Şimdi Ara

Avea 3g taraftar paketi kullanan.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar aveanın taraftar 3g internet kampanyası varmış. 20liraya aylık 5gb internet ve takımın attığı her gole 100mb hediye veriyormuş. Bu paketin taahhüt süresi sanrm 1yıl. Ben şimdi izmir bornovadaym ama yazın Afyon Dinarda oluyorum. Köyde avea orta halli vodafone ve trkcl ise ful çekiyor. Alsam bornovada sıkıntı olmaz ama köyde skntı olabilr diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz var mı bu paketi köylerde falan kullanan.



  • turkcel ve vodafone full çekse ne yazar 3g olmaynca.ordaki bant genişliği önemli yoksa full çekmesi sadece internetin kopmasına engel olur.normal çekmesi de yeter.ben bu modemin 8 gb olanından kullanıyorum.gs olanından aldım adamlar gol attıkça mb geliyor.hele fenere 3 atınca gelen 300 mbti büyük zevkle kullandım bu fiyata bence süper.
  • valla bendede 8gb gs var süper bir olay bunu bil. ve biraz araştırırsan ne turkcell ne vodafon artan kotan bir sonraki aya devretmiyor. ben dayanamayım 8 gb olandan da eşime aldım.ben tire deyim.evim baz istasyonunu uzakda olsa görüyo. o halde 14 mb gördüm. ama modem desteklemediği için bağlanamadık tabi o başka. ama 7,2 den aşağı düşmüyor. hatta dovlandları 800 den aşağı yapmıyor.
  • köyde 3G olmayabilir o zaman edge kullanırsın. en hızlı edge avea'da.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.