Şimdi Ara

Avea 3G kullanabilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merak ettim izmirde yaşıyorum ve şebeke modum UMTS olduğu zaman Avea yı 3G kullanıyor diye gösteriyor hattım avea olmasına rağmen bağlanamıyorum. Yani bağlanıyor aslında ama 2-3 saniye sonra kesiliyor. Sizde de böyle bir durum var mı?
    Ek olarak vodafone nin de 3g si var ama avea kadar yaygın değil sanırsam onu kullanabilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThisisaNightmare -- 9 Ocak 2009; 0:05:30 >

• şirketler lisansları aldı ama hizmet daha başlamadı. ondan dolayı kullanamıyorsundur
  • 3g için ayrı abonelik sistemi olacak Avea çalışanları ile görüşürken sormuştum.. Nasıl sabit telefonunuz ile ADSL bağlantınız ayrı hizmetler ise bu da öyle olacakmış.. Büyük ihtimal telefonunuza tanımlı abonelik olmadığı için bağlanamıyorsunuzdur..
  • ben sadece Turkcellde var diye biliyordum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkwinter

3g için ayrı abonelik sistemi olacak Avea çalışanları ile görüşürken sormuştum.. Nasıl sabit telefonunuz ile ADSL bağlantınız ayrı hizmetler ise bu da öyle olacakmış.. Büyük ihtimal telefonunuza tanımlı abonelik olmadığı için bağlanamıyorsunuzdur..

Çok saçma yurtdışında isteyen hattı 3G ye geçirebiliyor, yani network seçimi olarak diyorum. Çünkü yurtdışında istersen 3g konuşması yapabiliyorsun istemezsen abone olmuyorsun ama network e istediğin zaman bağlanabiliyorsun yani operatör onayı gerektirmiyor. Bence saçma olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkwinter

3g için ayrı abonelik sistemi olacak Avea çalışanları ile görüşürken sormuştum.. Nasıl sabit telefonunuz ile ADSL bağlantınız ayrı hizmetler ise bu da öyle olacakmış.. Büyük ihtimal telefonunuza tanımlı abonelik olmadığı için bağlanamıyorsunuzdur..

Turkcell'de öyle olmayacak, Avea her zaman olduğu gibi saçmalamış.
  • benim hattımda avea.sebeke cekmedigi zaman 3G yazıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.