Şimdi Ara

Avea Cepten İnternet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün nokia c6-01 aldım sıfır.Bunun üstüne de 1 GB lık avenın internet paketi aldım ama çok yavaş

ilerliyor.Videoları açmıyor.Gazete.com a girmeye çalıştım zor girdi.Bir tek google ve donanım haberde sorun

yok.Turkcell de ve Vodafone da arkadaşlarım hızlı diyor en hızlı Turkcell dediler.İnt hızını artırmamın bir yolu

varmı?

• 3g aboneligin aktif mi. Bu yavasligi 3g modunda mi yasiyorsun. Daha önce aveanin 3g sebekesini test ettigimde gayet iyiydi.
  • Ya hattın 3G açık değil ya telefon çift moda ayarlı değil.
  • Telefon 3G açık.
  • telefondan mi giriyorsunuz bilgisayara baglayip mi giriyorsunuz? Ben de 1gb paketi killaniyorum bilgisayardan baglanirken 700le download yapabildim...
  • iphone da kullaniyorum 3G açık. Videoları takılmadan izleyebiliyorum. Radyo da aynı şekilde.
  • Yaklaşık 8 aydır Avea faturalı kullanıcıyım ve son 2 aydır 1gb internet paketimle internete girerken sık sık dns başarısız hatası alıyorum. Uçuş moduna alıp tekrar aktif ettiğimde 3-5dk düzgün giriyor ve tekrar aynı hataya düşüyor. Bu durum çok rahatsız etmeye başladı. Eskisehir merkez de ikamet ediyorum. Aynı sorunu yaşayanlar ve bu duruma çözüm bulan varsa lütfen paylaşsınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi es_umit -- 11 Aralık 2011; 1:08:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone Sınırsız WhatsApp
    5 yıl önce açıldı
    mobil wifi tarifesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.