Şimdi Ara

AVEA CİHAZ KAMPANYASI...ORTALIK KIZIŞIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nokia-İş Bankası-Avea işbirliği ile avea bayilerinde nokia 1680 classic 126 ytl-nokia 2630-156 ytl 6 taksit.Piyasa ateşlebiyor bunlar başlangıç bence

• sitesinde var mı bu bilgi
  • nokia 2630 150 ylt zaten heryerde
    bu kampanyanın yanında konuşma süresi falan var mı
  • Ereyonda 1680 114 ytl 2630 ise 141 ytl iş birliği bu mu?
  • burda dikkatinizi çekmek istediğim fiyatlar değil üç devin ortak hareketi aslında
  • Aradaki farkı anlayamadım. Detaylı bişey yok mu link falan.

Dışarda 150'ye alırım o telefonu. 12 taksite 0 faizl.
  • Hadi 2 devi anladık( nokia ve iş bankası) da 3. dev nerde de 3 dev diyorsun. Eğer aveayı kastediyorsan ben buna gülerim
    2004 yılından beri avea kullanan birisi idim ama.....
    quote:

Orjinalden alıntı: gold38

burda dikkatinizi çekmek istediğim fiyatlar değil üç devin ortak hareketi aslında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tunay1985

Hadi 2 devi anladık( nokia ve iş bankası) da 3. dev nerde de 3 dev diyorsun. Eğer aveayı kastediyorsan ben buna gülerim
    2004 yılından beri avea kullanan birisi idim ama.....
    quote:

burda dikkatinizi çekmek istediğim fiyatlar değil üç devin ortak hareketi aslında

+1
  • cidden böyle bi kampanya yaptıysa birde telefon fiyatları piyasa fiyatları ile aynıysa avea hiç kampanya yapmasın daha iyi
  • Böyle kızışma ancak üretici yararına olur
  • Yorumlarınızı okudum ama sizlere hak veremeyeceğim arkadaşlar. Turkcell kullanıcıları : Siz bu kadar kampanya görüyorsanız eğer tek sebebi Avea'nın olmasıdır. Avea olmasa Türkiye'de Turkcell gene istediği gibi at koşturacak siz de Turkcell'e bela okuyup duracaktınız.

10 düşünüp 1 yorum yapın.

Kampanyaya gelince. Gold Kaynak var mı ? Varsa link rica edebilir miyiz?
  • Arkadaşlar kaynak avea bayileri.Unutmadan bu kampanyanın detaylarını yani bayi ayağını yazmadım.Aslında beni heyecanlandıran bir gelişme bu kampanya.Kampanya başlamadan özel olarak diğer pos cihazlarından ayrı pos cihazları satış yapılmak için belirli avea bayilerine takıldı.Diğer kampanyalarda mevcut poslar uyarlanıyordu.Turkcell de ve vodafone de aynı şekilde mevcut poslar sistem üzerinden uyarlanmaya devam ediyor.Eleştirileri saygıyla karşılıyorum ama gözden kaçmaması gereken rekabet ortamı biz tüketiciler için olumlu sonuçları olacak uygulamalarla doludur.Bize düşen kontrollü tüketici olup gaza gelmemek.Doğru ürünü,doğru zamanda doğru yerden talebimiz kadar almak.Burda benim yazdıklarım sadece bilgilendirme amaçlı yoksa birilerinin reklamını yapma niyetim yok ve fanatiğide değilim.daha detaylı bilgi için pm atabilirsiniz.teşekkürler
  • quote:

Arkadaşlar kaynak avea bayileri.Unutmadan bu kampanyanın detaylarını yani bayi ayağını yazmadım.Aslında beni heyecanlandıran bir gelişme bu kampanya.Kampanya başlamadan özel olarak diğer pos cihazlarından ayrı pos cihazları satış yapılmak için belirli avea bayilerine takıldı.Diğer kampanyalarda mevcut poslar uyarlanıyordu.Turkcell de ve vodafone de aynı şekilde mevcut poslar sistem üzerinden uyarlanmaya devam ediyor.Eleştirileri saygıyla karşılıyorum ama gözden kaçmaması gereken rekabet ortamı biz tüketiciler için olumlu sonuçları olacak uygulamalarla doludur.Bize düşen kontrollü tüketici olup gaza gelmemek.Doğru ürünü,doğru zamanda doğru yerden talebimiz kadar almak.Burda benim yazdıklarım sadece bilgilendirme amaçlı yoksa birilerinin reklamını yapma niyetim yok ve fanatiğide değilim.daha detaylı bilgi için pm atabilirsiniz.teşekkürler

Doğru bu kampanyaya atılırsak gaza gelmiş ve 3 devin kazıklanmışı olarak eve döneriz...

• Bu mu kızıştıracak ortalığı?
  • aveanın bu kampanyasından olsa olsa cacık olur
  • Şöyle güzel tellerle yapmazlarki kampanyayı..nerde kıytırık stokta sürüsüne bereket cihaz var onunla yapıyorlar üst modellerle yapsalarda..bizde desek kampanyaya bak be heyt yavrumm..
  • yapsın nokıa n95 8 gb ıle kampanya numara tasınırlıgıda cıksa ver nokıa n95 8 gor bakalım 8 mılyon abonen varsa 25 mılyana cıkar 2 haftada..
    quote:

Orjinalden alıntı: Edmund

Şöyle güzel tellerle yapmazlarki kampanyayı..nerde kıytırık stokta sürüsüne bereket cihaz var onunla yapıyorlar üst modellerle yapsalarda..bizde desek kampanyaya bak be heyt yavrumm..
  • quote:

Orjinalden alıntı: pacorabanne1982

yapsın nokıa n95 8 gb ıle kampanya numara tasınırlıgıda cıksa ver nokıa n95 8 gor bakalım 8 mılyon abonen varsa 25 mılyana cıkar 2 haftada..
    quote:

Orjinalden alıntı: Edmund

Şöyle güzel tellerle yapmazlarki kampanyayı..nerde kıytırık stokta sürüsüne bereket cihaz var onunla yapıyorlar üst modellerle yapsalarda..bizde desek kampanyaya bak be heyt yavrumm..

• Kampanya olarak nitelendirelemez bence...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.