Şimdi Ara

avea'da en hızlı etkili hat iptal için ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
9.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar forumda biraz araştırdıktan sonra avea hatları geç kapatıyormuş.bunun daha kısa ve etkili bir biçimde olması için ne yapmam gerekir..online işlemlerden yapamam çünkü hatta verdiğim arkadaş eski kız arkadaşım olduğu için şifreyi değiştirmiş..bu öğretmen hattı..müşteri hizmetlerini mi arayayım faks mı çekeyim yoksa başka bir öneriniz var mı şimdiden cevaplarınız için teşekkürler..

• hat senin adına ise avea bayiilerine gidip kimliğinle beraber hattını kapattırabilirsin... hatta ve hatta hattım kayboldu dersin ve yeni bi kart çıkartıp kendin bile kullanabilirsin... numarasını değiştiripte kullanma şansın bile var...
  • eğer amaç hattı görüşmeye kapattırmak ise müşteri hizmetleini arayıp kaybettim de anında kapanır
  • teşekkürler arkadaşlar ilginiz için yani hattımı kaybettim dersem daha çabuk olursa iyi olur eski kız arkadaşım herhangi bir şekilde bize dava açmaya hakkı var mı "sen bana sormadan niye kapattın" acaba "bu faturaları ben ödedim" diye çünkü hat annemin üzerine..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natulus -- 8 Mart 2009; 13:30:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Hat sizin üzerinizeyse hat üzerindeki her türlü hak sizindir. İster tamamen iptal edersiniz, ister aramaları kısıtlarsınız. Hattı kullanan kişi hiç bir hak iddia edemez.

quote:

Orjinalden alıntı: astarmh

teşekkürler arkadaşlar ilginiz için yani hattımı kapattım dersem daha çabuk olursa iyi olur eski kız arkadaşım herhangi bir şekilde bize dava açmaya hakkı var mı "sen bana sormadan niye kapattın" acaba "bu faturaları ben ödedim" diye çünkü hat annemin üzerine..

+

• quote:

Hat sizin üzerinizeyse hat üzerindeki her türlü hak sizindir. İster tamamen iptal edersiniz, ister aramaları kısıtlarsınız. Hattı kullanan kişi hiç bir hak iddia edemez.

quote:

teşekkürler arkadaşlar ilginiz için yani hattımı kapattım dersem daha çabuk olursa iyi olur eski kız arkadaşım herhangi bir şekilde bize dava açmaya hakkı var mı "sen bana sormadan niye kapattın" acaba "bu faturaları ben ödedim" diye çünkü hat annemin üzerine..

teşekkür ederim içim rahatladı biraz yani sizin öneriniz hattı kaybettim hemen iptalini istiyorum dediğimde iptal olur diyorsunuz peki eski kız arkadaşımı ararlarsa eğer bu hattı şu kişi iptal ettirmek istiyor derse böyle bir şey mümkün mü çünkü avea iptal ettirmemek için elinde geleni yapar gibi geliyor zannedersem aramazlar ne dersiniz?

• hemen kapatıyorlar bekleme falan yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Avea müşteri hizmetlerini hat sahibi arasın.

Hattı kaybettim, hemen kapatılmasını istiyorum desin.

Hattı hemen servis dışı bırakacaklar.

10 gün içinde avea bayisine gidip, hat ile ilgili nihai işlemi yapacaksınız. (Ya yeniden sim kart çıkartma ve kullanma, yada hattı tamamen iptal etme.)

quote:

teşekkür ederim içim rahatladı biraz yani sizin öneriniz hattı kaybettim hemen iptalini istiyorum dediğimde iptal olur diyorsunuz peki eski kız arkadaşımı ararlarsa eğer bu hattı şu kişi iptal ettirmek istiyor derse böyle bir şey mümkün mü çünkü avea iptal ettirmemek için elinde geleni yapar gibi geliyor zannedersem aramazlar ne dersiniz?

kusura bakmayın çok soru soruyorum da biraz hassas bir konu o yüzden ayrıntılara pek fazla inmek istemiyorum umarım beni anlarsınız..müşteri hizmetlerini aradık diyelim hat servis dışı oldu ama siz bana 10 gün içinde yine de avea bayiisine gidip hattı tamamen iptal etme ilgili gerekli prosedürleri yapmam mı gerek?çünkü annemin sağlık durumlarından dolayı bunu yapması biraz zor hat servis dışı kalsa bile daha sonra tekrar açılması imkanı olabilir mi yani annemin bilgilerini eski kız arkadaşım verip tekrar açmak istiyorum dese yine aynı numara açılır mı acaba ben numaranın bir daha açılmaması konusunda bilhassa bunu istiyorum..teşekkürler kusura bakmayın arkadaşlar...

• Hattı geçici kapattır..

