Şimdi Ara

AVEA artık aramızda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam bize ulaşın bölümüne hiç değilse bir e-posta adresi ya da şikayet formu koyar.. tekrarlıyorum aria veya her ne haltsa avea iş yapamayacak! allah belanı versin avea
  • tam anlamadlm,
    aycell duruyor,aria duruyor,bir de avea geldi...
    biri 0505
    öbürü 0555
    yeni zlpclktl da 0500

bu arada aria ve aycell satlLmaya devam edicek mi?
    aria ve aycell satlLacaksa bu avea ne olacak?
    ben aria kullanlyorum mesela bu avea hizmetlerinden yararlanabilecek miiyiz,
    yararlanabileceksek aveadakiler aria dan yararlanabilecek mi?
    bir birlesme varsa neden aria ve aycell ücretleri farkLl?
    bu avea kimdir? bu dünyadaki misyonu nedir?
    ben kimim nerdeyim vesaire(:
  • 500'lü hat satılmayacak herhalde..O sadece müşteri hizmetlerinin numarası olacak....diye biliyorum.
  • Vatana Millete Donanımhabere Hayırlı Olsun :))
  • Güzel bir numara kapmak lazım..
  • quote:

Orjinal: mustafam

aria yı ilk çıktığında almıştım. çünkü telsim ve turkcell den kazıklandığın yatmişti artık.
    şimdi iyi yaptığımı bir kez daha anladım

nesini daha iyi anladln henuz ne gördük ki?
  • kapln tabi güzel numaraları(:
    allahtan aria daylm ben de git gelle ugrasmayacaz bir daha
  • Aria ilk GSM 1800 operatörü olma fırsatını iyi değerlendirememişti. Bu defa iyi kampanyalarla çok kullanıcı çekebilirse belki o zaman değerlendiremediği fırsatı şimdi iyi kullamış olur. Yoksa Turkcell'in rakipsiz olma hali devam edicek yine.
    Profili gizli olan bana da özel mesaj atmasin.
  • harbiden cok dandik bi isim... aria ya benziyo :D :)))
  • Arkadaşlar Aycell ve Aria ortaklık sözleşmesini imzaladıktan sonra bir birleşme sürecine girdiler. Bu da pat diye olabilecek bi şey değil zaten, çünkü her iki operatöründe önceden duyurdukları ve sürekli yapmak zorunda oldukları kampanyalar, fiyatlar, tarifeler vs.vs. ve bitiş tarihleri var. AVEA olayı bu birleşme sürecinde ki önemli adımlardan biri, bi süre sonra her iki operatörde tek isim altında tamamen birleşip tek bir GSM operatörü gibi çalışmaya başlayacaklar. Kontörleri, hatları, tarifeleri, fiyatları vs.vs... "tek" olacak. Sanırım 1-2 yıl içinde bu birleşme süreci komple tamamlanacak...

Orjinal: SiyahPelerinliAdam

Arkadaşlar Aycell ve Aria ortaklık sözleşmesini imzaladıktan sonra bir birleşme sürecine girdiler. Bu da pat diye olabilecek bi şey değil zaten, çünkü her iki operatöründe önceden duyurdukları ve sürekli yapmak zorunda oldukları kampanyalar, fiyatlar, tarifeler vs.vs. ve bitiş tarihleri var. AVEA olayı bu birleşme sürecinde ki önemli adımlardan biri, bi süre sonra her iki operatörde tek isim altında tamamen birleşip tek bir GSM operatörü gibi çalışmaya başlayacaklar. Kontörleri, hatları, tarifeleri, fiyatları vs.vs... "tek" olacak. Sanırım 1-2 yıl içinde bu birleşme süreci komple tamamlanacak...

sanırım öyle olacak
    en baist açıklaması bu
  • haa. Benim bildiğim herşeyi zaten internet sitesine koymuşlar amaaaa ayriyetten bütün site ve kampanyalarını ve kont. nasıl yüklenir filan gibi olayları türkçe dışında yabancı dile de çevirtmişler. Bu demek oluyorki yurtdışına açılacak bir hat olacak bu avea. Yani yurtdışına konuşmak vs. gibi(GPRS) şeyler daha ucuz olacak.
  • arkadaşlar kampanyaların sonlanma süreleri hep 1 ağustos 2004 bence 1 ağustostan sonra artık avea tek başına olucak hatlar arası fiyat ayrımı kalmıyacak zaten aycell ve aria bitmiş durumda şu anda 555'li avea hat e 505'li avea hat konumundalar...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.