arkadaşlar faturam çıkmış 30 ocakta almıştım 30ocak-26şubat arası kullandım 34,5 tl olarak faturalandırılmış.
şu anda 14bın kusur mb. kotam var.
@semihus teşekkürler
kampanya hala devam ediyormu?
kampanya 31 marta kadar devam ediyor arkadaşlar zaten fiyatları da zamlandı 21 lira olan 25 31 olan da 39 olduydu sanırım bu zam daha da süreceğini gösteriyor
devam eden kanpanyada malesef kota devretmıyor
6 gol ve 600mb. daha internet
quote:
Orijinalden alıntı: Mnr980
6 gol ve 600mb. daha internet
taraftar pakette kazanılan kotalar ne zaman ekleniyor?
muhtemelen yarın hesaba yüklenir
ayrıca merak ettim yaşın kaç senin?
selamlar ben turkcell wın kullanıcısıydım 1 yıl dolduktan sonra avea jete gectim yanlız aveanın arayüzü berbat aveya hattını jet ten cıkarıp turksel vın modeme taksam çalısırmı birde aveada son 48 saat kullanım gözükmüyor bunu görmenin bir yolu yokmu ?
quote:
Orijinalden alıntı: simko
selamlar ben turkcell wın kullanıcısıydım 1 yıl dolduktan sonra avea jete gectim yanlız aveanın arayüzü berbat aveya hattını jet ten cıkarıp turksel vın modeme taksam çalısırmı birde aveada son 48 saat kullanım gözükmüyor bunu görmenin bir yolu yokmu ?
avea hattını jet modem ile birlikte vınn programı ile kullanabilisin. ben her ikisiyelde kullanıyorum duruma göre.
BEN 5 GB'LİK tarifeyi aldım. 1 günde 100 TL'lik fatura üst sınırına ulaşıldı msj'ı geldi ve hız düştü. halbu ki 50 mb felan kullanmıştım. bugün bakiye sıfırlandı ve gene az birşey kullanmama rağmen fatura üst sınırına ulaştım. bu ne rezalet yahu. müşteri hizmetleri birşey bilmiyor. fatura 100 tL gözüküyor. aynı sorun sizde de var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: avbaris
BEN 5 GB'LİK tarifeyi aldım. 1 günde 100 TL'lik fatura üst sınırına ulaşıldı msj'ı geldi ve hız düştü. halbu ki 50 mb felan kullanmıştım. bugün bakiye sıfırlandı ve gene az birşey kullanmama rağmen fatura üst sınırına ulaştım. bu ne rezalet yahu. müşteri hizmetleri birşey bilmiyor. fatura 100 tL gözüküyor. aynı sorun sizde de var mı?
Avea da sık sık oluyor. itiraz ederseniz düzeltirler..
quote:
Orijinalden alıntı: semihus
quote:
Orijinalden alıntı: avbaris
Avea da sık sık oluyor. itiraz ederseniz düzeltirler..
görüştüm ve kayıt oluşturdular. faturam 100 tl çıkmış. bu ay ki fatura şimdiden 100 tl olmuş. görüştüğüm kişi hattınıza tanımlama yapılmamış dedi. 48 saat içinde sorun çözülecektir diyor.
quote:
Orijinalden alıntı: neox92
2 aydır avea jet 8gb kotalı taraftar modem kullanıyorum %100 olmasada %80 memnunum. Kalan kotaların bir sonraki aya devretmesi mükemmel bir uygulama kullandıgım süre boyunca kalan kotalarım sürekli devretti.
Yalnız en büyük sıkıntı 3g kapsama alanının çok dar olması. Bu konuda türkcell e rakip olamıyor avea.
bu arada kota sorgulamak iki şekilde yapılabiliyor. Birisi: KULLAN yazıp 9495 e göndermek diğeri ise INTERNET yazıp 6000 e göndermek. KULLAN yazıp 9495 e gönderirseniz anında kesin kota bilginiz geliyor lakin bu servis ücretli(40 krş). Acemilikte tecrübe ile keşfettim bu kota sorgulamadan dolayı 34 liralık faturam 50 lira civarında gelecek sanırım.
Ayrıca e-fatura serviside ücretli her ay faturaya 0,99 lira ekleniyor bilginiz olsun tuzaga düşmeyin.
E hocam hiç demediler ama e-faura şu kadar para alcaz diee ki zaten ev adresine fatura gelmediği seçtim,olur muymuşş Öyle şeyyyy yaaa ben güvenli internete de geçtiydi Allah bilir ondan da para almışlardırr Wallahi yuhhh artık bundan sonra avea mı arkama bakmadan kaçarım yeminle bak sen çakallara yaawww
EN BAŞTAN SÖYLİYİM HAYATINIZIN HATASI.. EĞER KOTA GEÇİMİ DURUMUNDA TABİKİ BU ÇOK KOLAY ... AYLIK FATURANIZ 150 TL GELİR... DİKKATLİ KULLANIN.. BENDE KULLANIYORUM.. TAAHHÜT BİTMESİNİ BEKLİORUM BİTTİĞİ AN KAPATTIRICAMM