Şimdi Ara

Avea ayda 55 liraya sınırsız konuşma kampanyası SMS'de de geçerli mi?(Hani oyunlar için fln)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğer öyleyse 55 lira veririm sınırsız SMS'le oyunda kâr ederim ama öyle bir şey yoktur sanırım o faturalı yerine geçiyor sanırım kontör yerine geçmiyordur.

• hayır
  • O tarafede tek bir sms fiyatı 240 kuruş ayrıca 167 saati geçersen ayda konuşmayı, 410 kurş da dakikası...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

O tarafede tek bir sms fiyatı 240 kuruş ayrıca 167 saati geçersen ayda konuşmayı, 410 kurş da dakikası...

167 saati geçeceğinizi düşünüyormusunuz..Daha doğrusu yetersizmi geliyor:S..Eğer öyleyse acayip radyasyona maruz kalıyorsunuzdur amman diyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: UsbÇaydanlık

quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

O tarafede tek bir sms fiyatı 240 kuruş ayrıca 167 saati geçersen ayda konuşmayı, 410 kurş da dakikası...

167 saati geçeceğinizi düşünüyormusunuz..Daha doğrusu yetersizmi geliyor:S..Eğer öyleyse acayip radyasyona maruz kalıyorsunuzdur amman diyim.

Kampanya hakkında bilgi verdim üstadım ama ortalama günde 2 saat konuşuyorum telefonla
  • 66 lira yazıyor sitede o nedir

edit:tüm vergiler dahil hali imiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 15 Şubat 2009; 2:26:45 >
  • 55 tl aveanın istediği fiyattır... kdv ve öiv dahil 66.65 tl dir... lütfen reklamları kabataslak izlemeyelim hep böle tuzaklarla bu reklamlar... reklamın sonunda nerdeyse anlık şekilde kdv ve öiv ile birlikte 66.65 tl yazıyordur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.