Sonra git numarayı taşıt yeni simi eline al
  • yok hava parası vermek istemiyorum o zaman eninde sonunda annemin avea bayiisine gidip iptal ettirdiğim hattı tamamen kapatmak istiyorum diye mi söyliyecem?
  • quote:

Siz öncelikle müşteri hizmetlerini arayarak hattı kullanıma kapattırın. Müşteri temsilcisi sizi yönlendirecektir.

quote:

yok hava parası vermek istemiyorum o zaman eninde sonunda annemin avea bayiisine gidip iptal ettirdiğim hattı tamamen kapatmak istiyorum diye mi söyliyecem?

teşekkürler cevaplarınız için hat annemin üzerine bugün müşteri hizmetlerini arattırcam şimdi benim anladığım kadarıyla hattımı kaybettim desem bile
    1) hat geçici süreyle devre dışı kalıyor eğer ben herhangi bir işlem yapmazsam tekrar mı açılcak?
    2)numara yine sabit kalcak mı?yoksa hattı kaybettim dediğim anda o numara tarihe mi karışcak
    3)eninde sonunda avea bayiisine gidip ben bu hattı tamamen kapatmak istiyorum mu demem gerek müşteri hizmetlerinden bunu halledemiyor muyum prosedüre gerek kalmadan çünkü sağşık sorunlarından dolayı benim biraz sıkıntım var..
    her şey için çok ama çok teşekkür ederim..

• quote:

quote:

Siz öncelikle müşteri hizmetlerini arayarak hattı kullanıma kapattırın. Müşteri temsilcisi sizi yönlendirecektir.

quote:

yok hava parası vermek istemiyorum o zaman eninde sonunda annemin avea bayiisine gidip iptal ettirdiğim hattı tamamen kapatmak istiyorum diye mi söyliyecem?

teşekkürler cevaplarınız için hat annemin üzerine bugün müşteri hizmetlerini arattırcam şimdi benim anladığım kadarıyla hattımı kaybettim desem bile
    1) hat geçici süreyle devre dışı kalıyor eğer ben herhangi bir işlem yapmazsam tekrar mı açılcak?
    2)numara yine sabit kalcak mı?yoksa hattı kaybettim dediğim anda o numara tarihe mi karışcak
    3)eninde sonunda avea bayiisine gidip ben bu hattı tamamen kapatmak istiyorum mu demem gerek müşteri hizmetlerinden bunu halledemiyor muyum prosedüre gerek kalmadan çünkü sağşık sorunlarından dolayı benim biraz sıkıntım var..
    her şey için çok ama çok teşekkür ederim..

öncelikle geçmiş olsun... hayırlı şifalar dilerim...

1-- sen isteyene kadar hat devre dışı kalır otomatik olarak açılma olmaz...
    2-- numaran değişmez.. fakat operatörler belirli bi ücret karşılığında numaranı değiştiriyorlar tabii siz isterseniz...
    3-- yazılı beyan olmadan hat iptali yapılmıyor bildiğim kadarıyla... faturalı hat olduğu için...

• teşekkürler cevabın için peki faks çeksem 4786875 nolu tele ben 3 sene önce böyle bir şey yapmıştım hattım iptal edilmişti..anneme imzalatıp faks çeksem bu geçerli olur mu acaba?ve eski kız arkadaşım bir daha gıcıklık olsun diye aynı numarayı alma hakkına sahip olur mu acaba??
  • quote:

teşekkürler cevabın için peki faks çeksem 4786875 nolu tele ben 3 sene önce böyle bir şey yapmıştım hattım iptal edilmişti..anneme imzalatıp faks çeksem bu geçerli olur mu acaba?ve eski kız arkadaşım bir daha gıcıklık olsun diye aynı numarayı alma hakkına sahip olur mu acaba??

müşteri hizm.. bi arayın eğer faks ile kabul ederlerse oılabilir tabiiki..

kız arkadaşının aynı numarayı alması samanlıkta iğne bulmak kadar zor bir ihtimal olsa gerek...

ben kendime ait değiştirdiğim numarayı 7 ay sonra tekrar almak istedim ama vermediler...
  • böyle canlı örnekler olunca içim biraz daha rahatladı çok teşekkür ederim karantina61 .. iyi günler dilerim..
  • quote:

böyle canlı örnekler olunca içim biraz daha rahatladı çok teşekkür ederim karantina61 .. iyi günler dilerim..

rica ederim...
  • Hat iptal talebinizi Avea İletişim Merkezleri aracılığıyla, Avea Müşteri Hizmetleri’ne Avea hattınız ile 550, sabit hat ya da diğer operatörlerden 4441550 Sesli Yanıt Sistemi üzerinden ulaşarak ya da 02124786898 numarasına faks göndererek (kimlik fotokopiniz üzerine talebinizi, iptalini istediğiniz telefon numarasını/numaralarını ve bir adet sabit, bir adet cep telefonu irtibat numaranızı yazarak) iletebilirsiniz.

(avea resmi sitesinden alındı) demekki faksıda kabul ediyorlar.
  • 6 sene bunu yazmak için mi bekledin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en hızlı yöntem avea bayidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.