Ben 2ay evvel spor paketine ve haber paketine üye oldum.Ücretsiz bir şekilde yararlanıcaksınız diye mesaj geldi buraya kadar herşey güzel.1ay boyunca haberler geldi.1ayın bitimine 3-5gün kala iptal etmek istiyorsanız sms atın diye mesaj geldi bende ilgili servise sms attım.Sonrasında iptal edilmişdir diye sms geldi.İşin ilginç yanı bundan sonra başlıyor.Benden her hafta 12kontör gitmeye başladı 1ayda bu kontor kaybı 48kontor oldu.Şüphelendim benim hiç bir yere servise abone olmama rahmen sürekli kontörlerim düşüyordu.İşin rengi avea müşteri hizmetlerini arayınca ortaya çıktı.Avea tarafından iptal edilen aboneliğim yine avea tarafından çalışır gözüküyordu.Telefondaki kıza iptal edin dedim hiç bir abonelik istemiyorum,hem dedim zaten iptal ettirmişdim nasıl olurda devam eder dedim mesaj bile geldi.BANA DEMESİNMİ BEYENDİ O KUNUYU HÜRRİYET HABER SMS SERVİSİ İLE KONUŞACAKSINIZ BİDE NUMARA VERDİ.DEDİM SİZ ORTAK DEĞİLMİSİNİZ HÜRRİYETLE NEDEN BEN BAŞKA YERİ ARAYIP ÇÖZMEK ZORUNDAYIM SİZ ÇÖZMEK ZORUNDA DEĞİLMİSİNİZ.BOŞ BOŞ KONUŞMALAR TABİİİİ.BEN DEDİM 10YILDIR BÜTÜN OPERATÖRLERİNİ KULLANDIM.HEPSİNDE Bİ ŞEKİLDE YANLIŞLIKLAR OLDU.AMA HEP GİDEN KONTORLERİM OLDU.HİÇ YANLIŞLIK OLUPTA FAZLA KONTÖR GELDİĞİNİ GÖRMEDİM.HER ŞEYİ KILIFINA ÇOK GÜZEL UYDURUYORSUNUZ DEDİM VE ÇAT KAPATTIM TELEFONU TEK KELİMEYLE REZİLLİK
iide biz ne yapalım şimdi ben kuulanıyorum o dediğini bende yaptım ve en ufak bi sorunla karşılaşmadan iptal ettim bence sen yapamadın yada yalnış bi msj yolladın gibi gelior.avea sana özel kazık atacak deil ya
quote:
Orjinalden alıntı: TwiNChiL
iide biz ne yapalım şimdi ben kuulanıyorum o dediğini bende yaptım ve en ufak bi sorunla karşılaşmadan iptal ettim bence sen yapamadın yada yalnış bi msj yolladın gibi gelior.avea sana özel kazık atacak deil ya
Arkadaşım her 2aboneliğinde iptal edildiğine dair sms geldi diyorum.Ayrıca senin herhangi bir sorunla karşılaşmaman başkalarınında bir sorunla karşılaşmayacağı anlamına gelmez.Bugün piyango bana vurdu.Yarında belki sana vurabilir.Ama bu bana özel kazıkmıydı bak orasını bilmiyorum işte
bende geçen ay haber servisini kullandım . günü dolmadan iptal ettim. bi sorun çıkmadı. bu ay trendy paketini kullanıyorum. şimdilik bi problem yok. müşteri hizmetlerini arayıp şikayet formu doldurt. eğer gerçekten paketi 30 gün dolmadan iptal ettiysen kontörünü geri iade ederler. nasıl olsa sistemlerinde bu bilgiler mevcuttur.
Avea trendy paketim var ama iptal edemiyorum. nasıl iptal edeceğiz ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme