiniz iptal edildi diye.neyseki hatta tanımladıkları 1gb internet duruyor.
Saol haber icin bende 1GB kaptim. 1 GB lik olanda kendim kullaniyodum 2 Gb oldu. PC yide cepten baglar bitiririm artik kotayi
quote:
Orijinalden alıntı: cryptdlg Saol haber icin bende 1GB kaptim. 1 GB lik olanda kendim kullaniyodum 2 Gb oldu. PC yide cepten baglar bitiririm artik kotayi
Bende de vardı 2 gb oldu simdi.Bi dahaki ayda 2 kere çekmesinler ücreti?
Sağolasın 2 hat ile faydalandım
ben de üye oldum ancak aveanın interneti beş kuruş bile etmez baglantı sorunu oluyor. vodofonun aylık sınırsız cepnet paketi buna on basar bence